Zelený hlenovitý průjem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4497
30.5.09 08:07

Zelený hlenovitý průjem

Ahojky,

nějak si nevím rady s naší princeznou… Před 14 dny měla průjem, zelenou hlenovitoustolici a jeden den nechtěla krom kojení moc jíst. Mudra nám předepsala Hylak na zlepšení střevní mikroflory plus jsem jí dávala probiotika. Během týdne se to zlepšilo, navíc nám minulý pátek doktorka řekla, že podle výtěru to nebylo ani nic infekčního. Už to bylo dobré jen pořád častěji kakala, ale je veselá, pěkně jí a dnes ráno buch. Opět v plíně zelená hlenovitá stolice. Co se týká jídelníčku takpo probuzení nakojím, na dopolední svačinku má jogurt s frutapurou, na oběd zeleninu, odpoledne kojení, před koupáním kaše (obilno-mléčná) a pak ji ještě po koupání před spaním dokojím a vzbudí se mi jen jednou na kojení v noci. Nevíte některá co by to mohlo být?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
30.5.09 08:26

Leni, u nás byla zelená stolička s hlenem po kravském mléku (resp. výrobcích z něho) které jsem já snědla. Jenže já kojím plně a ty máš starší dítě.. :nevim:
zkus vypozorovat co přesně jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
30.5.09 08:33

Včera dopoledne jogurt a večer mléčná kaše… Začínám se děsit, že to bude fakt nějaká alergie :-( Asi zkusím vy:,–(it mléčné výrobky nejdřív jí a pokud to bude pořád stejné tak sobě a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.5.09 08:36

Leni … malá mívala zelenou stoličku a ještě koliku k tomu vždy, když jsem já snědla něco se smetanou (mléko kupodivu nevadilo, jenom smetana)- tudíž taky reakce na bílkovinu kravského mléka - máme to už i potvrzeno z krve malé (je slabě, ale přesto intolerantní na KM)… zkus si vzpomenout, cos měla včera ty … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.5.09 08:40

Leni … ještě - jogurt by snad vadit neměl - tam je to zkysané a i já ho už zařadila a pomáhá nám spíš aby vůbec mohla na velkou :wink: … ale ta večerní kaše - já začala dávat ovesnou (vařenou ve vodě) a ochucenou tu banánem, tu přesnídávkou … ale zase my už měli udělané i testy na lepek, tak jsem si to mohla dovolit … jo a ty testy udělal mudra na můj popud - jenom jsem musela přežít to, že malé odebrali trochu krve 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
30.5.09 08:45

Včera jsem měla z mlíka: jogurt, vanilkovou zmrzlinu se šlehačkou (ta byla sprejová), kousek sýra a malou smetanku do kávy, jinak mléčného nic…
Ještě se zeptám, je po příkrmech běžné, že má tu stolici takovou polotuhou? Ze začátku kakala kuličky a těď to tak husté nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.5.09 08:58

Leni … no po příkrmech je spíš stolička tuhá … i proto jsme my zařadili jogurtík … a už je taková méně tuhá :? … dáváš ji i masozeleninové příkrmy? … ony taky mají vliv na hustotu stoličky … prostě jako u nás dospělých - něco tě „zapeče“, něco prožene … tudíž je to normální :wink: … víš co? … pokud tě ta zelená stolička děsí, tak si zajdi k mudře, aby vzala malé krev a nechala udělat rozbory na KM a lepek … já vím, je to „trápení“ dítka s odběrem, ale do týdne máš jasno a podle toho se zařídíš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.5.09 09:21

Leni, neboj, to bude Ok, zkus fakt uplne vyřadit kravsky (tyden), a pak se ho treba vecer trochu napít a uvidíš reakci. Je to taky trochu drsna metoda, ale jinak to nevypozorujes..Nebo jak říka Nonina.Krev.. Já nejim ani jogurty a sýr spíš vyjímečně. Ale zase na druhou stranu me napada že pokud jsi dřív mlíko běžně pila proč by byla reakce až teď.
Já sama alergii na mléko nemám, ale nesnáším ho. Už ta představa ho pít mi přijde strašná a žaludek obracející. A bylo to tak vždycky. Ani jako mal jsem nemusela pribiňáčky apod, mam pocit že už tehdy se mi z toho navalovalo. Tak myslím, že to malý „zdědil“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
30.5.09 09:39

Ahoj, Vendulka měla takovouhle stoličku vždycky když jsem snědla 2 a více jablek denně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí