Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alepoudaki píše:
A pak bude tema muzu byt tehotna z virivky?
To už tady bylo!!! Jedině že by ho někdo oživil
![]()
@slečinka píše:
je mi 27 a du zejtra tak vám pak napíšu jakej se stal trapas, pže jak se znám tak stopro nějakej bude!
Už se těšíme! Jen piš piš!!! ![]()
My s manzelem v bazenu a ve virivce dovadime docela pravidelne, ale mame vyhodu, ze oboje je nase vlastni…
jen ve virivce je ten zazitek daleko lepsi…
![]()
@Anonymní píše:
My s manzelem v bazenu a ve virivce dovadime docela pravidelne, ale mame vyhodu, ze oboje je nase vlastni…jen ve virivce je ten zazitek daleko lepsi…![]()
tak to ti závidim, chci taky svojí výřivku ![]()
Tak holky, než se slečinka vrátí, tak ať není nuda, vznáším dotaz: KDO Z VÁS TO JEŠTĚ NIKDY NEDĚLAL VE VÍŘIVCE??? Najde se někdo???
@lulje píše:
Tak holky, než se slečinka vrátí, tak ať není nuda, vznáším dotaz: KDO Z VÁS TO JEŠTĚ NIKDY NEDĚLAL VE VÍŘIVCE??? Najde se někdo???
slečinka se hlásí a ani mi to nějak nevadí, celkově ve vodě mi to přijde divný, nevim..mě by spíš zajímalo kdo to dělal ve vodě tak v jaký pozici? ![]()
@lulje píše:
Ve vode jo (v mori, blby, pali to
).
Virivka nee, ale kdyz o tom tak basnite, tak to chci prubnout.
Vana taky blba.
![]()
@lulje píše:
jjj, já
![]()
Sprcha nebo po sauně to jde, ale ve vodě je to vše zpomalený a nuda… samozřejmě se to dělá zepředu vestoje
@alik111 píše:
Ve vode jo (v mori, blby, pali to).
Virivka nee, ale kdyz o tom tak basnite, tak to chci prubnout.
Vana taky blba.
Ale nepálí
![]()
Nejhorší je sex na pláži, protože písem se dostane všude a slaná voda dokoná dílo zkázy
![]()
Nezapomen na to, ze studena voda zcvrkava pindiky
tak na prvni dojem nedavej ![]()
@alik111 píše:
@Petttulis me palilo![]()
Jakto?
A jakto, že mě ne? Kde je chyba? ![]()