Rande v bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Reyne
26.3.13 16:45
@Alepoudaki píše:
Muj muz ma kamarada a ten mu rika jak je ta virivka super, jak to tam delal. A muj muz mu vzdy rekne a to si myslis, ze to tam delas jako jedinej. Bleee.

ježiš já četla jak MU to tam dělal. Ale už jsem psala do jiný plavací diskuze, že jsem byla svědkem toho, jak mladej hošan ve vířivce škrtil pelikána. Takže vířivka nee :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6885
26.3.13 16:47

A pak bude tema muzu byt tehotna z virivky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
26.3.13 16:48

@nety78 to bych teda ani vedet nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
26.3.13 16:52
@Šílená Sonja píše:
Ještě než se tu zcela strhám smíchy, řekni mi slečinko, že jsi ten dotaz nemyslela vážně? Že si z nás jen sěláš srandu a chceš nám rozveselit to zasněžené „jarní“ odpoledne?

no bohužel vážně :) ale dost mě to taky pobavilo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12003
26.3.13 17:01

Tak to jsem se zase jednou zasmala… :D Kolik ze ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.3.13 17:02

Já snad půjdu ke dnu, jak se řechtám (jsem ve vaně… bez plavek, „na klokana“ :mrgreen: ) pak by mohla zakladatelka dát vědět jak to dopadlo… Zase bychom se možná dobře pobavily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
26.3.13 17:11

Virivku neee :poblion: Male mnozstvi vody jeste k temu tepla. Sedet tam s cizima lidma :poblion: Pred mesicem jsme byli s malou v bazenu a ve virivce byl mladej par. Jezdili tam po sobe snad cely dve hodiny co jsme tam byli. A ty ostatni sedeli a cumeli na ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.13 17:12
Peepshow a za 90,– na hodinu, no neber to :mrgreen:
@Wennulka píše:
Virivku neee :poblion: Male mnozstvi vody jeste k temu tepla. Sedet tam s cizima lidma :poblion: Pred mesicem jsme byli s malou v bazenu a ve virivce byl mladej par. Jezdili tam po sobe snad cely dve hodiny co jsme tam byli. A ty ostatni sedeli a cumeli na ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.3.13 17:14
@nikol.ondrášovka píše:
Hlavně se neutopit, to není moc dobrý první dojem
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
26.3.13 17:20

Tak kdyz bude fesak.tak pri naznaku topeni muze hned ozivovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
26.3.13 17:21

@terinka4444 A mala tam chtela jit :lol: v zadnem pripade :lol: ani nevim jestli meli ty dva dolni cast plavek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
26.3.13 17:55

A vy si myslíte, že v bázenu to nikdo nedělá??? Vířivky se musí čistit!!! Nevím, c o je horší-jestli vířivka kde to někdo dělal, nebo veřejný bazén, kde se spousta lidí vymočí a vy si omylem nebo dítě lokne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.13 17:57

Moč je zdravá, neslyšelas nikdy o urinoterapii, doporučuju přečíst, sice jsem jen při čtení zvracela, ale jako rozšíří to obzory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
27.3.13 10:45
@ppalea píše:
Tak to jsem se zase jednou zasmala… :D Kolik ze ti je?

je mi 27 a du zejtra tak vám pak napíšu jakej se stal trapas, pže jak se znám tak stopro nějakej bude! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6885
27.3.13 14:00

Tak ti drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat