Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych znát váš názor, jak byste se zachovaly v mé situaci. Beru antikoncepci Jeanine, vždy to dostávám pravidleně v neděli, vyjímečně v pondělí. Jenomže nyní až v úterý odpoledne jsem začala lehce špinit, přes noc nic a dnes ve středu až na večer jsem začala opět jen špinit. Nikdy jsem neměla silnou menstruaci ale nestalo se mi, že bych jen dva dny špnila. Nevím, jestli mám navštívit lékaře, nebo to přejít a brát dál antikoncepci.
Taky jsem brala Jeanine-10 let.. a takovou menstruaci jsem měla běžně.1 den trochu krvácení,další den trochu špinění a bylo po menstruaci.
já myslím, že je to normální.
Je pravda, že jsem to také měla vždy max. 3 dny a konec a nikdy ne moc silne, ale že bych to měla až tak slabě se mi ještě nestalo a nechci s tím zbytečně strašit u doktora.
kklarysek píše:
Je pravda, že jsem to také měla vždy max. 3 dny a konec a nikdy ne moc silne, ale že bych to měla až tak slabě se mi ještě nestalo a nechci s tím zbytečně strašit u doktora.
jestli si nejsi jistá raději béž za doktorem,pro klid duše ![]()
Tak to vám fakt závidím. Taky mám Jeanine, MS dostanu většinou ve čtvrtek, první den jen slabě, druhý a třetí den docela silně, a pak až do středy, to ještě malinko špiním. Takže celý týden
Měla jsem za 10 let asi 3, možná 4 druhy antiny, ale nikdy se mi nestalo, abych měla MS 2-3 dny, ach jo
Teď jsem zvědavá, co to udělá, když za pár měsíců vysadím..
Než jsem jí začala brát tak jsem měla i silné bolesti v podbřišku a práškami se vše zlepšilo. Žádna bolest a MS 2-3 dny. Tak jsem za ní ráda, i když nikdy nevím v lékárně kolik budu za ní platit :-/
Za Jeanine platím skoro 900,– na 3 měsíce. Beru všechny 3 platíčka v kuse, takže mám MS po 2 měsících. Mě totiž bolelo šíleně břicho, záda a hlava každou MS a když to beru takhle (poslední rok a půl), tak mi přijde, že jsou ty bolesti menší. Předtím jsem to mívala každý měsíc docela silný, teď je to lepší, ale pořád ten týden
A už se nemusím tolik cpát Algifen. kapkama.. ![]()
Tak to já si dávám po každém platíčku pauzu. No když jsem je začala brát, cca před 4 lety tak jsem za ně platila 740,– pak dokonce necelých 700,– a ted naposledy 820,– ale každé 3 měsíce platím jinak.