Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
hlavně nedávej Mucosolvan- je to hnus, klukům nikdy nepomohl, vždycky po něm zvraceli, je hrozný…spíš něco bylinného, ještě mě napadl Bronchipret
@evulkanov to mi taky dr řekla, ale mám dávat malou lžičku pro miminka jak začínají papat. 2-3× denně… max týden. Vždy ho to přešlo. Stopkašel jsme taky měli, ale začal z něho kašlat ještě více, nejspíše mu nesedla nějaká bylina. ![]()
od stejného výrobce je ještě STOPBACIL - směs 10 bylin na podporu imunity, dávám dlouhodobě už od listopadu synkovi…fakt je to dobré a to jsme zkusili echinaceu, rakytník - bez efektu…
ano, Stodal je polykomponent - homeopatikum, volně prodejné v lékárně.
Kdysi dávno jsem dávala staršímu synovi - nepomohl mu. ![]()
@Gerberka nám zabral, ale neseděl u ten stop kašel nebo bacil
. ![]()
@Gerberka No právě, já kdybych chtěla něco na kašel a došla domů s homeopatiky, tak bych asi byla naštvaná.
však to je jasné, to nevadí, každému sedne něco jiného…asi je třeba zkoušet ![]()
tomu nerozumím - v lékárně by přece magistra měla říct, jestli to nebo ono je homeopatikum…já jsem věděla, že je to homeo, tenkrát (asi v roce 2004 na podzim) to byla horká novinka, koupila jsem a nepomohl. Mladšímu jsem to ani nezkoušela…
Ten stopkasel mam doma. taky se obavam, ze mu ty bylinky spis ten kasel zhorsi.. tak nevim
No, jeste je otazka, jestli spravne odhaduju typ kasel. ale suchy kasel je bez hlenu ne?! syn prave tak jako kasle hlenovite, takovy vlhky kasel se mi zda…
@evulkanov Zkus jen zavolat dr, at ti poradí něco na vlký kašel.
Já to taky tak dělám at nemusím mezi marody
A do nosíku dáváme zelený quix
@evulkanov Ještě malému hodně zabrala mast tymianová z justu… ale někdo mi říkal že se už nevyrábí, darovala mi jí kamarádka