Rande v bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
slečinka
27.3.13 19:50
@Taky blba:-) píše: :lol: :lol:
Výborně se bavím, díky moc, jinak jsem si tipovala, že zakladatelce musí být tak MAXIMÁLNĚ 17 let :lol: :lol: :lol:
V jejím věku jsem měla už dvě děti, proboha… :lol:
Např. New Yorker a kvalita? Ne e… :lol:
Zakladatelko, užij si rande, nemysli na ptákoviny a buď svá. Buď se mu budeš líbit taková jaká jsi, nebo ne - ale nepromeškej svoji šanci kvůli tomu, že si budeš na někoho hrát. Když chceš skákat do vody, tak skákej. Mě je 30+ a do vody skáču stále :lol:

mám už taky dítě, teda jedno, ale i kvůli tomu se musím pořádně snažit :srdce: přeci nebudem navždy sami… uplně sama sebou je u mě taky někdy na škodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.13 23:16
@slečinka píše:
slečinka se hlásí a ani mi to nějak nevadí, celkově ve vodě mi to přijde divný, nevim..mě by spíš zajímalo kdo to dělal ve vodě tak v jaký pozici? :cert:

ta virivka je jasna, manzel sedi a ja na nem, to bublani ten prozitek zesilnuje - jen ted v zime cloveku je zima na prsa, kdyz mu koukaji z vody a bazen normalne na stojaka, oprena o stenu bazenu, manzel se drzi za kraje a nohama se obejme, to je tak diskretni, ze ani neni poznat pripadne z ulice, co tam lidi delaji…

takhle jsme to zkouseli i v mori na Korfu na takove odlehle plazi, ale dost to palilo, takze jsme si to chteli rozdat na dece, ale nanestesti tam prislo mezitim par lidi, tak jsme doplavali na vyvyseninu, kus skaly v mori a delali to tam, bylo to moc hezke misto a zrejme proflakle dle kondomu nahazenych na skale :oops: no zazitek to byl, pak jsme mastili do apartmanu a soulozili cele odpoledne, jo to byly casy bez deticek, ted jsme radi za postel a ta virivka a bazen jsou uz taky pro nas pomalu svatek aneb uz aby bylo leto… :P

• Citovat
  • Upravit
265
27.3.13 23:26

@Petttulis helet anonymni to taky palilo :mrgreen:.
Hec hec, zavada je u tebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
28.3.13 11:19
@alik111 píše:
@Petttulis helet anonymni to taky palilo :mrgreen:.
Hec hec, zavada je u tebe :dance:

Jako, že jí mám umělou? :think:
Když budeš číst pozorně, tak se dozvíš, že anonymní má zřejmě soulož k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři i k druhé večeři. Takže je dost dobře možné, že už jí má „poškrábanou“, proto jí pálí :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.13 11:21
@Petttulis píše:
Když budeš číst pozorně, tak se dozvíš, že anonymní má zřejmě soulož k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři i k druhé večeři. Takže je dost dobře možné, že už jí má „poškrábanou“, proto jí pálí :oops: :oops: :mrgreen:

Anonymni ma souloze tak jednou mesicne nebo proste kdyz deti nejsou doma a pak to stoji za to…

• Citovat
  • Upravit
265
28.3.13 11:31
@Petttulis píše:
Když budeš číst pozorně, tak se dozvíš, že anonymní má zřejmě soulož k snídani, svačině, obědu, svačině, večeři i k druhé večeři. Takže je dost dobře možné, že už jí má „poškrábanou“, proto jí pálí :oops: :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
28.3.13 20:54

Tak děvčata, bazén byl super a žádnej trapas :palec: a pálí mě z toho jen oči

• Citovat
  • Upravit
6885
28.3.13 22:13

A jak probihalo rande? Co sem hodit nejake podrobnosti? Treba priste nebudou palet jen oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
29.3.13 10:58
@Alepoudaki píše:
A jak probihalo rande? Co sem hodit nejake podrobnosti? Treba priste nebudou palet jen oci.

no žádný pikantérie právě, nemám. ani sem ho nějak moc nezkoukla, sem se styděla :andel: ale tělo má pěkný to se musí nechat, dala bych si říct :cert: no a co bude dál nechám na něm tak se uvidí, ale plavky se líbyly :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5711
29.4.17 22:40

@slečinka Tak jak to vlastně s dotyčným dopadlo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
30.4.17 05:42

@Martina D. Nijak, vratil se k bejvalce.pry nejak diky me si to uvedomil :think: :mrgreen: ale par milejch pratelskejch prochazek jsme stihli, tak to bylo fajn ho poznat :palec:

• Citovat
  • Upravit
5711
30.4.17 10:01

@slečinka Nevadí, co s takovým, který pořádně neví, co chce. ;) Každopádně díky za reakci, hezký den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
30.4.17 10:22

@Martina D. Jj, uz mam jinyho a lepsiho :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5711
30.4.17 20:50
  • načítám...
  • Citovat