Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Malá má potničky v pravém podpaží a teď i dole na zádech, tam kam jí ještě sahá plínka. Oblečení jí dávám balvněné, teď ji nechám doma běhat jen v plíně, na zahradě i bez ní. Nevím, čím mazat, dávam Fenistil a do podpaží po koupání pudr, ale nelepší se to.
Nám zabral Jarischův roztok - Dalisovi na potničky a mně na akné
; holky doporučovaly i tekutý pudr.
Ahoj,
nám zabrala prach obyčejná Ondřejova mast a ochlazení. Mazala jsem jen na noc a skoro neoblíkala a nedávala plínku. Ale počítej, že dřív jak za týden to úplně nezmizí. Potničky chtějí čas aby se zahojili.
Ahoj,
tak nám pomohl sypký pudr od Bubchenu. A zasypávat, zasypávat a zasypávat. My to měli hodně na hlavičce, tak chodil jak andílek s úplně bílími vlásky od pudru, ačkoliv je má hnědé. Zlepšení tak za 3dny. Ještě jsem sundala z postýlky na spaní froté prostěradlo a dala to obyčejné plátěné co chladí .Matrace nejlepší kokos, žádný molitan. Jo, a do kočárku pod něj taky kousek toho obyč prostěradla, aby tam nebyl přímý kontakt s neprodyšnou textilií od kočárku.
Andrea
ja lehce navlhcila bunicinu lihem (co jsme meli na pupik) - ten vysusuje a zaroven desinfikuje - a potrela - zarudnuti mizi temer hned, potnicka do druheho dne - ale marketka jich mela v zivote jen velmi malo a tak po jedne, max. dvou …
sypky pudr od bubchenu mam taky, je vybornej (pouzivam ho i ja - po holeni)
marka
Ahoj,
tak malá měla potniky pod bradičkou a hodně,pomohl zásyp od Avirilu, ale zlepšení bylo vidět až tak po týdnu.
R.
Ahoj,
pry pomaha taky ‚potupat‘ mistecko silnym cernym cajem (za jak dlouho zabira zatim vyzkouseno nemame …)
--
Silva a olezly Honzik
Ahoj,
nám pomohl Pityol, mastička z lékárny, na letáku píšou od 10ti let, ale paní doktorka i paní v lékárně mi jí doporučili, tak jsme to prubli. stačilo jednou namazat tenkou vrstvičku a bylo po potničkách.
držím palce, ať to přejde,
nám zabralo jednou namazat dezitinem (Rybilkou) co je na zadeček. druhý den už nebyly…K.
Tak nám na potničky zabrala Holtova mast z lékárny v tubě, smrdí sice hrozně (jako uzený maso), ale po 2 dnech bylo po nich, je fakt výborná a stojí asi 30,–Kč (myslím, už si to přesně nepamatuju).
Potvrzuju tu Holdtovu mast, sice je to megapuch, ale má to nejrychlejší účinek. A ještě ta Jarišova (nebo Jaryšova?) vodička.
neznalek píše:
u nás jedině Holtova mast - je nejlepší
Doktorka nám ji také předepsala, ale prý s ní Lucinka nesmí na sluníčko. Což v tomto počasí moc nejde. ![]()
Prosím, poraďte mi jak získám ty úžasné ¨metry¨dětí. Umím si to na www.lilypie.com vyplnit, ale nevím, jak to dostat do této zprávy.