Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@evulkanov aha..já našla tento http://www.pilulka.cz/…-100ml-navic
Tak jestli je už přímo od roka.. pro děti do tří let jsou obecně i pro potraviny přísnější normy, natož pro potravinové doplňky.. No, nemusí být špatný. Říkám na rovinu, že s ním zkušenost nemám. Jsem už na druhé mateřské v kuse, toto se muselo objevit, až co jsem doma. ![]()
Ahoj, dcerka měla v noci suchý kašel (asi 3 noci), tak jsem dávala Sinecod. Už dvě noci nekašle, ale ode dneška kašle pro změnu trochuu už přes den a je slyšet, že už nemá tak suchý kašel, i trochu vykašlává, tak jsem jí dávala přes den Stoptussin, prý je na oba druhy kašle. Ale nevím, jestli na noc dát zase Stoptussin nebo Sinecod? A ještě se chci zeptat. Má asi 10.den rýmu. Vždycky jí měla max. týden. Teď jí začíná mít i zelenější, ale už tolik nesmrká. Tak nevím, jestli se blíží konec rýmy nebo s ní mám raději jít k dr., když to zezelenalo? Kapky do nosu jsem přestala po týdnu už raději dávat, aby je nebrala dlouho, stříkám jí raději už jen Sterimar.
Ahoj na zelenou rymu je dobry hypertonicky sterimar s medi, ten nam vzdycky ulevi…na noc me ted v lekarne doporucili robitusin, pry je silnejsi nez sinecod, u toho me syn ted prochrchlal tri noci…
@Monika24 kup ji na ten kasel sirup STOPKASEL
je na vsechny druhy kasle! To ji pomuze mame s nim jen dobre zkusenosti, staci davat 4-5 dni a kasel je pryc
!!
Je něco proti tomu blití při kašli? Vždycky dávám na kašel synovi prospan. Po zhruba týdnu zabere a kašel odezní, ale ke konci někdy zvrací. Nejspíš zvrací ty hleny z toho kašle. Ale chtěla bych aby nezvracel. Jde to? existuje na to něco? třeba nějaké přírodní metody - obklady, napařování nevím cokoliv
Teď nám zase začíná rýma a kašel tak se toho zase bojím.