Co na posílení imunity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
29.5.20 10:10

Já mám vyzkoušený Elixir Mint od slovenské značky Malinna. Přivedla mě na to kolegyně, která to užívá už roky a dává to i malým dětem. Musím zaklepat, ale rýmičky i virózy se nám od té doby vyhýbají obloukem. A ještě se mi upravilo trávení. Je to ale poněkud dražší záležitost no. Já to kupuju na e-shopu Nuspring, protože tam většinou dostanu i nějaký dárek k nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.5.20 21:49

Lvíčky Naturevia taky dětem kupuju už dlouho, dětem chutnají a nemají v sobě žádné chemické konzervační látky, umělá barviva a sladidla, mléčné produkty ani lepek (což je super, protože syn má intoleranci na laktózu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.6.20 18:17

Já před časem začala užívat Kouzelné kapky, je to bylinná tinktura, takže čistě přírodní a jsem moc spokojená, cítím se dobře a mám i dobrý pocit, že posiluju imunitu přirozeně bylinkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.6.20 11:42

Ovoce a zelenina

Často se dočítám, že ovoce podpoří imunitu , ale kolik toho ovoce je vlastně potřeba sníst? Pomůže mi jablko denně, nebo jich mám sníst třeba dvacet? Našla jsem článek i na Idnesu a pořádně žádné informace https://www.idnes.cz/…3_zdravi_jup

Příspěvek upraven 01.07.20 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
28.8.20 22:38

Dětem jse začala dávat asi rok zpátky kozí kolostrum od betuli a na podzim ho chci začít brát i já s manželem, tak snad se to nějakým způsobem projeví přes to chřipkové období

• Citovat
  • Upravit
27.1.21 12:52

Já užívám „bylinné kapsle AyurImmun“ je to bylinná směs namíchaná podle tradiční ájurvédské receptury přímo na podporu imunity. Hledala jsem něco přírodního a s tímhle jsem moc spokojená, protože je to v kapslích a stačí brát jenom jednou denně.

edit admin - nepovolená reklama, odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.3.21 13:01

Na to jsem se nedávno také dívala, pěkný článek Jaké ovoce a zelenina podpoří imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.22 21:03

Co se vám osvědčilo z přírodních doplňků stravy i pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.5.22 13:28

Výborný jsou kapky Juvenil, jsou přírodního původu a co je malé dávám tak ve školce krásně odolává všemu, co se tam zrovna šíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.12.24 14:26

Já jsem toho zkoušela dost.. Poslední dobou kupuju kozí kolostrum od Bioalis. Kupuju ho pro celou rodinu a zatím je super. Nemoci se nám vyhýbají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí