co na potničky?

16
9.7.06 23:25

co na potničky?

Malá má potničky v pravém podpaží a teď i dole na zádech, tam kam jí ještě sahá plínka. Oblečení jí dávám balvněné, teď ji nechám doma běhat jen v plíně, na zahradě i bez ní. Nevím, čím mazat, dávam Fenistil a do podpaží po koupání pudr, ale nelepší se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
9.7.06 23:32

Nám zabral Jarischův roztok - Dalisovi na potničky a mně na akné :wink: ; holky doporučovaly i tekutý pudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
10.7.06 08:17

Ahoj,
nám zabrala prach obyčejná Ondřejova mast a ochlazení. Mazala jsem jen na noc a skoro neoblíkala a nedávala plínku. Ale počítej, že dřív jak za týden to úplně nezmizí. Potničky chtějí čas aby se zahojili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
10.7.06 08:49

Ahoj,
tak nám pomohl sypký pudr od Bubchenu. A zasypávat, zasypávat a zasypávat. My to měli hodně na hlavičce, tak chodil jak andílek s úplně bílími vlásky od pudru, ačkoliv je má hnědé. Zlepšení tak za 3dny. Ještě jsem sundala z postýlky na spaní froté prostěradlo a dala to obyčejné plátěné co chladí .Matrace nejlepší kokos, žádný molitan. Jo, a do kočárku pod něj taky kousek toho obyč prostěradla, aby tam nebyl přímý kontakt s neprodyšnou textilií od kočárku.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
10.7.06 08:57

ja lehce navlhcila bunicinu lihem (co jsme meli na pupik) - ten vysusuje a zaroven desinfikuje - a potrela - zarudnuti mizi temer hned, potnicka do druheho dne - ale marketka jich mela v zivote jen velmi malo a tak po jedne, max. dvou …
sypky pudr od bubchenu mam taky, je vybornej (pouzivam ho i ja - po holeni)

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
10.7.06 09:06

Ahoj,

tak malá měla potniky pod bradičkou a hodně,pomohl zásyp od Avirilu, ale zlepšení bylo vidět až tak po týdnu.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
10.7.06 11:13

Ahoj,
pry pomaha taky ‚potupat‘ mistecko silnym cernym cajem (za jak dlouho zabira zatim vyzkouseno nemame …)

--

Silva a olezly Honzik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.7.06 11:33

Ahoj,
nám pomohl Pityol, mastička z lékárny, na letáku píšou od 10ti let, ale paní doktorka i paní v lékárně mi jí doporučili, tak jsme to prubli. stačilo jednou namazat tenkou vrstvičku a bylo po potničkách.

držím palce, ať to přejde,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
10.7.06 12:41

nám zabralo jednou namazat dezitinem (Rybilkou) co je na zadeček. druhý den už nebyly…K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
10.7.06 12:46

Tak nám na potničky zabrala Holtova mast z lékárny v tubě, smrdí sice hrozně (jako uzený maso), ale po 2 dnech bylo po nich, je fakt výborná a stojí asi 30,–Kč (myslím, už si to přesně nepamatuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
14.7.06 21:36

Potvrzuju tu Holdtovu mast, sice je to megapuch, ale má to nejrychlejší účinek. A ještě ta Jarišova (nebo Jaryšova?) vodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
15.7.06 19:53

u nás jedině Holtova mast - je nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.06 20:06
neznalek píše:
u nás jedině Holtova mast - je nejlepší

Doktorka nám ji také předepsala, ale prý s ní Lucinka nesmí na sluníčko. Což v tomto počasí moc nejde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.06 20:27

Prosím o pomoc

Prosím, poraďte mi jak získám ty úžasné ¨metry¨dětí. Umím si to na www.lilypie.com vyplnit, ale nevím, jak to dostat do této zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí