Kousání při kojení

4444
22.8.08 18:57

kousání při kojení

ahoj, malému před dvěma týdny začaly růst zuby a občas pěkně kouše při kojení, dá se tomu nějak předcházet, neexistuje nějaký fígl, aby nekousal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1064
22.8.08 20:55

ahojda. zkusenost zatim nemam,ale co jsem tady vycetla driv, tak rict ne nebo au a vzit prso. ze se to rychle nauci. jsem sama zvedava jak to bude u nas. hodne stesti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
22.8.08 21:09

Ahojky,

určitě musíš dát nějak najevo, že tě to bolí. Někdo radí i lehce plácnout po tvářičce, ale myslím, že vzít a říct ne a au by pro začátek mohlo stačit. Malý to taky zkoušel, zařvala jsem (fest to bolí, tak to ani nebylo třeba moc hrát), on ale je cíťa, takže pak to skoro vedlo k bojkotu kojení, bál se pít. Takže vyzkoušet co bude fungovat u vás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efa
208
22.8.08 21:10

Ahoj,
mrkni se do tehle diskuse, kde se to uz resilo.
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.8.08 22:15

Vítek mě kdysi dvakrát kousnul ale pořádně. Zařvala jsem, jak jsem se lekla. No a kojení jsem sebrala. Užž to nikdy neudělal. Asi trochu drastické. Ale nebylo to schválně, faakt to moc bolelo a lekla jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
23.8.08 09:00

Ahoj,mě to Vítek taky začal dělat a to ještě zuby nemá!Je fakt,že Jiřule to taky dělal a zuby mu začly růst dost pozdě,takže dobrý.Ale vůbec si nedovedu představit,jestli mu nějakej vyroste a opravdu mě kousne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
25.8.08 12:37

Zatím nemám vlastní zkušenosti, ale co nám radila PA v kurzu tak nejlepší je prý vzít okamžitě prso, dítě přísně pokárat a pokud to po pár pokusech nepomůže tak na její dceru prý zabíralo štípání do ouška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
21.8.11 23:43

ahojik taky me malej dnes porpve kousnul zoubky ma malicky eprve yden nam rostou ale uz ma 2..bolelo to dsot vykrikla jsem au a poplacala po tvarice a on z toho me l desnou srandu pusu od ucha k uchu a halsitej smich, tak se bojim aby ho to spis nelakalo k opakovanni..premysleal jsem ze ho za to stipnu nekam ale nevim no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
13.12.16 20:43

Kouše a nesaje

Ahoj maminy, prosím o radu. Syn (8 měsíců) dnes přestal sát. Vždy, když ho chci nakojit, začne mi bradavky okusovat. V noci ještě párkrát potáhl, ale pak začal kousat a od rána nevypil z prsu vůbec nic. Jinak jí příkrmy a pije UM v pohodě. Na UM je zvyklý od 6 týdnů, občas ho dostane, když mu mlíko nestačí, ale prsa nikdy nebojkotoval. Nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
13.12.16 21:15

Zub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
13.12.16 21:44

No možná mu roste další, ale co s tím, když vůbec MM nepije? S takovou už přijdu úplně o mlíko, odsávačkou téměř nic neodsaju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.12.16 22:05

Buď můžete přestat kojit, když pije UM, a nebo mř pomohlo vyjeknout, brzy to pochopilo jak první, tak druhý. Chvíli před kojením namazejte dásně mundisal gelem aby mu případná bolest z rostoucích zoubků znecitlivěla. Také zkontrolujte zda nemá moučnivku či aft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová