Co na kašel pro 4leté dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37125
11.1.19 21:38

Já skoro 4 letemu dávám ambrobene a na noc stoptusin. Co je ve školce tahá domu kašle pomalu každý druhý týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122143
11.1.19 21:44

Taky dávám svojí malé Stoptussin. Děti to mají rády a pomáhá to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
11.1.19 21:48

Stoptussin a z prirodniho cibulovy sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.1.19 21:53

Stopkasel a Sinecod.

• Citovat
  • Upravit
9023
11.1.19 21:55

Dr. mi doporučila Kalobu, je to podpora dýchacích cest. Jinak jitrocelový sirup, tymiánový sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
11.1.19 22:00

na podzim jsem byla z kašle co pořád trápil syna zoufalá,tahal to pořád dokola ze školky :zed: nepomáhalo už nic,jen Dithiaden na noc na zklidnění,pak mi kamarádka doporučila přírodní produkt Lumison a zdá se,že po něm ten kašel rychle ustoupí,respektive je to to jediné,u čeho jsem viděla efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3195
11.1.19 22:19

Nám minule krásné zabral Levopront. Kaslal neustále, nasadila jsem 3×denne a za dva dny bylo po kašli. Jindy dávám něco přírodního (Hedelix, Bronchipret, Kaloba), ale vždy to má stejně na dva týdny kašel. Tohle je sice chemie, ale nemoc se nerozjela. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
11.1.19 23:10

@Flora1 ono taky záleží jaký je to kašel
My začali kašlat měli jsme Robutusin(ten nezabral)začal odkašlávání tak Mukosolvan,tet stále kašle tak musíme přejít už má něco přírodního ale co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
11.1.19 23:11

My frčíme pouze na cibulovem sirupu :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
11.1.19 23:41

Holky, já ještě nenašla co by pomohlo. Ať dávám co dávám, zdá se mi, že nezabírá nic. Aktuálně zkoušíme Stopkašel a psí sádlo. Ale jako u všeho ostatního mám pocit, že nepomůže, neuškodí. Jedině na noc pomáhá ditustat na utišení kašle, ale to nic moc neřeší. Jo a když hodně kašle, nechávám v místností odvařit klidně celou láhev vincentky, to jí vždycky na chvíli pomůže.

• Citovat
  • Upravit
30760
11.1.19 23:50

Na utiseni na noc dceri zabiral Sinecod, ale mela po nem nechutenstvi a prujem. Jinak delam domaci tymianovy sirup, to aspon pozrou s nadsenim. Z leku jsme meli od Dr. Stoptussin a Ambrobene, ale to odmitali, stejne jsem nevidela zadny efekt. Takze my se snazime vyvetrat loznici, vsude mokre pliny, zvysenou polohu… Mne prijde, ze kasel je na dlouho tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
12.1.19 04:19

Cibulovy sirup, tussin na noc, psi sadlo na hrudnik a septofort na desinfekci, aby z kasle nebylo neco horsiho. Mokre pliny s aromaolejicky nebo krajenou cibuli(na ten sirup) mame v mistnostech ve dne v noci. Ale kasel je bud horsi nebo lepsi, nez z neho deti vyrostou…

• Citovat
  • Upravit
9733
12.1.19 07:21

Proti suchému kašli Sinecod nebo Levopront, ale píšete, že už má kašel vlhký, tak v tom případě Erdomed (ráno a v poledne). Má dcerka víc jak 30 kg? Pokud ano, tak Erdomed sáčky se dají koupit i bez předpisu.

Ohledně tlumení suchého dráždivého kašle – Stoptussin je dvousložkový, jednotlivé složky se spolu „bijí“, takže není ideální. Robitussin působí centrálně, takže tlumí i centrum dýchání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.1.19 07:46
@Doctus píše:
Proti suchému kašli Sinecod nebo Levopront, ale píšete, že už má kašel vlhký, tak v tom případě Erdomed (ráno a v poledne). Má dcerka víc jak 30 kg? Pokud ano, tak Erdomed sáčky se dají koupit i bez předpisu.Ohledně tlumení suchého dráždivého kašle – Stoptussin je dvousložkový, jednotlivé složky se spolu „bijí“, takže není ideální. Robitussin působí centrálně, takže tlumí i centrum dýchání.

Mala ma cca 18kg. Ma vlhky kasel,prijde mi ze vykaslava… ale suchy vubec pred tim nemela… rovnou ten vykaslavaci…pres den davam Bronchipret a cibulovy sirup… na noc byste doporucila tedy ten robitussin? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
12.1.19 07:53

@Flora1
Ideální by bylo, kdyby lékařka (nebo i lékař na pohotovosti) předepsala Erdomed sirup (ten je od 15 kg do 30 kg), v portfoliu léků tzv. na vykašlávání je považován za to nejlepší. Nemusíte se bát zajít si pro lék na pohotovost, pacient si jej platí tak jako tak a víkend je dlouhý.

Osobně nemám k přírodním přípravkům nějaký echt kladný přístup, neboť svou účinností nemohou konkurovat „klasickým“ přípravkům.

Na noc, aby se dcerka vyspala, pak určitě Sinecod (neovlivňuje dýchací centrum) nebo Levopront (působí jen na úrovni dýchacích cest), Robitussin bych nedoporučil nikdy, tlumí totiž dechové centrum, ovlivňuje i odkašlávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí