Jaká podlaha do kuchyně?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3960
3.7.08 18:22

Jaká podlaha do kuchyně?

Ahoj holky,
chtěla bych vás poprosit o radu, co dát na podlahu v kuchyni??? Kachličky? Plovoučku? Lino? Předěláváme panelákovou kuchyň a manža mě osočil, že nejsem schopna nic zařídit, tak mu chci dokázat, že jsem a vyberu podlahu. :lol:
Jaké máte zkušenosti? Co máte a jste spokojené? Do čeho byste už třeba nešly?
Díky moc za každý názor a radu!
 Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
3.7.08 18:30

Ahoj,
tak my mame lino a vypada jako plovoucka, je teple a jsme moc spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
3.7.08 18:36

taky doporučuju linoleum. tedy jestli myslíme totéž- přírodní linoleum, ne PVC. Je moc píjemné na chůzi, není tak náchylné jako plovoučka, a není sudené ani hlučné jako kachličky. do paneláku ideál
 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.7.08 19:02

Jednoznacne marmoleum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
3.7.08 19:05

taky máme linoleum co vypadá jak plovoučka, spoustu návštěv si to teda myslelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
3.7.08 20:14

Ahoj.

Do nové kuchyně se za 14 dní pokládá linoleum - Novilon.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.7.08 20:21

Všude včetně kuchyně máme plovoučku a i po těch skoro 10 letech si ji nemůžu vynachválit. Vybrali jsme odolnější, takže vydrží dost, poškrabaná není a údržba je fakt skvělá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.7.08 20:36

Ahoj, my skoro v celem byte mame Novilon Nova nebo Viva a nemuzu si vynachvalit. Vypada to jako plovoucka, Novilon Nova je skoro neznicitelny, je sice trosku drazsi, ale zase se pak usetri na praci, protoze se jenom polozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.7.08 20:41

Ještě k variantě linoleum, kamarádka si ho nechala položit, pak na něj neopatrně ostrým rohem položili skorosmontovanou skříň a doteď tam má dost viditelný škrábance. Je prý lepší si taky připlatit na trošku lepší, tohle vypadá fakt blbě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.7.08 21:31

Marmoleum.
Je sice drazší, ale dobře se udržuje, je teploučký a není tak jednoduché ho zničit spadnutým nádobím a podobně.
A mají různé, krááásné vzory :-)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
3.7.08 22:43

Já dlažbu, do spár plovoučky může zatéct tekutina a lino se nemá vytírat teplou vodou, uvolňují se škodlivé látky. Do kuchyně kde je i mastnota nevím…A co je marmoleum nevím. Možná lepší lino, než to co já myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.08 23:19

jednoznačně Novilon !!
máme ho v panelákové kuchyni 8 let a maximální spokojenost , super údržba a není na ní vidět ani drobeček
minulý týden jsme pokládali podlahu do kuchyně v domku a dali jsme zase Novilon
jsem odpůrce plovoučky, máme ji v pobýváku a už bych ji nedala
a na marmoleum jsem se byla dívat, když jsem vybírala teď ty podlahy , je to drahý a ještě škaredý, omlouvám se příznivcům
ve většině obchodů mi řekli,že je to jenom móda a pro ekology
no, je třeba se na to mrknout , ale mě to vůbec ničím nezaujalo :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.7.08 06:30

Ahoj, tak v Tvém případě bych dala lino. Přesně, jak píše harpyje, absolutně souhlasím s jejím názorem. Já sice bydlím v rod. domě a mám v kuchyni taky lino. Jenže já jsem moooc chtěla do kuchyně dlažbu dlažbu, ale to jsme už nezvládli jak finančně (i s vytápěním po podlahou) tak časově. Lino bylo položeno i s koberci za 1 den v celém bytě, protože jsme na stěhování do svého hodně spěchali (stěhovali jsme se měsíc před porodem :lol: ). Ale tu dlažbu si stejně ještě časem pro:,–(ím :lol: :lol: , ale do panelákového bytu bych dala lino.
Nepřihlášená radúna.

• Citovat
  • Upravit
2318
4.7.08 07:06

Dlažba je hodně hlučná, chudáci sousedi, a tvrdá, takže cokoliv Ti upadne, to se rozbije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
4.7.08 08:24

Holky, děkuju za rady, manža valil oči, co mu to házím za pojmy :lol: :lol:

Lasičko - pod náma bydlí kamarádi, co ještě nemají děti a sem tam nás „potěší“ nějakou tou pařbičkou, takže jim bych hrnce na zem někdy pouštěla i úmyslně třeba v 5 ráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný