Proč 5týdenní miminko stále křičí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
20.1.15 22:52
@dani24687 píše: :nevim: já bych s ním zašla k doktorce, já byla takhle s prvním asi 3× že furt řve :P

a poradili ti neco smysluplneho? mi totiz pri prvni „stiznosti“ rekla doktorka (zastup), ze ho prekrmuju a z toho, ze ho boli bricho a ze mu nemuzu davat pokazde, co zacne brecet. a pak po dalsich 2 tydnech jsem dostala skoro vynadano, ze maly vubec nepribral a ze mam pridat na jidle. takze tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.1.15 22:52

@A.1993 A jak často ho krmíš? Nedávno měla dost podobný problém kamarádka, nakonec z ní vylezlo, že malého krmí po necelých 2 hodinách. Když udělala větší pauzy, tak byl malý v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
20.1.15 22:53

Na břiše nechce být…zeptám se zda nedělá problém moje mléko a UM…o tom jsem také přemýšlela. Popř. nebudu kojit…

• Citovat
  • Upravit
A.1993
20.1.15 22:54
@SlecnaViii píše:
@A.1993 A jak často ho krmíš? Nedávno měla dost podobný problém kamarádka, nakonec z ní vylezlo, že malého krmí po necelých 2 hodinách. Když udělala větší pauzy, tak byl malý v pohodě ;-)

Tak často jak vyžaduje…já co sleduji, řekla bych, že to samé, co dvě hodiny…rve si ruce do pusy…Dudla nepomáhá.

• Citovat
  • Upravit
9868
20.1.15 22:55

Me Bara taky blinkala takhle dlouho po nakrmeni UM. mela reflux a pomohla zmena mleka. Bare nejvic sedl Sunar nutradefense.
koliky pry dela uhlicitan vapenaty, ktery je v nekterych UM obsazen, takze koukej na slozeni. peni v zaludku a imituje to prdiky.
urcite vynech mlecny vyrobky u sebe. a zajdi s nim k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.1.15 22:57

@A.1993 Ahoj, malá mívala taky megakoliky a to je holka :? když jí to chytlo nemohla ani sát z prsu, tak jsem musela furt odstříkávat :? a taky jsem byla z toho řevu na mašli :think:
Bolesti břicha, prdy a „zvracecí dny“ má dodnes (už má 20.měsíců) Nejvíc jí teda pomohla trubička a masírování bříška. Na břichu nechtěla vůbec ležet.
Přeju pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.1.15 22:57

@Ali-Ali jo, já tam přijela a on přestal brečet :mrgreen: nikdy nic neshledal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
20.1.15 22:58
@habet píše:
Nemuze to byt reflux?
Jinak nesnasenlivost bys asi poznala podle stolice - hlen, nitky krve

Asi reflux…stolici má jako hořčici, konzistence lepidla…

• Citovat
  • Upravit
9868

UM po 2 hodinach je brzo. nestihne to stravit. jiny je to u plne kojenych deti. puses ze ti i po 1,5h od krmeni blinka a za pul h do nej zase das dalsi mliko? opravdu by to vhtelo delsi prestavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017

@A.1993 Tak zkus nechat větší pauzy, třeba to pomůže :think: Ale můžou to být i prdíky, reflux, nebo i nějáký jiný problém. Určitě fojít k té dr. A taky mu nemuselo sednout UM, mojí malé neseděl Nutrilon, taky často ublinkávala. Koupila jsem HIPP ar, po tom to bylo ještě horší. Nakonec jí nejvíc sedl Sunar complex. Ale UM by se myslím mělo nechat min. 2 týdny, než se zase změní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
20.1.15 23:00
@kanka80 píše:
@A.1993 Ahoj, malá mívala taky megakoliky a to je holka :? když jí to chytlo nemohla ani sát z prsu, tak jsem musela furt odstříkávat :? a taky jsem byla z toho řevu na mašli :think:
Bolesti břicha, prdy a „zvracecí dny“ má dodnes (už má 20.měsíců) Nejvíc jí teda pomohla trubička a masírování bříška. Na břichu nechtěla vůbec ležet.
Přeju pevné nervy :hug:

No, myslím, že prcek to samé…já bych mu ráda pomohla…pusinkuju ho, utěšuju, chovám…vidím, že ho něco trápí, ale připadám si neschopně, že mu nemůžu pomoci

• Citovat
  • Upravit
6437
20.1.15 23:00
@A.1993 píše:
Na břiše nechce být…zeptám se zda nedělá problém moje mléko a UM…o tom jsem také přemýšlela. Popř. nebudu kojit…

Doktorka mi tehdy tvrdila, že je to mým mlékem, tak jsem držela dietu, nejedla jsem žádné nadýmavé věci, žádné sladké atd. Pak jsem přestala kojit a stejně měla malá koliky pořád i z UM :think: Myslím, že to nebude mateřským mlékem… Některé děti prostě na to trpí hodně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
20.1.15 23:03

@A.1993 jednoduše: kojenecká kolika. Nic nehazej a vygoogli. Je to strašně na palici ale vydrz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.1993
20.1.15 23:05
@obrazek píše:
UM po 2 hodinach je brzo. nestihne to stravit. jiny je to u plne kojenych deti. puses ze ti i po 1,5h od krmeni blinka a za pul h do nej zase das dalsi mliko? opravdu by to vhtelo delsi prestavky

Přikrmuji jen když to je nutné ( na srozumění - jako první kojím - obě prsa, pak když má ještě hlad, po pauze, udělám sunar, cucne kolik potřebuje, většinou do 50 ml ) - dokrmuji pouze cca 2×denně…asi to dělám celé špatně :( máma na baterky

• Citovat
  • Upravit
6437
20.1.15 23:09

@A.1993 Já malou krmila co 3hodiny :hug: to stačilo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat