Rozchod s přítelem, co mě čeká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.13 16:32

@jancik.1500 a jak dlouho spolu jste? Takový agresivní býval v vždycky?

• Citovat
  • Upravit
17014
26.3.13 16:45
@olinka11 píše:
Jo-jo, takže je to vlastně v pořádku, že zhulenej člověk se stará o malé děcko. Vždyť ona je to „jenom“ tráva.. no a co, je to super táta!! to jsou zase kecy!! :pocitac: :pocitac: Kdyby byl tak super, tak by se vysral na nějaký hulení špeků a věnoval se dítěti zcela při smyslech!! Neříkám, že zhulenej člověk padá na hubu a neví o sobě, ale určitě bych mu taky dítě nesvěřila!!

No promiň, ale ty jsi úplně mimo. A co ty matky na mateřské/rodičovské, co si večer otevřou lahvinku a vyžahnou u netu? To je 100krát horší, než join marihuany. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
26.3.13 16:48

Já ale nemyslela důvody, proč nemít dítě, jestli se milujete, nebo to finančně zvládáte :mrgreen: myslela jsem tu nezodpovědnost ho počít na trávě a s THC dlouhodobě v těle, víš.
Ale při tom, jak omlouváš kouření trávy je téměř bezvýznamné něco psát.
Mně by se celkem hnusilo vidět manžela každý den zhuleného, byť jen večer, nebo po práci :nevim:
A to, že je toho na něj ve firmě moc, to je fakt chabá výmluva. My máme s manželem firmy dvě a s tím spojené povinnosti, není víkend bez práce na pc, zaměstnanci taky všechno neudělají, ale aby si takhle ulevoval denně?
No, holka snad se ti to nezvrtne. Já bych ho v tom teda moc nepodporovala.

@Anonymní píše:
Jo dítko chceme, i po několika letech se hrozně milujeme, finančně si ho dovolit můžeme a oba si to hrozně přejem, tak proč by né… :mrgreen:
a anonymně píšu úplně z jiného důvodu, než proto že přítel si zakouří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
26.3.13 16:55

@araw Ty sis asi nepřečetla, co psala zakladatelka, že? - Proc nechci aby jí měl kdyz je zhulenej? Protoze nefunguje, neví která bije, dělá si kvuli trave dluhy, je psychopat kdyz tu trávu nemá..proto!!!

Tak to mi fakt nepříjde lepší než sedmička vína :roll: kterou si žena doma večer otevře.. pokud ji ovšem nevypije na ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 17:03

@Mamango taky psala že to bude víc jak tráva..A co týče neplodnosti mužů, nevybereš si chlapa co bude do smrti plodný..Může to být marihuanou, ale alkohol, cigarety, jídelníček a taky dneska ani nevíš co vůbec jíš…
Ale psala jsem, že my jsme jiný případ..Jako člověk který je agresivní, navíc by mě mlátil, taky bych měla strach mu dávat své dítě…

• Citovat
  • Upravit
17014
26.3.13 17:04
@Mamango píše:
@araw Ty sis asi nepřečetla, co psala zakladatelka, že? - Proc nechci aby jí měl kdyz je zhulenej? Protoze nefunguje, neví která bije, dělá si kvuli trave dluhy, je psychopat kdyz tu trávu nemá..proto!!!Tak to mi fakt nepříjde lepší než sedmička vína :roll: kterou si žena doma večer otevře.. pokud ji ovšem nevypije na ex.

Hm, ale pořídila si s ním dítě, že tohle píšou/říkaj ženský vždycky, když se s chlapem rozcházejí :think: divné, ještě pár měsíců předtím to byl chlap, se kterým chodily, lezly s ním do postele a navrch si s ním pořídí dítě. Tak já ti nevím, já si myslím, že je to hooodně zveličené :mrgreen: A to jsem abstinent a trávu jsem v hubině nikdy neměla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancik.1500
26.3.13 17:14

Holky, holky…jsme kurna matky, nebudeme tady resit travu ne? Ty jsem mela doted s bejvalym az dost :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
1165
26.3.13 17:21

To psal anonym, že je to víc než tráva. Ale jak jsi psala, že si manžel zakouří trávu a jde na úřady, do banky a vyřizovat apod. tak to je teda úlet :mrgreen:
já jsem si kdysi s manželem taky ráda zakouřila trávu, ale jakmile jsme šli ven, hned to všichni poznali.. pusa od ucha k uchu - s manželem jsme si fakt vystačili sami, mejdan na celou noc, spousta srandy…
Ale byl to děs - hlavně jsem odsouvala firemní povinnosti „na jindy“ protože mi to zrovna nemyslelo. A když jsem volala do ciziny, tak to bylo fakt něco. Jsem ráda, že jsme s tím zkončili ze dne na den.

Nicméně právě, že zkušenosti s tímto mám, tak bych si u malýho dítěte nezakouřila a ani jej takové osobě nesvěřila.

@Anonymní píše:
@Mamango taky psala že to bude víc jak tráva..A co týče neplodnosti mužů, nevybereš si chlapa co bude do smrti plodný..Může to být marihuanou, ale alkohol, cigarety, jídelníček a taky dneska ani nevíš co vůbec jíš…
Ale psala jsem, že my jsme jiný případ..Jako člověk který je agresivní, navíc by mě mlátil, taky bych měla strach mu dávat své dítě…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
26.3.13 17:22

@jancik.1500 taky si říkám, jak se to zvrtlo na „travnaté“ téma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 17:46

@jancik.1500 Ahoj. Moc dobře ti rozumím. Já jsem teď taky v takové situaci. S přítelem jsem byla dva roky a až na pár hádek to bylo fajn. Věděla jsem o tom, že si dal čas od času jointa a nijak mi to nevadilo. Po dvou letech známosti jsem otěhotněla a oba jsme se na miminko moc těšili. Nastěhovali jsme se do jednoho bytu a on mi slíbil, že v této situaci končí nadobro s trávou. Bydleli jsme mimo Prahu a jemu začínali scházet kamarádi a právě ta tráva. Já se dozvěděla, že to nebylo jen o jointu 1× nebo 2× týdně, ale že takové množství a i víc byl schopný hulit denně. Jednoho krásnýho večera mě přemluvil, že si ubalí, ale že to je jen pro jednou. Nechtěla jsem nějakou hádku, svolila jsem a samozřejmě se tohle stalo každovečerní rutinou. Když se nám narodilo dítě, tak asi opravdu nadobro přestal, ale s tím nastaly problémy ohledně toho, že byl opravdu jak vypatlanej. Nevěděl co dělá, vše mu trvalo extrémně dlouho, nepřemýšlel když něco dělal, jednou mi dokonce zapomněl dítě přikurtovat v autosedačce. A agrese se u něj objevila taky a to dost velká. S pomocí sociálky jsem od něj s dítětem odešla a jsem za to moc ráda. Člověk někdy ani za několik let pořádně nepozná s kým žije. Já v něm teď vidím pouze zlého a agresivního člověka, který na mě hází špínu a lže. Čeká nás soud ohledně úpravy výživného a styku otce s dítětem a já už jsem na sociálce upozornila, že chci aby styk probíhal za buď mé přítomnosti nebo přítomnosti nějakého sociálního pracovníka, protože je to fakt, ta tráva mu vzala mozek z hlavy a on se chová jak nesvéprávný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.13 08:12
@jancik.1500 píše:
No já prave nech iaby se s malou vydal, nevenoval se ji, byl na ni hnusnej, mel fyzicky i psychicky tyral…Kouri travu a buh vi co jeste..nechci aby se s nim vydala…a hlavne skrz ty alimenty jak to je…jestli se s nim ma cenu vubec domlouvat a nebomam jit rovnou k soudu…a hlavne nemam to rict na socialce nebo nekde??? Ze jsem od neho pryč

@Mango bůh ví co ještě…Tak to nevím co jste kouřili a jak..Mě by lampa asi zabila, ale venky jsem zkoušela :mrgreen:..No, na každého to působí jinak..jen je mi zakladatelky líto, že si nevšimla dřív, s kým si to dítě pořizuje :think:

• Citovat
  • Upravit
1839
27.3.13 09:08

Možná by nebylo od věci dát už pokoj!! Myslím, že má holčina dost starostí, ještě číst tady ty trapný, rejpavý, rádo by vtipný poznámky. To, že si neuvědomovala dřív, jakej je, tak tomu se říká prostě slepá zamilovanost. Jestli máš nutkání do někoho rejpat, tak si založ nějakou svojí diskuzi „slepice, pojďte se hádat“ a tam budeš ve svým živlu!!

Příspěvek upraven 27.03.13 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
27.3.13 10:51

@olinka11 neřekla jsem jediné slovo proti zakladatelce, naopak mám pochopení. Nicméně věřím, že v tebou zmiňované diskuzi bys měla první příspěvek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
27.3.13 11:22

To patřilo pro anonymní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
27.3.13 11:22

.. reagovala jsem na její poslední trapnej příspěvek