JAK ZABAVIT DITE V MHD

123
22.11.06 20:24

JAK ZABAVIT DITE V MHD

Holky, prosim o vase typy. Jak zabavit 9 mesicni dite v MHD? Musim jezdit fakt docela casto a prcek proste breci. Smula je, ze dudlik vubec nechce…mate nejake typy? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1468
22.11.06 20:34

Ahoj. U nás zabíralo:

1. jídlo - křoupání kukuřičných křupek, chlebíků…
2. prohlížení knížek - plastové nebo textilní (přichytit na kočár :D )
3. divadlo z prsťáčků, také jsme používali prstovou rukavici s hlavičkami (Avon)

Zvykla jsem si, že jsem bavila půlku tramvaje :lol: :wink: :roll: .

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
22.11.06 20:57

U nas zabiralo jednoznacne jidlo…nejaka tycinka do ruky a mala byla v klidu.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
22.11.06 21:21

Přesně tak - zabavit čímkoli co je po ruce … já jezdím s malým busem cca 3/4 hodiny, a většinou si ho beru na ruku, bo by byl schopný uškrtit se na kšírách :roll: A když jedu jen kousek po městě, tak ho bavím taky čímkoliv - hračky, beru mu dudlík, povídám mu … no je to někdy boj. :roll:

• Citovat
  • Upravit
2733
22.11.06 21:55

kukuřičné křupky a čaj a pak už dělám různé kraviny. Ted už ej to pohoda, Vítek je větší, takže si po cestě ukazujem bagry, autobusy, náklaďáky, taky vyžaduje, abych houpala těmi visícími madly na držení a musím komentovat každsé znamení, vjetí do zastávky, otevření dvěří, nástup lidí apod. Je to někdy na hlavu ale funguje to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.11.06 15:32

Křupky můžu taky doporučit:-) Jeden čas byl taky trochu boj, ale u:,–(ilo se to a cesty MHD jsou už hodně dlouho v pohodě. Vozíme tuny knížek nebo něco zajímavého na hraní (nemyslím hračku, ale nějakou menší nerozbitnou věc, kterou může studovat). Teď už dost často vydrží bez jakékoliv zábavy a jen sleduje, co se děje, případně komunikuje se spolucestujícími:-) To jsem docela ráda, že se k němu nemusím pořád naklánět a číst knihy, protože s mým momentálním velkým břichem už je to dost nepohodlné. Pokud jedeme s kočárkem, tak zá:,–(ně musí sedět připoutaný uvnitř, tohle jsem si stanovila a ani když měl řvací období, tak jsem ho nevzala na klín, protože jakmile v něčem polevím, tak už to nikdy nedostanu zpátky do původního stavu (ale u ne tolik tvrdohlavých dětí to asi jde, vozit na střídačku na klíně a v kočáru, do kterého se ochotně nechají po:,–(it, když je potřeba). Často už jezdíme bez kočáru a v pohodě, ale na dlouhé cesty metrem (třeba z konečné na konečnou) si takhle ještě netroufám, protože není co sledovat a jakmile ho přestane bavit sedět a koukat, tak ho neudržím. Ale v autobuse nebo tramvaji půl hodiny klidně vydrží koukat a je hodný. Tož tak.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
23.11.06 16:54

Co takhle malování na sklo? Nadýcháš na sklo, namaluješ jednoduchý obrázek, setřeš a můžeš malovat znova? My se takhle se synem bavili kolikrát i 3/4 hodinu než jsme přijeli ze Zlína domů.

• Citovat
  • Upravit
341
23.11.06 19:16

Mobil do ručičky, rozsvícený. Za chvilku zhasne, ale jak prstíkama mačká, tak se zase rozsvítí. Jen hlídat, aby nebylo vytočené nějaké to číslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
25.11.06 21:46

Mačkat tlačítko výstup invalidy a výstup s kočárkem :o)

Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect