Maliny jako příkrm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
maliny jako prikrm
Ahoj maminky…mam skoro 8 mesicni holcicku…muzu ji dat jako ovocny prikrm maliny? Nejsem si jista, jestli je to vhodne…a co takove boruvky nebo jahody…???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo dej, uvařila bych to z jablky, taky mám v plánu si udělat borůvkovou, malinovou přesnídávku
Zkus první den pár lžiček a když se neosype do druhého dne tak je ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jahody jsou alergen, dává jak kdo… většinou kolem roka nejdřív… maliny bych se nebála, borůvky asi taky ne, ale já se moc nebála, jen jsem dala napoprvé málo a kontrolovala reakce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dala jahodovou přesnídávku kolem 5 měs. dceři poprvé se osypala, za 14 dní jsem zkusila znovu jahodovou přesnídávku a už se neosypala, tak už dostávala normálně.
Se synem jedeme imunologické okýnko od 4 měs. do půl roku chci aby vyzkoušel co nejvíc ovoce a zeleniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě jo, holka (6m) je měla (už asi skoro všechno). Alergici nejsme a ona se neosypala, tak snad dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maliny, jahody, borůvky, dávám vše cca od 8 měsíců možná i dřív (no co začly růst
) a nevařím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych… maximalne se osype, tak priste nedas…
Jen treba moje dcerka dlouho, snad az do druheho roku moc nemusela takove peckove ovoce - maliny, angrest, jahody - jak jsou tam ty zrnicka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gravityoflove mylý mi jedl v 7 mi měsících tohle všechnouž čerstvé.
Vůbec nevidím důvod proč ne. Jen prostě zavádět opatrně jako všechno, čekat na reakci. Když není hurá do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poprvé si vzala jen asi dvě maliny, které jsem jí rozdělila na několik kousků, další den jich snědla už asi pět, o pár dnů později už celou hrst. Hodně velké půlím, normální dávám celé, ač v 10 měsících ještě nemá zuby. Borůvky a jahody zatím měla jen v přesnídávce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit