Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rada se procházím v létě v podvečer - večer, rada peču a už se těším na vánoce ![]()
Mam rada letni rana, vuni jara ve vzduchu, vuni lesa a mokre hliny, mlhu (Ladu
), cerstvy chleba s domacim maslem, jahodovou zmrzlinu, vecery, kdy si roztahneme s lumpama gauc a koukame na pohadky, okamziky, kdy si hrajou spolu a vim, jak moc se maji radi
, okamziky tesne pred polibkem, kdy tomu druhemu hledite do oci a jste plni ocekavani…
pak taky uklizenou kuchyn, navraty domu (kdyz vim, ze je tam uklizeno), usinani v cerstve povlecenych perinach…
Příspěvek upraven 08.03.14 v 20:50
@neila píše:
myslím, že o tohle zakladatelce nešlo, to se bere jako samozřejmost…polovičky, děti, zbytek rodiny a domácí zvířectvo
A vždyť já vím, to neberte tak vážně všechy
Jen mě to pobavilo ![]()
Star Trek. Pociťuji naprosté uspokojení, když na to teď koukám. ![]()
Mám rada powerjogu, podzim, levanduli, Sherlocka, Hru o truny a Richarda Armitage ![]()
@Zuziky píše:
okamziky tesne pred polibkem, kdy tomu druhemu hledite do oci a jste plni ocekavani…
pak taky uklizenou kuchyn, navraty domu (kdyz vim, ze je tam uklizeno)…
Příspěvek upraven 08.03.14 v 20:50
jooo, s tímhle taky souhlasím ![]()
Mám ráda pohodové dny s dětmi, když si dohromady hrajeme, procházky a výlety, margotku a mátový čaj, pohodu po sedmé večer když, jedno dítě spí a druhé mi usíná na klíně a já koukám na seriál
nemám ráda závistivé nepřející lidi, maso, léto když teploměr přesáhne 25stupnů, velmi nerada sbírám kočičí a psí exkrementy, ale musím, a nerada zkouším hadry v obchodě
Já mám ještě ráda prádlo sušené na sluníčku, tomu se nevyrovná žádná aviváž…
A to jak naše mladší dcerka krásně papá, starší byla děs běs, tak si to užívám.