Co mám dělat? Partner se nezajímá.

708
23.2.10 14:28

Co mám dělat?

Ahojky všichni!Moc bych vás prosila o radu,už nevím jak dál,jsem zoufalá :cry: :cry:
Přítel,se kterým mám krásnyho syna se vůbec nezajímá o nás,nepomáha mi,vždy při hádce jsem jenom já tá nejhorší.Jeho zajímají spíš problémy jiných a kamarádi,na rodinu kašle v poslední době.Neříkám,taky někdy bývám dost nervozni,vyletím za každou pitomost,ale dokážu si taky přiznat,že dělám něco špatně,na rozdíl od něj,že když on něco udělá,tak stejně si to odseru já.Já ho moc miluju a nerada bych o něj přišla,ale tohle je moc.Chodí do práce,ale na ostatný jsem sama a jěště mi říká pořád,že se nestarám o malýho,přitom jsem s ním každej den,to on je ten,co je neustále někde jinde,jenom né tam,kde by měl být-se svojí rodinou.Když si s ním chci promluvit,tak říká,že mám pořád něco proti nemu,že když nejsem spokojená,mám si najít jinýho a pod.Ale já nikoho nechci,on je pro mě jedinej na světě a mooooc ho miluju,tak proč tohle všechno dělá mě i malýmu? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3590
23.2.10 14:45

kacko to mi je moc lito, ze je to u vas takhle…ja myslela, ze jste super rodinka, podle toho co jsi psala v nasi diskuzi..
a jak dlouho tohle trva??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
23.2.10 14:59

Ahoj Kacko,

no, chvilku mi to trochu (opravdu trochu) připomínalo i moji situaci, ale ten můj mi nikdy nevyčítá, že se nestarám, protože já se starám až moc o děti, věnuji jim úplně veškerý svůj čas (no, taky to není asi dobrý, ale já je hrozně miluji a vždycky jim dám přednost). Já mám pocit, že si někteří chlapi myslí, že na té rodičovské magoříme, a tak nám to někdy dávají sežrat v podobě přihlouplých poznámek, které jim připadají hrozně vtipné. Ale časem se to nakupí, a pak už to spíš bolí. Hodně jsem přemýšlela i nad tím, kde dělám chybu, protože taky si sypu popel na hlavu, a tak jsem dospěla k názoru, že často to může být pohled muže na ženu doma - furt ten samej obrázek dnes a denně, většina rozhovorů na dětské téma, nic tak vzrušujícího za ten celý den s dítětem, co by chlapa rozproudilo atd.atd. :jazyk: Když jsme dlouho doma s dětma, chlapům prostě tak moc neimponujeme, oni si to moc neumí představit být tak dlouho s dítětem „za zadkem“, to by zamávalo s psychikou každýho. Kdyby se to obrátilo, možná by nás víc pochopili. :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65670
23.2.10 15:48

Kačko,holka moje…a já myslela,jak je to u vás v pohodě,podle toho co jsi psala u nás…
toto mě mrzí.....asi si budete muset promluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.2.10 16:27

Kacko, taky mě to překvapuje, u nás v diskusi jsi o něm psala jenom v superlativech :nevim: .

Příspěvek upraven 23.02.10 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
23.2.10 16:37

podle toho co píšeš,tak má jinou …a tipovala bych,že to už nějakou dobu bude a neví jak z toho vybruslit… nejhorší je to ,že láska se nedá naordinovat a vždy jeden miluje víc než druhý a někdy to holt vyprchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.2.10 16:41

Kacko, není manžel náhodou cholerik?
Nevím, co za tím vězí, ale já jsem teda prchlivá povaha a když se pořádně namíchnu, tak z pusy vypustím taky hodně takových ošklivých věcí.
Možná je s něčím vnitřně nespokojený, neví, jak ti něco říct a vybíjí to ze sebe takovým způsobem.
Budete si muset promluvit, ale obávám se, že pokud je podobná povaha jako já, zase vylítne jak čert z krabičky, přeji pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.2.10 17:19

Holki,on je někdy v pohodě,všechno je super,a někdy já nevím.Už je to delší dobu,jen sem zatím neměla odvahu se s tím někomu svěřit.Vždycky,když něco mě hodně trápí,tak to držím v sobě,ale když už se to potom všechno nahromadí,tak je toho na mě moc a už si o tom musím popovídat-chtěla bych o takových věcech mluvit se svým přítelem,ale už se mu i bojím něco říct,pač by si zase myslel,že mi něco vadí a tak.
Holki,aspon,že mám vás-takový fajn kámošky,se kterými si můžu popvídat.
Já ho opravdu moc miluju,nevím jak je na tom můj přítel,ale poslední dobou mi to tak nepřijde.Já taky dělám chyby,ale řeknu,že jsem třeba udělala pitomost a moc mě to mrzí,no on si jí totiž nedokáže přiznat.Když se ho i zeptám,co mu je,jestli ho něco netrápí,tak řekne,nic mi není,co by mi mělo být a je to vyřešený.Já už fakt nevím,tak mě to hrozně bolí,celej den jsem nic nejedla,žaludek mě bolí z toho všeho.Dneska jsme se zase chytli,tak se vzal a odjel a víc nepřišel.
Nechci házet vinu jenom na něj,taky se přiznám,že nejsem svatoušek,ale takhle řešit problémy,to ne,že před nima utíkám.Nikdo totiž není bez chybnej,to přiznávám,ale snažím se nejvíc jak to jde,jenom,aby byl spokojenej,ale všechno,co dělám,tak to je málo.Vždyt i s malým jsem každej den,nikde se neflákám,nic nekupuji sobě jenom všechno malýmu,aby se měl dobře,ani mezi lidi nechodím,sem celý dni jen s ním a on mi řekne takovou blbost.Hrozně to bolí :cry: :cry: já ho fakt moc miluju z celýho srdce,tak proč to nechápe,proč je takovej? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65670
23.2.10 17:26

Kači…má tě jistou,o nic se snažit nemusí…
Jen jdi taky ven,proč ne???
a hlavně---ter rozhovor mezi vámi je asi nutný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.2.10 17:35

Já raději už nechci ani nikam chodit,aby náhodou jsem zase nebyla špatná máma,že se nestarám o malýho a flákám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.2.10 17:55

Jo a jsem jěště zapoměla napsat,že jsem mu dala facku,ale to proto,že se to ve mně všechno nějak nahromadilo a už jsem se nezdržela,ale až pak jsem si uvědomila,že jsem ale pořádmně pitomá,co jsem provedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
23.2.10 18:24

Myslím si, že kdybyś šla mezi lidi, tak by Ti to pomohlo, hlavně kontakt s veřejností je důležitý.

Myslím si, že obětovat se takto příteli je blbost, kor, když se Ti vrátí negativní odezva od něj. Nechat se uvázat jen mezi 4stěny v bytě je asi to samé, jako bys šla do vězení. A kvůli chlapovi? To Ti za to žádnej chlap nestojí, abys kvůli němu ubíjela svou osobnost a zavírala se před světem.Láska-neláska. Ty jsi osobnost a vedle něj, podle toho, co jsi napsala, se dobrovolně své osobnosti vzdáváš. blbost, tohle Káťo nedělej, nebo se zhroutíš. Nehledě na to, že druhá strana to vycítí a bude s Tebou časem zacházet jako s póvlem. Na to bacha.

Já jsem měla přítele, také jsem ho milovala, nebyl to rodinný tip, na všechno jsem byla sama. Vztah jsem ukončila, došlo mi, že neustále se rozdávat je silně vyčerpávající, kor, když není odezva taková, jaká by měla být a mrzí mě, že jsem to neukončila už dřív, bylo to mrhání časem (naštěstí jen 2,5roku).

Jsem sice sama s dítětem, ale Káťo, ta pohoda, ten klíídek, žádné stresy díky chlapovi, to je vážně k nezaplacení.

Já být v Tvé situaci, tak bych to řešila asi tak, jak jsem to vyřešila nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.2.10 18:30

YVONNKO,děkuji,že si mi taky napsala.Já ho ale nechci opustit,moc ho miluju.Já vím,zní to asi trapně,ale když je to tak.A srdci neporučíš.Je takovej jakej je,ale život si bez něj nedovedu představit.A bojím se jedinýho,že příjde den,když se rozejdeme,že mě nechá a vezme mi i malýho.To bych asi nevydržela a něco si udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
23.2.10 18:44
Kacka23 píše:
YVONNKO,děkuji,že si mi taky napsala.Já ho ale nechci opustit,moc ho miluju.Já vím,zní to asi trapně,ale když je to tak.A srdci neporučíš.Je takovej jakej je,ale život si bez něj nedovedu představit.A bojím se jedinýho,že příjde den,když se rozejdeme,že mě nechá a vezme mi i malýho.To bych asi nevydržela a něco si udělala.

Já mám pocit, že on si moc dobře uvědomuje,jak na něj citově visíš, a dost toho zneužívá, což je fakt ošklivé. Ještě se zeptám, jaký je mezi vámi věkový rozdíl?
Láska je krásná věc, ale růžové brýle je nutné si sundat, hlavně, když je v rodině dítě.Právě to dítě to všechno vycítí a pokud synátor uvidí vzor otce, který s ženskou zachází na hranici psychického týrání, tak si to odnese do budoucna a bude se přesně takhle chovat jednou ke své partnerce. A také může syn cvičit s Tebou. A právě tady Ti doporučuji celou situaci zvážit, jestli Ti tohle za to stojí. Disharmonie v rodině je pro dítě peklo, pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.2.10 18:55

YVONKO,není žádny věkový rozdíl mezi námi-jemu je 23 mě taky akorát on je o dva měsíce starší než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí