Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem se s ex seznámila v sauně, takže od prvního okamžiku věděl, do čeho jde. A i tak mi potom řekl, že by neškodilo, kdybych 15 kilo zhubla
Když jsem zhubla po děcku 20, tak už to zas bylo moc… prostě na postavě nezáleží.
Jo, a zakladatelko, hlavně to nedělejte ve vodě!! Chodim s dětmi plavat a ta představa mě pronásleduje vždycky týden před a týden po - že si ho tam někdo honil apod
![]()
Příspěvek upraven 26.03.13 v 15:27
To je docela blbej nápad 1.rande v bazénu..myslím, že kdybych to tak měla já, tak bych doteď nikoho neměla, ale ne všichni vypadají v plavkách jako já, že..
Proti gustu ale žádnej dišputát, tak vesele do plavek, aspoň nebudete vzájemně kupovat zajíce v pytli ![]()
@mikitaa píše:
no jako jestli bude studena voda tak bude vedet stejne kulovy!
no já ani tak nejdu zkouknout jeho. jen mám nový plavky a rande tak sem to spojila.. ![]()
Do bazenu bych na první rande nešla..páč ta studená voda zkresluje/zmenšuje a já bych potom nevěděla na čem jsem..
![]()
Tak kasli na bazen…jdete do sauny! ![]()
Příspěvek upraven 26.03.13 v 15:30
@lulje píše:
Já jsem se s ex seznámila v sauně, takže od prvního okamžiku věděl, do čeho jde. A i tak mi potom řekl, že by neškodilo, kdybych 15 kilo zhublaKdyž jsem zhubla po děcku 20, tak už to zas bylo moc… prostě na postavě nezáleží.
Jo, a zakladatelko, hlavně to nedělejte ve vodě!! Chodim s dětmi plavat a ta představa mě pronásleduje vždycky týden před a týden po - že si ho tam někdo honil apod
Příspěvek upraven 26.03.13 v 15:27![]()
neboj,beru si ještě spec. tampon abych taky něco nechytla.. zas tak divoký to nebude spíš tak přátelský..
Ale nejvic me stejne zaujalo ze mas strach abys moc nevyvadela v aquacentru…to rozved to me zajima? mas v planu soulozit s nim v toboganu nebo co? ![]()
Teeeda, do bazénu na první rande by mě nenapadlo
tak hlavně oholit všechno co oholit jde, ať ti dole nečouhá brežněv a nenamlátit si nikde kokos
a pak se děj vůle boží
![]()
A tak na druhou stranu koukne co se rysuje v trenkach a muze kdyztak zdrhnout. ![]()
@mikitaa píše:
Ale nejvic me stejne zaujalo ze mas strach abys moc nevyvadela v aquacentru…to rozved to me zajima? mas v planu soulozit s nim v toboganu nebo co?
no né! tak takový různý skopičinky, jako různý skoky do vody, potápění chození pod vodopád atd..jako abych nevipadala moc dětinsky, ale zas nevim co bych tam jinak dělala
no asi uvidim co bude dělat on..
@Alepoudaki píše:
A tak na druhou stranu koukne co se rysuje v trenkach a muze kdyztak zdrhnout.
když půjdou do výřivky tak to se asi rýsovat bude
bublinky dělají divy
![]()
@Alepoudaki píše:
A tak na druhou stranu koukne co se rysuje v trenkach a muze kdyztak zdrhnout.
no to ani ne ale kouknu se, to víš ![]()
@mikitaa píše:
Ale nejvic me stejne zaujalo ze mas strach abys moc nevyvadela v aquacentru…to rozved to me zajima? mas v planu soulozit s nim v toboganu nebo co?
Hele, vy se smějete, ale já jsem kdysi asi ve věku slečinky (bylo mi asi 15) skočila do vody za přítelem - jakože děsná sranda
a on při uhýbání a nárazu mnou do něj si roztrhl o dno nohu a jeli jsme na šití. Tož tak tím dováděním. Z vlastní zkušenossti radím - neskákat na něj, když to nečeká ![]()
@slečinka píše:
no né! tak takový různý skopičinky, jako různý skoky do vody, potápění chození pod vodopád atd..jako abych nevipadala moc dětinsky, ale zas nevim co bych tam jinak dělalano asi uvidim co bude dělat on..
no tak do vody jsem dycky viděla skákat zatím jen děti
já to udělala kdysi dááávno a byla jsem bez plavek ![]()