Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
muzete mi nekdo poradit nevim kde s tu vzali ale mame doma blechy. bydlime ve strem baraku tak jestli je to kvuli tomu. Uz jsme vsichni pekne postipany a nevim jak se jich mam zbavit. kazdy tak jednu az dve chytim a zabiju. nevite nekdo o necem co by pomohlo?
Osobní zkušenost nemám, ale zkusila bych se zeptat v nějaký deratizační firmě, nebo až se vrátí manža z práce tak se poptám, dělá stavbyvedoucího v sanační firmě, která likviduje i byty sběratelů a tak, takže zkusim něco vyzvědět a písnu.
Ähojky, taky se nám to jednou „povedlo“. Převlíkla a vyvětrala jsem lůžkoviny a koupila jsem něco v drogerii, něco přímo na skákající hmyz a vystříkala jsem komplet celý byt, hlavně koberce a vše jsem pak vysálá, včetně postelí, matrací atd. Četla jsem totiž, že bleše vydrží jedno napití snad na 2 měsíce. Přeji at se jich brzo zbavíte. Já s tím mám problémy pořád, jen se podívám na kočku, takpo mě nějaká skáče a to fakt nejsem špindíra ![]()
Ahoj,
nám se to stalo u mýho táty. Pes přitáhl blechy a totálně zablešil celý barák. Byli jsme všichni neskutečně poštípaný a já byla hysterická
, protože ty potvory šly nejvíc na Matyáše.
Zkus se zeptat na veterině. Přípravky z drogerie se nám moc neosvědčily, zabralo to vždycky na den dva a pak se zase objevily znovu. Ale ptom táta přinesl něco z veteriny (zkusím zjistit, jak se to jmenovalo) a to zabralo spolehlivě.
Přeju pevný nervy, s těmahle skokandama je to fakt o nervy.
Tereza
Spray Frontline,mají i v lékárně,stojí asi 260 korun a je to přímo na blechy.Je velice učinný,vřele doporučuju.Jinak ty difusily,šampony stojí za prd,,blechy jsou mrchy.Chce to používat víckrát.My takhle odblešili kočku která v životě nebyla venku,vůbec nevíme kde k ním přišla.
Tak jsem se ptala manžy, nejlepší je prý zeptat se u deratizátora, buď poradí a nebo odbleší, prý by to nemělo být ani tak moc drahý. Tak ať dobře pořídíš a podaří se. M.
Ahoj, taky se nám zadařilo, a navštívily nás. Byly hlavně v ložnici, Nelinka měla ani ne půl roku, tak jsem nechtěla používat žádné spraye, tak jsem kompletně rozdělala postel, vše řádně povysávala a asi do 14dnů byly pryč. „Naštěstí“ štípaly jen mě.....
Prosím neporadí někdo??? hodně často se mi zdá, že něco s námi žije v postelích! obden se budím buď já nebo syn s jedním štípancem, vůbec netuším co by to mohlo být, ze začátku jsem myslela že je to blecha, vlůoni jsem totiž jednu doma chytila přímo na mojí dcerce, zbavili jsme se jí, a myslím, že tam další mebyla, bo jsem prolezla kde co a vystříkala během měsíce asi 3× celý byt! teď na jaře to ale začalo vše znova, ale je to jiné v tom že ten štípanec je jen jeden a obden! to je mi celé takové divné, nicméně to hodně svědí což by bleše napovídalo! už jsem taky byt minimálně 3× vystříkala, ale tento týden o5 syn došípaný v pondělí na zádech a dnes přes noc na koleni, svědího to šíleně, mě to pokousalo spíše břčicho a záda, ale taky jen jeden štípanec a taky obden, je to asi měsíc vše jsem vystříkala a převlékla ložní, prohlídla pyžama (hledala jsem výkaly) ale nic jsem nenašla. mýáme péřové deky, a tak nevím jestli nemůže být nějaká svině v těch dekách, ale nemůžu přijít na to co by to mohlo být, blechy?, nebo vši šatní? vůbec netuším, dneska ráno jsem vytříkala zase byt peřiny jsem pak dala větrat ven, ale co když to bude furt dokola, už nemám sil. Když to říkám manželovi-tak mi řekne no a co!!! Mu říkám no hovno! on doštípaný údajně není, a dcerka taky ne. já už nevím poraďte. Jo a komára jsem hledala a nenašla, jinak na noc máme v zásuvkách biolit a dnešním dnem máme v oknech sítě proti hmyzu!!
jo a zvířátka nemáme, ani pejska aani kočku, a na ulici se jim obloukem vyhýbám od dítěte jsem choulostivá, hned jak jsem se něčeho dotkla, tak jsem byla doštípaná ![]()
No nevím, na blechu tu nevypadá, ta většinou udělá těch pupínků víc vedle sebe (loni jsme je chytli na zahradě od rodinky ježků) a veš není šatní, ale dětská a štípance dělá ve vlasech. Pokud je to jen v posteli, mohla by to být štěnice, ale s těmi zkušenost nemám, naštěstí.
tak to nevím
bych se zbláznila, bydlíme v novém domečku ale žádné výkaly, nebo tak tu nic takového není, nemáme koberce, máme lina a dlažby, taky bych to snad viděla, ale zkusím odsunout postel třeba něco najdu :-/ i když k variantě štěnic teda nevěřím, když si to vygooglím-tak to teda nedám psychycky, to se asi složím fuj!!
Ale já v posteli vůbec nic nevidím, dokonce jsem se jukla a za postel a skříň a nic, ani stopa po štěnici a ani bleše ![]()
Taky jsem ještě googlila a štěnice taky dělají takovou tu řádku pupínků za sebou, stejně jako ty naše blechy, ale tam stačilo vystříkat vyvětrat, vyprat a byl klid. Nemyslete na nejhorší, třeba je to alergie a peří.
ale ty výkaly snad ano, nebo jak bych jinak poznala že je doma??