Co muži chtějí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
30.11.16 08:30
Mít klid a nic neřešit to by chtěl každý. Chlapi se velice rádi vyhýbají problémům ale pak se diví když mají sbalený kufr přede dveřmi…
@prokr píše:
Co muži chtějí?
Mít svatý klid a nic neřešit. Vyjímky existují, ale je jich jako „šafránu“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
30.11.16 08:53
@Anonymni píše:
Ahoj holky… před pár měsíci jsem naťukla téma „pořízení“ sourozence pro naši 1,5 roční dcerku, na to mi manžel hned řekl jen že další dítě ne. Nic moc k tomu nechtěl říct, ale zajímalo mě proč, tak z něho postupně vypadlo že další dítko by nás víc omezovalo a že chce si ještě něco v životě užít :twisted: Tak si teď občas říkám, čeho si vlastně chce užívat? Přes den manžel pracuje, má pěknou práci, a večery pak většinou tráví u PC hraním her, o víkendech je to taky „nejlepší zábava“ .-) Takže tedy, co se pro něj změnilo od té doby, co máme dítko? Ať se ohlédnu zpět o rok nebo třeba o 5, 10 let, stále po večerech a o víkendech se tak leda pařilo na PC .) Tak mi prosím vás řekněte, co je to sakryš za ten tajný nesplněný sen, co ti chlapi chtějí užít :) H.

No a netráví ty večery takhle právě proto, že chce být tobě a dítěti nablízku? Že by radši byl někde v divadle, v kině, v hospůdce s kamarády, na kurzu vaření, hrál badminton nebo zdolával nějakou horu? Ale nedělá to, protože má dítě, jistou zodpovědnost a proto jen sedí po večerech u PC. A už se nemůže dočkat, až dítě dospěje a bude se moct konečně věnovat i sobě, proto každé další mimino je omezení a brzda v užívání života.
Možná to myslel takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria