Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja miluju, nekdy mezi jarem a letem, to prvni podvecerni nadechnuti, ktere voni prislibem…neceho krasneho…
Příspěvek upraven 08.03.14 v 19:56
@Divine píše:
Ja miluju, nekdy mezi jarem a letem, toprvni podvecerni nadechnuti, ktere voni prislibem…neceho krasneho…
Jaro, květiny (hlavně tulipány a luční), grep, když děti večer usnou, když se vrátíme domů (skoro odkudkoli), vůni v koupelně když se manžel vykoupe, pozorování mraků, čerstvý domácí chleba s máslem, mlhu, vzduch po dešti…
@SussieS píše:
Hrozný, jak žádnou nenapadlo napsat „mám ráda svého muže“
myslím, že o tohle zakladatelce nešlo, to se bere jako samozřejmost…polovičky, děti, zbytek rodiny a domácí zvířectvo ![]()
@SussieS píše:
Otázka zněla co, ne koho ![]()
@SussieS píše:
Jsem z obliga, žádného nemám ![]()
@SussieS píše:
muže MILUJU
![]()
@SussieS píše:
mně jo:-))
@laducha píše:
Mám ráda své rodiče a děti, les, hory, jaro, podzim, mlhy (jsem divná), zvířata, dobré jídlo a dobrou knihu. Občas dobrý film, ale knížky vedou.
A co ráda nemám? Hloupé lidi, závist, týrání kohokoliv, opilce a smažák.
Příspěvek upraven 08.03.14 v 19:20
Moc pěkné. ![]()
@SussieS píše:
jestli manžel je CO ![]()
Miluju sluníčko, léto a všechno s tím spojený! a nevím proč má někdo potřebu psát, že nemá rád některý lidi, asi tam musí být hodně negativismu, když je to napadne i u takhle pozitivního tématu…
@mončís píše:
bez sluníčka bych umřela!
Já beru sluníčko tak maximálně do 25 stupňů, při větším hicu vylezu ven buď hned ráno, nebo pak až večer ![]()