Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky jsem ještě googlila a štěnice taky dělají takovou tu řádku pupínků za sebou, stejně jako ty naše blechy, ale tam stačilo vystříkat vyvětrat, vyprat a byl klid. Nemyslete na nejhorší, třeba je to alergie a peří.
ale ty výkaly snad ano, nebo jak bych jinak poznala že je doma??
no třeba, já už fakt nevím, chtěla jsem se domluvit s manželem že se toho peří zbavíme, ale on to bere na lehkou váhu, však se vlastně nic neděje, dle něho, akorád chodím jak blbec dokousaná a kluk taky
![]()
Jo a nemůže třeba něco žít v té peřině?? a v noci top vyleze a pak zase zpět do peřin?? takže jsem se dívala na rošty postelí a za nábytek a nic jen prach ![]()
Tak že by to byl nakonec manžel?
Štěnice by jsi snad našla, belchy by jsi taky viděla, třeba je to jen komár nebo špatná aviváž, možností je nepřeberně. Jen zjistit proti čemu vlastně bojuješ a pak už to bude hračka.
to by znělo dobře, pokousal mě manžel
ale co další starost to jak jsem psala že malýho to kouslo do kolene, dneska byl dokonce na očkování, je z toho tak unavenej že už hodinu spí, a to koleno, má hrozně oteklý a červený a je to teplé, mažu mu to Kosmínem na hmyz a dala jsem mu nurofen a xyzal!! kuva snad nebude z toho něco mít, bože jak já to nenávidím, uvidíme dál dneska jsem to 3× stříkala, do teď větrám, tak uvidím, jo a vykuchala jsem i křeslo, zespod a nic jen drobky a prach ![]()
Kamarádka je měla v byte-podnájmu…bohužel přez den je nezahlédneš vylézají jen když je úplná tma a ticho…jsou mrchy schované ve škvírách a poštípaní byli jen někteří členové rodiny…Pokud je v bytě máš doporučuju pozvat deratizéra-dobré je to když se postřik aplikuje v celém paneláku-domě…Deratizér všechno zlije nějakým sajraijtem pak se napustí plynem byt a ty ho musíš na 24h opustit mrchy plynem vylezou a v tom postříkaným umřou..jedině takhle se jich zbavíte!!Jsou placaté veliké asi 5mm…Doufej at je nemáte!!!!
Máte jistotu, že jsou to ty blechy?
Ten Frontline je na psa, to nevím, jestli je dobrý nápad použít…
Tak dobrou, pokud možno klidnou noc, hlavně malému ať to splaskne. Třeba už jsi mrchy vyhnala.
tak mě od rána svědila trochu ruka zespod jako celej loket-a teď už tam vidím 4 kousanečky od lokte nahoru zespod ruky pěkně v řadě. Takže jasná blecha. Hele holky, kuchla jsem postel máme takový ty válendy s úložným prostorem, v jednom prostoru není nic-jako že tam nic neskladujeme, tak jsem kuchla tu tenkou síťku a nic fakt čisto. dokonce mi nemáme ani ty dna těch úložných prostor, protože jsme to vyřízly ven kůli plísním. a druhá postel tam mám jen nějaký dárkový taštička a balící papír a pár oblečení, ale to je v těch vakuových pytlech. a taky čisto pod tou tenkou síťkou. tak mi to tak teď sedí spíš na tu blešku
což nejsem šťastná, ale rozhodně raději než štěnice. No namáznem,e se dám do zásuvky repelent a uvidíme no
akorád je mi divný že jsem jí nenašla, a to jsem jí fakt hledala!!!
![]()
Ahojky
já tohle řešila loni.Zemřel nám strý pes a blechy nějaké měl.Byl venku v boudě, ale chodilo se tam okolo a ty bestie neměly co žrát, tak skákaly po nás.Každej tejden jsem to stříkala Biolitem P snad byl v zeleném spreji.Měla jsem i Biokill na prostředí a za dva dny už zase skákaly.Měly jsme je tu i doma a na to mi zabralo měga úklid ob den luxovat všechny kouty.Byla to teda makačka to ti povim, ale svůj boj jsem vyhrála.Můžeš je vidět i přes den, ale hledej na méně viditelných místech.Já našla při tom mega luxování pod polštářkem na židli a pod spodní matrací křesla.Venku mi taky pomohl velkej mrát a fakt jsem to stříkala každej tejden až do mrazů.Nebo si pořiď kočku a nebo psa.Blecha když si může vybrat tak půjde po zvířecí krvi.Na člověka jde jen z nutnosti přežít.Přeju hodně štěstí a jestli jsou to blechy, aby se ti podařilo nad němy vyhrát.
Budete se asi mustet začít stříkat repelenty než si půjdete lehnout. Třeba pak půjdou radši k sousedovic pesáčoj. A co malý už je to lepší? Zní divně někomu přát doma blechy, ale přeju a taky ať se jich brzo zbavíte.
ráno žádné nové kousance, ale malého koleno se mi nelíbí-má to oteklé ještě víc je to hodně teplé a pulzujeto, šli jsme k doktorce. ta si myslí že ho kousla muchnička. doporučila tee tree, a napsala nám cosi chladivého, ale v lékárně to musí namýchat, takže to jdu vyzvednout až zítra .-)NIC MÉNĚ JÁ JSEM A TÉ RUCE POKOUSANÁ, ALE AŽ DNESKA VYLEZLI PĚKNĚ PUPÍNKY TŘI V ŘADĚ, A SVĚDÍ-taky
… zatím budu vyčkávat a za týden to zopakujem. stejně si chci prosadit deky z umělého vlákna.....
@renč píše:
hele ale to může být i ta štěnice, ty taky koušou v řadě a vylézají v noci, blechu bys asi našla, když nám kocour zablešil byt, tak tady skákaly i ve dne, normálně třeba hupla tehdy příteli, současnému manželovi, na novinybych se bývala hanbou propadla
![]()
jak jsme v loni doma měli blechu (jednu) byly jsme dokousaní a asi tak za cca 14-dní 3 týdny, jsem jí našla, úplnou náhodou. seděla mému miminečku na uchu, já si říkala co to tam má za smětí a chtěla jsem jí to odělat a ono to udělalo hop! sakra krve by se ve mě nedořezali, hned jsem vystříkala byt a byli jsme venku až do večera… Pak byla od blechy pokousaná i sousedky malá
takže nevíme kde se to tam vzalo, ta sousedka je švagrová. bydlíme v dvojdomku, ale ani mi a anioni nemáme žádný zvířectvo-jen byli děcka u babičky kde jsou i další rodiní příslušníci a ti mají psa. taky si to asi děcka dotáhli od nich…
Ale já v posteli vůbec nic nevidím, dokonce jsem se jukla a za postel a skříň a nic, ani stopa po štěnici a ani bleše