Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,mám velký problém.Vy co máte koženou sedačku+ křesla,čím to čistíte.Myla jsem to vždy mýdlem s vodou,ale poslední dobou už to moc nezabírá a hlavně a to je velký problém se nám začalo jak si loupat první vrstvička té kůže.Nevím zda-li jsem to dobře napsala a jestli je to k pochopení.Jinak máme světlou barvu -béžovou.Po to sloupnutí té malé vrstvičky je vidět jen světlejší odstín barvy,není to děravé.Za jakouko-li radu moc moc díky.Moc mě to mrzí.
ahoj,
mame bezovou pohovku a kresla, cistim 1 mesicne pripravkem z ikea. a dobry.
Ahoj, nevím jestli ti to ještě pomůže, ale já čistím sedačku výrobky od firmy HG. Dají se koupit v Obi. ČISTÍCÍ ROZTOK stojí kolem 250,– i mléčko 4V1 250,– Nejprve nanesu na bílí hadřík / staré tričko / roztok a čistím. Jde to pěkně. Nechám potom sedačku tak hodinu vyschnout a nanesu na hadříku mléčko. Je to makačka, máme sedačku 3+2+1, ale výsledek stojí za to. Sedačka je jako nová, měkoučká, no prostě balada.
Zkoušela jsem taky mýdlovím roztokem, ale to už nikdy!!!!!!!!!!! Udělal se mi taky flek jako tobě. Jsem si říkala, jestli to není vydřená impregnace. Stříkala jsem totiž sedačku po zakoupení imregnací taky od HG. Ten flek jsem potom vzala čističem od HG, nechala trochu oschnout a nanesla imregnaci. Flek zůstal, ale není už tak vidět. Stejně si říkám, že se teď ze sedačkou piplu a ani se nenaději a malej ji dá svýma šikovnýma ručičkama pokouřit. ![]()
Ahoj.Holky moc děkuji za radu.
ANETOSKO: určitě vyzkouším díky.Jo a zatím naše sedačka odolává ručičkám našeho raráška a až povyroste druhý,to bude něco.Ale zatím úspěšně vše utřu na té sedačce a nemusím drhnout sedačku celou jako moje kamarádky ,které mají sedačku z látky.Jinak jak píšeš o tom fleku jako by zmizela impregnace,tak to se mi stalo asi též a taky teď už to není tolik vidět jako na začátku.Pořád si stojím za názorem ,že je lepší kožená než z jakékoli látky.
Ahojky Hako,
jj, taky jsem moc spokojená s koženou. Je to super matroš. Určitě vyzkoušej ty výrobky. Já jsem s němi moc spokojená. Tady máš odkaz jak vypadá to mléčko a čistící roztok je podobný. Já to kupuji v Obi v sekci s čistícími přípravky. Tak se kdyžtak potom ozvy, jak jsi spokojená. Ahojky s pozdravem Aneta