Něco na blechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.5.12 14:34

Ale já v posteli vůbec nic nevidím, dokonce jsem se jukla a za postel a skříň a nic, ani stopa po štěnici a ani bleše :poblion:

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
23.5.12 14:41

Taky jsem ještě googlila a štěnice taky dělají takovou tu řádku pupínků za sebou, stejně jako ty naše blechy, ale tam stačilo vystříkat vyvětrat, vyprat a byl klid. Nemyslete na nejhorší, třeba je to alergie a peří.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.12 14:43

ale ty výkaly snad ano, nebo jak bych jinak poznala že je doma??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.12 14:44

no třeba, já už fakt nevím, chtěla jsem se domluvit s manželem že se toho peří zbavíme, ale on to bere na lehkou váhu, však se vlastně nic neděje, dle něho, akorád chodím jak blbec dokousaná a kluk taky :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.12 15:33

Jo a nemůže třeba něco žít v té peřině?? a v noci top vyleze a pak zase zpět do peřin?? takže jsem se dívala na rošty postelí a za nábytek a nic jen prach :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
23.5.12 19:22

Tak že by to byl nakonec manžel? :lol: Štěnice by jsi snad našla, belchy by jsi taky viděla, třeba je to jen komár nebo špatná aviváž, možností je nepřeberně. Jen zjistit proti čemu vlastně bojuješ a pak už to bude hračka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.12 20:18

to by znělo dobře, pokousal mě manžel :mrgreen: ale co další starost to jak jsem psala že malýho to kouslo do kolene, dneska byl dokonce na očkování, je z toho tak unavenej že už hodinu spí, a to koleno, má hrozně oteklý a červený a je to teplé, mažu mu to Kosmínem na hmyz a dala jsem mu nurofen a xyzal!! kuva snad nebude z toho něco mít, bože jak já to nenávidím, uvidíme dál dneska jsem to 3× stříkala, do teď větrám, tak uvidím, jo a vykuchala jsem i křeslo, zespod a nic jen drobky a prach :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4091
23.5.12 20:20

Kamarádka je měla v byte-podnájmu…bohužel přez den je nezahlédneš vylézají jen když je úplná tma a ticho…jsou mrchy schované ve škvírách a poštípaní byli jen někteří členové rodiny…Pokud je v bytě máš doporučuju pozvat deratizéra-dobré je to když se postřik aplikuje v celém paneláku-domě…Deratizér všechno zlije nějakým sajraijtem pak se napustí plynem byt a ty ho musíš na 24h opustit mrchy plynem vylezou a v tom postříkaným umřou..jedině takhle se jich zbavíte!!Jsou placaté veliké asi 5mm…Doufej at je nemáte!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květkulka
23.5.12 20:21

Máte jistotu, že jsou to ty blechy? :D Ten Frontline je na psa, to nevím, jestli je dobrý nápad použít…

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
23.5.12 21:49

Tak dobrou, pokud možno klidnou noc, hlavně malému ať to splaskne. Třeba už jsi mrchy vyhnala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.12 22:03

tak mě od rána svědila trochu ruka zespod jako celej loket-a teď už tam vidím 4 kousanečky od lokte nahoru zespod ruky pěkně v řadě. Takže jasná blecha. Hele holky, kuchla jsem postel máme takový ty válendy s úložným prostorem, v jednom prostoru není nic-jako že tam nic neskladujeme, tak jsem kuchla tu tenkou síťku a nic fakt čisto. dokonce mi nemáme ani ty dna těch úložných prostor, protože jsme to vyřízly ven kůli plísním. a druhá postel tam mám jen nějaký dárkový taštička a balící papír a pár oblečení, ale to je v těch vakuových pytlech. a taky čisto pod tou tenkou síťkou. tak mi to tak teď sedí spíš na tu blešku :-( což nejsem šťastná, ale rozhodně raději než štěnice. No namáznem,e se dám do zásuvky repelent a uvidíme no :-( akorád je mi divný že jsem jí nenašla, a to jsem jí fakt hledala!!! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
661
23.5.12 22:10

Ahojky
já tohle řešila loni.Zemřel nám strý pes a blechy nějaké měl.Byl venku v boudě, ale chodilo se tam okolo a ty bestie neměly co žrát, tak skákaly po nás.Každej tejden jsem to stříkala Biolitem P snad byl v zeleném spreji.Měla jsem i Biokill na prostředí a za dva dny už zase skákaly.Měly jsme je tu i doma a na to mi zabralo měga úklid ob den luxovat všechny kouty.Byla to teda makačka to ti povim, ale svůj boj jsem vyhrála.Můžeš je vidět i přes den, ale hledej na méně viditelných místech.Já našla při tom mega luxování pod polštářkem na židli a pod spodní matrací křesla.Venku mi taky pomohl velkej mrát a fakt jsem to stříkala každej tejden až do mrazů.Nebo si pořiď kočku a nebo psa.Blecha když si může vybrat tak půjde po zvířecí krvi.Na člověka jde jen z nutnosti přežít.Přeju hodně štěstí a jestli jsou to blechy, aby se ti podařilo nad němy vyhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
24.5.12 08:37

Budete se asi mustet začít stříkat repelenty než si půjdete lehnout. Třeba pak půjdou radši k sousedovic pesáčoj. A co malý už je to lepší? Zní divně někomu přát doma blechy, ale přeju a taky ať se jich brzo zbavíte.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.12 10:27

ráno žádné nové kousance, ale malého koleno se mi nelíbí-má to oteklé ještě víc je to hodně teplé a pulzujeto, šli jsme k doktorce. ta si myslí že ho kousla muchnička. doporučila tee tree, a napsala nám cosi chladivého, ale v lékárně to musí namýchat, takže to jdu vyzvednout až zítra .-)NIC MÉNĚ JÁ JSEM A TÉ RUCE POKOUSANÁ, ALE AŽ DNESKA VYLEZLI PĚKNĚ PUPÍNKY TŘI V ŘADĚ, A SVĚDÍ-taky :-(… zatím budu vyčkávat a za týden to zopakujem. stejně si chci prosadit deky z umělého vlákna.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.12 10:31
@renč píše:
hele ale to může být i ta štěnice, ty taky koušou v řadě a vylézají v noci, blechu bys asi našla, když nám kocour zablešil byt, tak tady skákaly i ve dne, normálně třeba hupla tehdy příteli, současnému manželovi, na noviny :mrgreen: bych se bývala hanbou propadla :mrgreen: :mrgreen:

jak jsme v loni doma měli blechu (jednu) byly jsme dokousaní a asi tak za cca 14-dní 3 týdny, jsem jí našla, úplnou náhodou. seděla mému miminečku na uchu, já si říkala co to tam má za smětí a chtěla jsem jí to odělat a ono to udělalo hop! sakra krve by se ve mě nedořezali, hned jsem vystříkala byt a byli jsme venku až do večera… Pak byla od blechy pokousaná i sousedky malá :-( takže nevíme kde se to tam vzalo, ta sousedka je švagrová. bydlíme v dvojdomku, ale ani mi a anioni nemáme žádný zvířectvo-jen byli děcka u babičky kde jsou i další rodiní příslušníci a ti mají psa. taky si to asi děcka dotáhli od nich…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný