Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Januliiik píše:
když půjdou do výřivky tak to se asi rýsovat budebublinky dělají divy
![]()
![]()
![]()
No to si piš!!! Kdysi tady proběhla diksuzo o tom, ať se přihlásí, kdo to někdy dělal ve vířice. Myslím, že se neozvala ani jedna, která by s tím neměla zkušenost. Od té doby do vířivek (zlášť těch oddělených) nechodím ![]()
No tak do virivky bych nesla ani omylem.Fujtajbl.To,aby se clovek bal, aby neplaval v biologickym materialu.
@lulje píše:
No to si piš!!! Kdysi tady proběhla diksuzo o tom, ať se přihlásí, kdo to někdy dělal ve vířice. Myslím, že se neozvala ani jedna, která by s tím neměla zkušenost. Od té doby do vířivek (zlášť těch oddělených) nechodím
my máme naštěstí vířivku hooooodně na očích všech, tak snad tam nikdy nic takového neproběhlo ![]()
Si pamatuju, jak jsem jednou šla do bazénu s kamarádkou, šli jsme od ní a ona mi půjčila plavky, ono to bylo nějaké body, ale posloužilo taky - přesně do chvíle, kdy jsem skočila do vody a ono se tím nárazem o hladinu dole rozeplo ![]()
Jinak teda jestli máš zbrusu nové plavky a ještě jsi s nima nikde nebyla, tak já se klidně přiznám, ale já bych s nima doma vlezla do vany a vyzkoušela
Vím, že třeba u jedněch plavek jsem měla spodní díl za sucha napnutý přes zadek a za mokra to hrozně povolilo a visel mi ze zadku poměrně velký kus látky.
Newyorker bych za kvalitu fakt nepovažovala, když si vzpomenu na všechny ty jejich křivý trika atd ![]()
A zkontrolovat, jestli plavky nejsou po namočení průhledné… Vlastní zkušenost… Abys zas neukázala příliš mnoho ![]()
Teda ty jsi odvazna
.
Pred 15ti lety bych se bala, ze to bude ouchyla a pak me nekde prefikne.
Dnes bych se bala, ze po zhlednuti me volne svalove hmoty (hlavne na pupku
)
me prefiknout chtit nebude ![]()
@AniNevim píše:
@Xenna kvuli chloru smrdi nejen z pusy, ale i jinych patricnych mist. To se nikdy neocuchavas po bazenu bo co? Jsi vazne dost zvlastni.
@lulje píše:
No to si piš!!! Kdysi tady proběhla diksuzo o tom, ať se přihlásí, kdo to někdy dělal ve vířice. Myslím, že se neozvala ani jedna, která by s tím neměla zkušenost. Od té doby do vířivek (zlášť těch oddělených) nechodím
@Gladys píše:
Si pamatuju, jak jsem jednou šla do bazénu s kamarádkou, šli jsme od ní a ona mi půjčila plavky, ono to bylo nějaké body, ale posloužilo taky - přesně do chvíle, kdy jsem skočila do vody a ono se tím nárazem o hladinu dole rozeploJinak teda jestli máš zbrusu nové plavky a ještě jsi s nima nikde nebyla, tak já se klidně přiznám, ale já bych s nima doma vlezla do vany a vyzkoušela
Vím, že třeba u jedněch plavek jsem měla spodní díl za sucha napnutý přes zadek a za mokra to hrozně povolilo a visel mi ze zadku poměrně velký kus látky.
Newyorker bych za kvalitu fakt nepovažovala, když si vzpomenu na všechny ty jejich křivý trika atd
Muj muz ma kamarada a ten mu rika jak je ta virivka super, jak to tam delal. A muj muz mu vzdy rekne a to si myslis, ze to tam delas jako jedinej. Bleee.
@alik111 píše:
Teda ty jsi odvazna.
Pred 15ti lety bych se bala, ze to bude ouchyla a pak me nekde prefikne.
Dnes bych se bala, ze po zhlednuti me volne svalove hmoty (hlavne na pupku)
me prefiknout chtit nebude
Ještě než se tu zcela strhám smíchy, řekni mi slečinko, že jsi ten dotaz nemyslela vážně? Že si z nás jen sěláš srandu a chceš nám rozveselit to zasněžené „jarní“ odpoledne?
@Šílená Sonja píše:
Ještě než se tu zcela strhám smíchy, řekni mi slečinko, že jsi ten dotaz nemyslela vážně? Že si z nás jen sěláš srandu a chceš nám rozveselit to zasněžené „jarní“ odpoledne?
neptej se, nepátrej, já se bavím jako blázen
tak sem se už dlouho nezasmála ![]()