Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já mám vyzkoušený Elixir Mint od slovenské značky Malinna. Přivedla mě na to kolegyně, která to užívá už roky a dává to i malým dětem. Musím zaklepat, ale rýmičky i virózy se nám od té doby vyhýbají obloukem. A ještě se mi upravilo trávení. Je to ale poněkud dražší záležitost no. Já to kupuju na e-shopu Nuspring, protože tam většinou dostanu i nějaký dárek k nákupu.
Lvíčky Naturevia taky dětem kupuju už dlouho, dětem chutnají a nemají v sobě žádné chemické konzervační látky, umělá barviva a sladidla, mléčné produkty ani lepek (což je super, protože syn má intoleranci na laktózu)
Já před časem začala užívat Kouzelné kapky, je to bylinná tinktura, takže čistě přírodní a jsem moc spokojená, cítím se dobře a mám i dobrý pocit, že posiluju imunitu přirozeně bylinkama.
Často se dočítám, že ovoce podpoří imunitu , ale kolik toho ovoce je vlastně potřeba sníst? Pomůže mi jablko denně, nebo jich mám sníst třeba dvacet? Našla jsem článek i na Idnesu a pořádně žádné informace https://www.idnes.cz/…3_zdravi_jup
Příspěvek upraven 01.07.20 v 16:00
Dětem jse začala dávat asi rok zpátky kozí kolostrum od betuli a na podzim ho chci začít brát i já s manželem, tak snad se to nějakým způsobem projeví přes to chřipkové období
Já užívám „bylinné kapsle AyurImmun“ je to bylinná směs namíchaná podle tradiční ájurvédské receptury přímo na podporu imunity. Hledala jsem něco přírodního a s tímhle jsem moc spokojená, protože je to v kapslích a stačí brát jenom jednou denně.
edit admin - nepovolená reklama, odkaz
Na to jsem se nedávno také dívala, pěkný článek Jaké ovoce a zelenina podpoří imunitu
Výborný jsou kapky Juvenil, jsou přírodního původu a co je malé dávám tak ve školce krásně odolává všemu, co se tam zrovna šíří.
Já jsem toho zkoušela dost.. Poslední dobou kupuju kozí kolostrum od Bioalis. Kupuju ho pro celou rodinu a zatím je super. Nemoci se nám vyhýbají…