Co místo UM k snídani?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co místo UM k snídani?
Ahojky, prosím poraďte. Synovi je 2,5 a pořád mu dávám k snídani UM. Dříve jsem mu dávala Bebu, ale teď kupujeme Nestlé junior mléko 2+ a pořád mu chutná a sám ho vyžaduje.
V lednu mu budou 3 roky a tak se chci zeptat, co dávat místo toho. Klidně bych mu mlíčko dávala i nadále, ale přijde mi na něj už velký a taky není levné. Kakao se mi zdá moc sladké. Nevím, zda dávat i kravské mléko, četla jsem, že by ho neměli moc pít ani dospělí. Nebo mě napadlo Caro. Tak teď nevím. Co dáváte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kamarádka dává normálně kravský ale ráno vždycky třeba čajík
s jogurtem, cokoliv myslím si že na um je už velkej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi je 22m, dostává KM a do toho Nestlé Junior Drink a nebo Granko.
Jiank samozřejmě pečivo, domácí buchty nebo koláče. Takže kakaa má tak 2dcl, snídaně na tom nestojí. Někdy si řekne spíš o čaj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá po ránu pila mlíko ještě nedávno a to i z láhve
(no já vím
- normální nepije
)..a pak klasicky snídani..pečivo, šunka, zelenina a čajík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co dostava 2,5 lety syn k snidani? caj a rohlik, cerealni kulicky s mlekem, sunku s chlebem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Co dostava 2,5 lety syn k snidani? caj a rohlik, cerealni kulicky s mlekem, sunku s chlebem
přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka85 píše:
Ahojky, prosím poraďte. Synovi je 2,5 a pořád mu dávám k snídani UM. Dříve jsem mu dávala Bebu, ale teď kupujeme Nestlé junior mléko 2+ a pořád mu chutná a sám ho vyžaduje.
V lednu mu budou 3 roky a tak se chci zeptat, co dávat místo toho. Klidně bych mu mlíčko dávala i nadále, ale přijde mi na něj už velký a taky není levné. Kakao se mi zdá moc sladké. Nevím, zda dávat i kravské mléko, četla jsem, že by ho neměli moc pít ani dospělí. Nebo mě napadlo Caro. Tak teď nevím. Co dáváte vy?
ja mu ho ted zkousim vynechaat a sam si vynda z lednice pacholika. Nebo jogurt. Tak mu dam to a k tomu housku nebo rohlik s necim. Ale vecer se osidit neda, to rve, ze chce mliko.bez nej neusne… Kravsky jsem dala asi 3× kdyz jsem nemela um a desne se pokadil ![]()
Caro bych nedavala
Vypada to, ze um budeme pit jeste ve skolce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera nesmí nepřevařené mléko, klidně bych převařovala, ale nemá ráda mléčné výrobky jako takové (snad jen tu domácí brkaši pozře; a ještě máslo…
)
Je jí 26 měsíců a má UM ráno, pak tak hoďku klídek, a pak si dá čajdu a kousek chleba/rohlíku s máslem a třeba marmeládou, nic jiného na snídani neakceptuje.
Už to neřeším, prostě chce UM, tak to má, jsem ráda, protože jak jsem psala, tak je to jediný mléčný produkt, který má opravdu ráda ![]()
- Citovat
- Upravit
Což pečivo se sýrem apod. mu dávám k snídani také. Mě jde spíše o to pití. Čaj mi nepije ani když je nemocný… Holky a co si myslíte o tom Caru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka85 a proč ne? Vždyť mu není půl roku, ve školce mu taky UM dávat nebudou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co třeba nějaký zakysaný výrobek? Syn pije acidofilní mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka85 tak dej kravské mlíko. Caro bych klidně dala. Synovi dávám občas „bílé kafe“ (melta doředěná mlékem) a moc mu chutná. Konzultovala jsem s doktorkou a schválila mi to.
- Citovat
- Upravit
No a co třeba čaj, Caro, bílé kafe…? U 2,5 letého je UM, dle mého, fakt naprosto zbytečné. Syn má 26 měsíců, od 18 měsíců dostával kravské mléko. Co se snídaně týče, tak dostává mléko s trochou Granka nebo Frapka, mléko samotné nebo většinou čaj, který v poslední době vyžaduje. Stejně vypije hrníček, jako pití k jídlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit