Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj Gabčo, tak já ti bohužel neporadím, neb my máme sice prosklené stěny dokonce dvě, ale záclony ani nic jiného nemáme
. Můžem si to ovšem dovolit, protože bydlíme v posledním patře rohového bytu krajního domu, takže k nám nikdo nevidí ![]()
Jinak než jsem se definitivně rozhodla pro variantu NIC, tak jsem měla v plánu nechat nainstalovat JAPONSKOU STĚNU.
Podívej se na rolety. Dělají se různě barevné, z různých materiálů a mě osobně se moc líbí. A nejsou tak „technické“ jako žaluzie.
My máme vertikální žaluzie až na zem v barvě dlažby a vypadá to dobře.
No japonská stěna se mi taky líbí,ale chtěla bych to vidět u někoho na okně…a ty vertikální žaluzie,by se mi taky líbily,nebyla by fotečka???:-)))A jak se ty ver.žaluzky udržují v čistotě,když bych přes to větrala kuchynský smráděčky nebo když děti něčím upatlají,chodí se pořád na balkon,tak jak to pak je s údržbou?Zatím díky,Gábi…
My máme v paneláku taky vybouranou příčku a okna přes celou stěnu a máme klasické žaluzie a na parapetu hodně kytek a vypadá to dobře.
My máme taky vertikální žaluzie a jsem spokojená. Jsou naimpregnované a odpuzují prach, když potřebují, tak se přeluxují a když jsou špinavé, tak jednotlivé lamely se posílají do čistírny, kde je vyperou a zas naimpregnují. Když se nějaká zníčí, dá se dokoupit. Máme je cca půl roku, takže s praním zatím zkušenost nemam. Paní řikala, že je vhodné je prát po cca 2letech. Bohužel nevim jak vložit obrázek, tak jedině kdyby si chtěla na mail.
Pokud chceš něco netradičního, tak bych radila tu japonskou stěnu, my se na ní taky chystáme. ![]()
Holky díky,prosím jestli byste byly ochotny poslat fotečku na mail-kaulova@seznam.cz,díky…japonská stěna se mi moc líbí,ale myslím že to na takovou šířku bude dóóóst drahý,zatím jsem to teda nezjištovala:-))G.
Ahoj,
večer bych Ti poslala fotečku, když si koupíš v Ikei
u Division, tak tam máš všechno komplet, a pak si vybereš jen panelové závěsy, a hotovo. Vyšlo nás to jedno velké okno na +- 1200,–.
http://www.ikea.com/…cts/30115113
http://www.ikea.com/…10374/10702/
Ahoj, řeším podobný problém, ale… Co je to ta Japonská stěna???
Jo, už vím… Dívala jsem se na netu… Ale pokud máte okna od stěny ke stěně, tak nevím, nevím… Viděla jsem ale římskou roletu a ta vypadá taky moc hezhy. A pod tam nechcete mít nic na boku okna, tak je to asi super volba…
V předchozím bytě (už bohužel nemohu dodat foto)
Jsme měly větší pokoj se spolubydlící oddělený japonskou stěnou. Byly jsme v pronájmu a majitel ji tam měl dlouho. Teď rekonstruujeme s partnerem dům a chci tu stěnu na francouzské okno místo závěsů. Našla jsem ji na ** nemáte náhodou někdo s touhle firmou zkušenost?
Edit admin - odstraněn odkaz
Ahojky,potřebovala bych poradit,co by se dalo dát zajímavého do panelákového bytu místo záclon do obýváku-máme vybouranou příčku metzi kuchyní a obývákem,takže celá jedna stěna jsou okna a balkonové dveře záclony moc nemusím.Máte někdo nějaký tip,případně fotečku???Díky,Gábina-nejde mi se přihlásit:-(