Co Vám pomohlo na cysty na vaječnících? Něco přírodního?

8
15.4.26 05:48

Co na cysty na vaječnících?

Ahoj holky,
Před rokem a se mi začaly dělat skoro každý měsíc cysty žlutého tělíska. Kolem 5 cm, velké, bolely. S jednou jsem byla i na operaci. Půl roku jsem brala antikoncepci, pak 4 cykly krásné bez ní krásné, a pak zase cysta. A nasazena opět HA. Ale chci to řešit jinou cestou, protože HA mi dělají zle a nechci do sebe cpat umělé hormony, kor, když je už tak mám nejspíš rozházené. Co vám třeba přírodního na ně zabralo? Předcházelo jim? Vitex? Gynexu moc nevěřím, protože to nemá moc prokazanych studií. Dřív jsem v hormonálním profilu měla nižší progesteron. V dalším zase vyšší testosteron. Ale nevím, zda by to u mě mělo být pcos, protože cukr v krvi mám spíš naopak nízký a jsem hubená, vlasy pleť oka. Možná sem tam chloupek, ale nic dramatického… Brala jsem od 19 do 22 Duphaston, ale právě v těch 22 loni se mi začaly dělat ty cysty i skrz brání Duphastonu. Jsem vážně zoufalá a nevím, co s tím.
Jo a HAK nechci I kvůli tomu že kombinované mi dělají mykozy (probiotika a vše beru, ale máme to v rodině nachylnost o tomu) a jen gestagenni mi dělala Suchost v pochvě a pálení pri sexu jak mě, tak partnera, i když jske měli všemožné lubrikanty. Takže tak. Jsem zoufalá, těch cyst se i bojím, bojím se torze či jiných komplikací, ráda bych jela děti, ale nevím, jakou jinou cestou je mám uklidnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
15.4.26 05:49

Ještě chci dodat, že všechny možné inositoly, Omega 3, NAC, hořčík, D3, mátový čaj,.. jsem brala dlouhou dobu a žádný efekt to na mě nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí