Rozchod s přítelem, co mě čeká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.13 14:51

@olinka11 tak zrovna tohle je jiný případ..to co ted napíšu nebere jako vytáhování nebo že si myslím, že jsem něco,,víc…My jsme miminko hrozně chtěli, přítel je kravatak z kanclu a ja jsem pracovala v cestovní kanceláři..Jsem normální ženská s botama na podpatku, s luxusníma kabelkama..Ve městě me potkáš s kočárem za 30.000,– a vůbec bys neřekla, že já jsem hulivala a přítel hulí do ted..Né vždycky ti huliči musí být grázli, nosit ošoupané hadry, talíře na hlavě, kalhoty k patám a treny na zádech a měli jen zákl. vzdělání. Navíc nebýt mojeho, který je hrozný šetřílek, nemáme na účtě 250.000,– našetřených takže nejsme jak alkoholici, co propijí všechny peníze..Můj si zakouří trávu a jde vyřizovat věci na lišku, do banky a na úřady, takže neznamená, že je trotl..
Neříkám že to je dobré, rozhodně si před malým dává pozor, nechci aby před ním někdy hulil nebo viděl položenou trávu..Můj bratr začal s tvrdýma drogama a řeknu ti, že jsme z toho všichni na prášky. Pohled na něj a je mi na :poblion:, hrozně se změnil, krade, lže a dělá problémy..Přítelův otec je alkoholik, když k nim příjdem, nadává nám, všechno prozvrací, tchýni vyhazuje z bytu a všechno rozbíjí..Tím ale nechci trávu propagovat…Většina je ale opak, vždy k tomu přihne člověk, který není jako my…Ale zas můžu říct, že můj je super táta. o malého se krásně stará, pořád mu něco kupuje, hezky vychovává..Brává si ho každý den na procházky s kočárkem, doma uklízí a rád vaří…Jen má stresující práci, tak všechno proto..
To že někdo kouří, není feták..My jsme nekuřáci, cigarety nám taky smrdí, ale hulit chodí před barák, takže já a ani malý o ničem nevíme..A malého budu určitě vychovávat k tomu, že drogy jsou špatné..Jsme s polu 8 let, takže moc dobře vím jaký je a že je super táta, jinak by jsme se nesnažily o druhé miminko :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.13 14:54
@G12 píše:
Mě by spíš zajímalo, pro je v pořádku si vybrat jako otce svého dítěte někoho, kdo kouří trávu a když se rozejdou, tak to je najednou důvod k tomu mu dítě nedávat.

záleží jak dlouho spolu jsou..řekla bych, že ti dva si prostě v ničem nesedí..Kdyby spolu byly dýl, tak zakladatelka si najde jiného, se kterým by dítě chtěla…

• Citovat
  • Upravit
33
26.3.13 14:56

Stále mi není z příspěvku jasné, jak v rodině vadil tatík kouřící trávu. Prognozovat, že bude zhulenej při předání dítěte je sice interesantní, ale argumenty, že tomu tak bude, nejsou a pak by to byl spíš důvod se raději nerozvádět :mrgreen:

Důležité než zajišťovat sociálku atp., což je otázka několika dní, je si s partnerem vyjasnit, co bude potom a jak to sama navrhuji řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 15:00

@Xenna oni si asi myslí, že zhulený zapomene někde dítě, nebo z chlapečka naráz uvidí holčičku..Bude se motat a upadne mu dítě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
G12
26.3.13 15:01

Nevím, připadá mi to, že si zase někdo pořídil dítě s někým, koho ani pořádně neznal :-(

• Citovat
  • Upravit
jancik.1500
26.3.13 15:04

Peroc nechci aby jí měl kdyz je zhulenej? Protoze nefunguje, neví která bije, dělá si kvuli trave dluhy, je psychopat kdyz tu trávu nemá..proto!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.13 15:06

@jancik.1500 tak asi nebude jenom na trávě, né?

• Citovat
  • Upravit
jancik.1500
26.3.13 15:07
@Anonymní píše:
Tam asi nebyla jen ta tráva, ale hlavně šlo o chování…Můj kouří trávu, já jsem to taky párkát zkoušela, takže vím, o co jde..Jinak mojemu nic nezakazuje. Fetak to není a hulí jen proto, že se potom uklidní z práce, kde je pořád v depresi a chodil kvůli tomu i psychologovi..Daleko horší je chlast, kdy je potom človk agresivní, neví co dělá a neumí se ovládat..Po marihuaně žádná agresivita, žádné bludy a ani nic jiného..Raději anonymně :lol:

No tak to si jenom myslíš holka!!! Muj ted uz bejvalej pritel hulí 6 let a je agresivni jako prase!!!

• Citovat
  • Upravit
G12
26.3.13 15:08
@jancik.1500 píše:
No tak to si jenom myslíš holka!!! Muj ted uz bejvalej pritel hulí 6 let a je agresivni jako prase!!!

Ten, co s ním máš to dítě?

• Citovat
  • Upravit
jancik.1500
26.3.13 15:10

Poslední dobou je to tady peknej hnus teda to vam reknu, pokazdy kdyz potrebuju poradit tak se najdou slepice co akorat rejpou..nechapu proc se tahle stranka uz nevymazala..jiank vsem normalnim holkam co mi poradily dekuju..a vymatky co hulite se s vym pritelem…skoda slov :) Nejste normální

• Citovat
  • Upravit
jancik.1500
26.3.13 15:11

JJ…jak neměl travu, byl agresivni..

• Citovat
  • Upravit
jancik.1500
26.3.13 15:12

Vubec nechápu proc se tady nekdo pta jak dlouho jsme s nim byla atd, to vam snad muze bejt jedno ne? K k smichu tahle diskuze…

• Citovat
  • Upravit
1165
26.3.13 16:17

Víš o to moc nejde, kolik máte našetřeno a jak vypadáte 8o
Máme kamaráda, který taky kouří trávu už dost let, téměř denně. Má 11 letou dceru a i když není agresivní, ani nedělá ostudu, tak po těch letech kouření je to fakt znát a holka se za něj stydí! Pomalé myšlenkové pochody, reakce a celkově vidím, že mu to na IQ fakt dost ubralo. Jde to ruku v ruce s věkem, víš. Ono už se tak rychle ty mozkové buňky neobnovují a dlouhodobé kouření trávy jednoznačně škodí.
Je sice pěkné, jak jsi spokojená se svým mužem, který kouří trávu a který je skvělý na vaše dítko, ale fakt se nedivím, že jsi to napsala radši anonymně, že jo..
A plánovat s člověkem co kouří pravidelně trávu další dítě?? 8o tak to je super postoj k životu, opravdu :roll:
Ale radši teď, za pár let nemusí mít erekci.

Hlavně toto nebylo předmětem dotazu :roll:

@Anonymní píše:
@olinka11 tak zrovna tohle je jiný případ..to co ted napíšu nebere jako vytáhování nebo že si myslím, že jsem něco,,víc…My jsme miminko hrozně chtěli, přítel je kravatak z kanclu a ja jsem pracovala v cestovní kanceláři..Jsem normální ženská s botama na podpatku, s luxusníma kabelkama..Ve městě me potkáš s kočárem za 30.000,– a vůbec bys neřekla, že já jsem hulivala a přítel hulí do ted..Né vždycky ti huliči musí být grázli, nosit ošoupané hadry, talíře na hlavě, kalhoty k patám a treny na zádech a měli jen zákl. vzdělání. Navíc nebýt mojeho, který je hrozný šetřílek, nemáme na účtě 250.000,– našetřených takže nejsme jak alkoholici, co propijí všechny peníze..Můj si zakouří trávu a jde vyřizovat věci na lišku, do banky a na úřady, takže neznamená, že je trotl..
Neříkám že to je dobré, rozhodně si před malým dává pozor, nechci aby před ním někdy hulil nebo viděl položenou trávu..Můj bratr začal s tvrdýma drogama a řeknu ti, že jsme z toho všichni na prášky. Pohled na něj a je mi na :poblion:, hrozně se změnil, krade, lže a dělá problémy..Přítelův otec je alkoholik, když k nim příjdem, nadává nám, všechno prozvrací, tchýni vyhazuje z bytu a všechno rozbíjí..Tím ale nechci trávu propagovat…Většina je ale opak, vždy k tomu přihne člověk, který není jako my…Ale zas můžu říct, že můj je super táta. o malého se krásně stará, pořád mu něco kupuje, hezky vychovává..Brává si ho každý den na procházky s kočárkem, doma uklízí a rád vaří…Jen má stresující práci, tak všechno proto..
To že někdo kouří, není feták..My jsme nekuřáci, cigarety nám taky smrdí, ale hulit chodí před barák, takže já a ani malý o ničem nevíme..A malého budu určitě vychovávat k tomu, že drogy jsou špatné..Jsme s polu 8 let, takže moc dobře vím jaký je a že je super táta, jinak by jsme se nesnažily o druhé miminko :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
26.3.13 16:18

@jancik.1500 taky bych nechtěla, aby se s ním dítě stýkalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 16:31

@Mamango od nás bývalý majitel firmy býval za mlada hrozně chytrý, tedka úplně zbblb, nemyslí mu tak rychle a často zapomíná..A nehulí, takže tím to 100% být nemusí…a taky zálezí na tom, jak často hulí. Jo dítko chceme, i po několika letech se hrozně milujeme, finančně si ho dovolit můžeme a oba si to hrozně přejem, tak proč by né… :mrgreen:
a anonymně píšu úplně z jiného důvodu, než proto že přítel si zakouří..Málo který chlap je schopný jak ten můj, a jestli má potřebu si zahulit, tak at..Já vím jak to má v práci těžké, že celá firma stojí jen na něm, šéf na ni prdí, nikdo nehledí na termíny a nakonec to vždy odnese jen ten můj…nezačal proto, že by se mu to líbilo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky