co misto kase???

130
22.8.08 22:10

co misto kase???

tak nasi nikce moc kase chutna,ale problem je v tom ze po ni take krasne pribyva az moc :oops: :lol: :lol: tak jsem se chtela zeptat,co davate k vece misto kase,napadlo me dat to menicko co miva k obedu,prece jen mleko uz ji k vece asi nestaci :? nebo mate take nekdo zkusenosti s moc pribyvajicim miminkem,kase je sladka a tudis se ani nedivim 8) a tu nesladkou nechce,tak proste nevim co ji misto toho nabidnout,prosim poradte :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
22.8.08 22:25

jeste dodavam ze pouzivame kasi nutrilon ryzovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
23.8.08 07:40

Madlenka veceri mleko jeste ted- takze ano staci ji- s jinym jidlem neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
23.8.08 10:30

Kaši sladkou někdy dávám, ale „nastavuju“ ji rýžovou krupicí (v poměru kaše : krupice = 1:2). Střídám to se zeleninou kaší od Sunárku, kterou ovšem taky „nastavuju“.

Jinak samozřejmě normální zeleninový příkrm taky dávat můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
23.8.08 19:44

Ahoj,

já jsem Ellince vyměnila kaši (aby rychle nepřibývala) za Nutrilon Good Night a je to OK. Je to mléko, které taky obsahuje rýži, ale rozhodně méně. Kojím, ale už to nestačilo, pořád se mi budila. Teď mám vyzkoušené, že Nutrilon Good Night funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.8.08 20:31

já bych tu kaši nechala, pokud po ní hezky spí, naše Kláruš taky pěkně tloustla, ale jak se začla hejbat, tak jsou faldy pryč. já si myslím že rýže není tak kalorická, minimálně jsou to pomalé glycidy, ne jak cukr, a pokud ti vadí to že je ta kaše dost slazená, tak mi jsme třeba používali nemléčné kaše a ty tak sladké nejsou, aspoň mám ten dojem, když to rovnám s tím co máme teď - od hami první kaše. Taky vím že dost lidí chválí Hami Hajaja, a nebo Goog Night, ale je to vlaastně taky rýžová moučka s mlékem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.8.08 23:28

Já bych to přibývání po kaši taky tak tragicky neviděla. Kluci kaši na noc nejedli a byli pěkně oplácaní ještě v roce a jakmile začli lézt a chodit, šlo to dolů… Pokud kaše malé na noc vyhovuje, dopřála bych jí ji :lol: . M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.9.08 00:02

Já začla dělat domácí kaše, dost to i ušetří. Za stovku jsem ve zdravé výživě nakoupila různé druhy mouk (kukuřičná, ovesná, rýžová, amaranthová) a na 250 ml vody dávám 2 lžíce (někdy dám místo jedné lžíce mouky třeba rýži nebo ovesné vločky). Povařím (podle toho, z čeho kaše je, s rýží do rozvaření, ostatní jsou do 10ti minut), přidám tak 3-4 odměrky Sunaru a pokud chci sladčí, tak do toho rozmačkám třeba banán nebo jiné ovoce. Malá se po tom může utlouct, dneska už jsem dělala kaši z 0,5l. :D
Ale jinak po těch instantních nijak rapidně nepřibývala a i kdyby…

PS: Jen ještě podotknu, že nejsem nějaká šílená makrobiotička nebo něco podobného :D , jen jsem to chtěla zkusit a dost mě to chytlo, každý večer je kaše úplně jiná. :wink: Pokud tlačí čas, mám v zásobě i nějakou tu instantní :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.08 14:11

tak ona mi mala ty kase vubec nechce :oops: mleko good night od nutrilonu davam,ale ja myslim co ji dat v tech 17 hod nebo tak kolem vecera, mleko uz mi prijde malo sytive,good night ji davam uplne tesne nez jde spat to je tak kolem 20. a davat ji 2× zeleninu a 1× presnidavku za den je asi moc ne???prece ji je jen 7 mesicu :?: :?: a 3 nemlecne prikrmy mi pripadaji moc,ja nevim :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.9.08 17:21

mi teda kaši nepotřebujeme, ale kamarádka místo kaše vaří puding, po kaších měl její syn bolení bříška a puding mu chutná a doporučila to i doktorka :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.9.08 20:50

Renčataky šíleně přibývala, ale jak začala chodit, tak faldíky mizí. Když sedí, tak má pupek, ale ztrácí se to. Mudra mi říkala že do tří let t onemám řešit, pokud ji nějak zbytečně nepřecpávám.
A kaše j¨sem dávala, teď už je nechce, tak jíme jogurty, tvarohy, polívku třeba zeleninovou k večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová