Co misto záclon?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
11.7.08 17:36

Co misto záclon?

Ahojky,potřebovala bych poradit,co by se dalo dát zajímavého do panelákového bytu místo záclon do obýváku-máme vybouranou příčku metzi kuchyní a obývákem,takže celá jedna stěna jsou okna a balkonové dveře záclony moc nemusím.Máte někdo nějaký tip,případně fotečku???Díky,Gábina-nejde mi se přihlásit:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
618
11.7.08 18:05

Ahoj Gabčo, tak já ti bohužel neporadím, neb my máme sice prosklené stěny dokonce dvě, ale záclony ani nic jiného nemáme :lol: . Můžem si to ovšem dovolit, protože bydlíme v posledním patře rohového bytu krajního domu, takže k nám nikdo nevidí 8)

Jinak než jsem se definitivně rozhodla pro variantu NIC, tak jsem měla v plánu nechat nainstalovat JAPONSKOU STĚNU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.7.08 19:52

Podívej se na rolety. Dělají se různě barevné, z různých materiálů a mě osobně se moc líbí. A nejsou tak „technické“ jako žaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
11.7.08 20:34

My máme vertikální žaluzie až na zem v barvě dlažby a vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.08 21:51

No japonská stěna se mi taky líbí,ale chtěla bych to vidět u někoho na okně…a ty vertikální žaluzie,by se mi taky líbily,nebyla by fotečka???:-)))A jak se ty ver.žaluzky udržují v čistotě,když bych přes to větrala kuchynský smráděčky nebo když děti něčím upatlají,chodí se pořád na balkon,tak jak to pak je s údržbou?Zatím díky,Gábi…

• Citovat
  • Upravit
865
18.7.08 06:47

My máme v paneláku taky vybouranou příčku a okna přes celou stěnu a máme klasické žaluzie a na parapetu hodně kytek a vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
31.7.08 20:41

My máme taky vertikální žaluzie a jsem spokojená. Jsou naimpregnované a odpuzují prach, když potřebují, tak se přeluxují a když jsou špinavé, tak jednotlivé lamely se posílají do čistírny, kde je vyperou a zas naimpregnují. Když se nějaká zníčí, dá se dokoupit. Máme je cca půl roku, takže s praním zatím zkušenost nemam. Paní řikala, že je vhodné je prát po cca 2letech. Bohužel nevim jak vložit obrázek, tak jedině kdyby si chtěla na mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
1.8.08 10:34

Pokud chceš něco netradičního, tak bych radila tu japonskou stěnu, my se na ní taky chystáme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.8.08 15:21

Holky díky,prosím jestli byste byly ochotny poslat fotečku na mail-kaulova@seznam.cz,díky…japonská stěna se mi moc líbí,ale myslím že to na takovou šířku bude dóóóst drahý,zatím jsem to teda nezjištovala:-))G.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.8.08 15:22

Tak ten e-mail znova:-))Je to jen kaulova@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
215
25.8.08 07:41

Ahoj,
večer bych Ti poslala fotečku, když si koupíš v Ikei :,-(u Division, tak tam máš všechno komplet, a pak si vybereš jen panelové závěsy, a hotovo. Vyšlo nás to jedno velké okno na +- 1200,–.
http://www.ikea.com/…cts/30115113
 http://www.ikea.com/…10374/10702/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.9.08 14:38

Ahoj, řeším podobný problém, ale… Co je to ta Japonská stěna???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.9.08 14:45

Jo, už vím… Dívala jsem se na netu… Ale pokud máte okna od stěny ke stěně, tak nevím, nevím… Viděla jsem ale římskou roletu a ta vypadá taky moc hezhy. A pod tam nechcete mít nic na boku okna, tak je to asi super volba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.09 18:49

máme vertikální žaluzie a jsem snima max spokojená

• Citovat
  • Upravit
15
16.8.17 18:09

V předchozím bytě (už bohužel nemohu dodat foto)
Jsme měly větší pokoj se spolubydlící oddělený japonskou stěnou. Byly jsme v pronájmu a majitel ji tam měl dlouho. Teď rekonstruujeme s partnerem dům a chci tu stěnu na francouzské okno místo závěsů. Našla jsem ji na ** nemáte náhodou někdo s touhle firmou zkušenost?

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný