Co na odreny zadecek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
3.6.09 17:37

Co na odreny zadecek?

Nevite nekdo, mala ma odrenou dirku, bojim se aby se ji to nezhorsilo, v lekarne mi dali sudoku, zkousim vetrat co se da, ale stejne zadne zlepseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
3.6.09 17:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
3.6.09 18:04

Tak pityol jsem si dneska prinesla z lekarny, doktorka nam ho doporucila, mala ma takove jakoby puchyrky na zadecku, zatim teda nevim, jestli to funguje :wink: akorat sem koukala, ze na letaku pisou pouzivat od 10 let a ja mam 5ti mesicni mimco, ale snad doktorka vi, co dela a ta trosicka, co pouzijeme, neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.6.09 18:40

Ahoj,
já bych určitě při každém přebalení myla teplou vodou a žínkou (žínkou proto, že ten krémík je dost přilnavý a když se nesmeje úplně, tak se do toho zachycují zbytky moči a stolice).
Pak bych větrala, dokud není zadeček suchý (můžeš i fénovat :wink: ) a pak teprve namazala a zabalila.

ať se prdelka brzo zahojí

p.s.pokud by se nezlepšilo, pak jsem četla, že je dobrý Imazol, už je to „těžší kalibr“ než pantenol,rybilka nebo sudo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
3.6.09 18:50

nám pomáhala ondřejova mast.Jinak na pityol jsem se ptala doktorky, taky jsem si všimla že je tam od 10 let.Tak mi řekla že dřív se používal normálně i pro miminka, pak to začli zkoumat, unie apod. a takhle to posunuli.I každý doktor má na to prý jiný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.6.09 20:14

Ahoj, můžeš zkusit i Bepanthen nebo odvar z heřmánku. Jinak ten Pityol doporučuje naše mudra taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
3.6.09 20:43

ophtalmo septonex :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
3.6.09 21:06

Na vážné plenkové dermatitidy by se měl používat 2× denně Imazol, a jinak je výborný krém od Hartmann Rico - Menalind Professional. Kamarádce ho poradila její sestra, dětská kožní lékařka… Samozřejmě, nepoužívat vlhčené ubrousky, ale jen čistou vodu, dobře prosušit a velmi často přebalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.6.09 21:31

diky moc za rychle odpovedi, juknu na to, pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie