Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slečinka píše:
slečinka se hlásí a ani mi to nějak nevadí, celkově ve vodě mi to přijde divný, nevim..mě by spíš zajímalo kdo to dělal ve vodě tak v jaký pozici?
ta virivka je jasna, manzel sedi a ja na nem, to bublani ten prozitek zesilnuje - jen ted v zime cloveku je zima na prsa, kdyz mu koukaji z vody a bazen normalne na stojaka, oprena o stenu bazenu, manzel se drzi za kraje a nohama se obejme, to je tak diskretni, ze ani neni poznat pripadne z ulice, co tam lidi delaji…
takhle jsme to zkouseli i v mori na Korfu na takove odlehle plazi, ale dost to palilo, takze jsme si to chteli rozdat na dece, ale nanestesti tam prislo mezitim par lidi, tak jsme doplavali na vyvyseninu, kus skaly v mori a delali to tam, bylo to moc hezke misto a zrejme proflakle dle kondomu nahazenych na skale
no zazitek to byl, pak jsme mastili do apartmanu a soulozili cele odpoledne, jo to byly casy bez deticek, ted jsme radi za postel a ta virivka a bazen jsou uz taky pro nas pomalu svatek aneb uz aby bylo leto… ![]()
@Petttulis helet anonymni to taky palilo
.
Hec hec, zavada je u tebe ![]()
@alik111 píše:
@Petttulis helet anonymni to taky palilo.
Hec hec, zavada je u tebe
Jako, že jí mám umělou? ![]()
Když budeš číst pozorně, tak se dozvíš, že anonymní má zřejmě soulož k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři i k druhé večeři. Takže je dost dobře možné, že už jí má „poškrábanou“, proto jí pálí
![]()
@Petttulis píše:
Jako, že jí mám umělou?
Když budeš číst pozorně, tak se dozvíš, že anonymní má zřejmě soulož k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři i k druhé večeři. Takže je dost dobře možné, že už jí má „poškrábanou“, proto jí pálí![]()
![]()
Anonymni ma souloze tak jednou mesicne nebo proste kdyz deti nejsou doma a pak to stoji za to…
@Petttulis píše:
Jako, že jí mám umělou?
Když budeš číst pozorně, tak se dozvíš, že anonymní má zřejmě soulož k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři i k druhé večeři. Takže je dost dobře možné, že už jí má „poškrábanou“, proto jí pálí![]()
![]()
Tak děvčata, bazén byl super a žádnej trapas
a pálí mě z toho jen oči
A jak probihalo rande? Co sem hodit nejake podrobnosti? Treba priste nebudou palet jen oci.
@Alepoudaki píše:
A jak probihalo rande? Co sem hodit nejake podrobnosti? Treba priste nebudou palet jen oci.
no žádný pikantérie právě, nemám. ani sem ho nějak moc nezkoukla, sem se styděla
ale tělo má pěkný to se musí nechat, dala bych si říct
no a co bude dál nechám na něm tak se uvidí, ale plavky se líbyly ![]()
@Martina D. Nijak, vratil se k bejvalce.pry nejak diky me si to uvedomil
ale par milejch pratelskejch prochazek jsme stihli, tak to bylo fajn ho poznat ![]()
@slečinka Nevadí, co s takovým, který pořádně neví, co chce.
Každopádně díky za reakci, hezký den!!
mám už taky dítě, teda jedno, ale i kvůli tomu se musím pořádně snažit
přeci nebudem navždy sami… uplně sama sebou je u mě taky někdy na škodu