Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je teda napínavý. A kdy spolu máte mluvit. Bych ho zabila, že mě takhle nervuje ![]()
Mozna si nasel novou praci v cizine nebo se chce do ciziny odstehovat studovat… Nebo treba vazna nemoc, operace… Je toho opravdu hodne, verim, ze se ti ted nebude chtit spat, pro me by to bylo take stresujici, ale stojim pri tobe, bud v klidu, budu na tebe myslet, at si odpocines, zitra uslysis jeho duelzitou vec a mozna si nakonec oddychnes ze to neni tak strasne a ze to rozhodne nepokazi vas vztah
![]()
Práce/studium v zahraničí? Neřekl přece, že se s ním poté rozejdeš, ale že se vztah rozpadne. A to se při vztahu na dálku stává.
@aneta128 píše:
Ahoj… Chtěla jsem vám tady napsat že mi napsal partner že si chce se mnou o něčem nutně promluvit ale napsal že to nesouvisí vůbec s rozchodem nebo jinou holkou ale prý se bojí že až mi to řekne že se nás vztah rozpadne… A ja se tím pádem bojím ještě víc a opravdu nevím s čím by to mohlo souviset.. Protože nic horšího jako je rozchod nebo jina holka snad není aby to zničilo nás vztah..a teď se navíc budu úplně stresovat a v noci sakra nebudu spáta tak jsem se vás jen chtěla zeptat jestli nevíte s čím jiným by to mohlo souviset a co by mi tak mohl říct aby to rozvratilo nás vztah… Předem děkuju za odpověď
Tak mu zavolej, že tě tak rozhodil, ať ti řekne, co to je. Já teda nechápu větu musíme si promluvit a nepokračovat. Tak bych ti to řekla rovnou, až tě uvidím… ![]()
@Russet píše:
Tak mu zavolej, že tě tak rozhodil, ať ti řekne, co to je. Já teda nechápu větu musíme si promluvit a nepokračovat. Tak bych ti to řekla rovnou, až tě uvidím…
Přesně!
Exka je těhotná nebo se po letech ozvala, že má jeho dítě. Například.
@DustInTheWind píše:
Exka je těhotná nebo se po letech ozvala, že má jeho dítě. Například.
to mě taky napadlo
@Russet píše:
Tak mu zavolej, že tě tak rozhodil, ať ti řekne, co to je. Já teda nechápu větu musíme si promluvit a nepokračovat. Tak bych ti to řekla rovnou, až tě uvidím…
To je jak v tom vtipu: říká chlap manželce večer v posteli: „Musím ti něco říct. A nebo radši ne, nemohla bys pak usnout“
@aneta128 píše:
Ahoj… Chtěla jsem vám tady napsat že mi napsal partner že si chce se mnou o něčem nutně promluvit ale napsal že to nesouvisí vůbec s rozchodem nebo jinou holkou ale prý se bojí že až mi to řekne že se nás vztah rozpadne… A ja se tím pádem bojím ještě víc a opravdu nevím s čím by to mohlo souviset.. Protože nic horšího jako je rozchod nebo jina holka snad není aby to zničilo nás vztah..a teď se navíc budu úplně stresovat a v noci sakra nebudu spáta tak jsem se vás jen chtěla zeptat jestli nevíte s čím jiným by to mohlo souviset a co by mi tak mohl říct aby to rozvratilo nás vztah… Předem děkuju za odpověď
Nemoc, nemůže mít děti, musí odjet do ciziny.
Ze je treba neplodny. V okoli mam tolik kamaradu co tenhle problem ma