Co na kašel??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
24.3.14 17:39

@evulkanov aha..já našla tento http://www.pilulka.cz/…-100ml-navic
Tak jestli je už přímo od roka.. pro děti do tří let jsou obecně i pro potraviny přísnější normy, natož pro potravinové doplňky.. No, nemusí být špatný. Říkám na rovinu, že s ním zkušenost nemám. Jsem už na druhé mateřské v kuse, toto se muselo objevit, až co jsem doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.3.15 18:49

Ahoj, dcerka měla v noci suchý kašel (asi 3 noci), tak jsem dávala Sinecod. Už dvě noci nekašle, ale ode dneška kašle pro změnu trochuu už přes den a je slyšet, že už nemá tak suchý kašel, i trochu vykašlává, tak jsem jí dávala přes den Stoptussin, prý je na oba druhy kašle. Ale nevím, jestli na noc dát zase Stoptussin nebo Sinecod? A ještě se chci zeptat. Má asi 10.den rýmu. Vždycky jí měla max. týden. Teď jí začíná mít i zelenější, ale už tolik nesmrká. Tak nevím, jestli se blíží konec rýmy nebo s ní mám raději jít k dr., když to zezelenalo? Kapky do nosu jsem přestala po týdnu už raději dávat, aby je nebrala dlouho, stříkám jí raději už jen Sterimar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
17.3.15 18:55

Ahoj na zelenou rymu je dobry hypertonicky sterimar s medi, ten nam vzdycky ulevi…na noc me ted v lekarne doporucili robitusin, pry je silnejsi nez sinecod, u toho me syn ted prochrchlal tri noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.3.15 19:22

@Monika24 kup ji na ten kasel sirup STOPKASEL ;) je na vsechny druhy kasle! To ji pomuze mame s nim jen dobre zkusenosti, staci davat 4-5 dni a kasel je pryc ;)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
18.3.15 11:08

STOPKASEL nám taky pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.11.15 22:59

Je něco proti tomu blití při kašli? Vždycky dávám na kašel synovi prospan. Po zhruba týdnu zabere a kašel odezní, ale ke konci někdy zvrací. Nejspíš zvrací ty hleny z toho kašle. Ale chtěla bych aby nezvracel. Jde to? existuje na to něco? třeba nějaké přírodní metody - obklady, napařování nevím cokoliv :) Teď nám zase začíná rýma a kašel tak se toho zase bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
5.11.15 11:18

Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie