Co na růst a hustotu vlasů

Anonymní
12.2.20 17:41

Co na růst a hustotu vlasů

Dobrý den, mám strašný problém s růstem mých vlasu. Tedy spis jich mám hrozně málo, na to, ze jsem cerstvě dospělá, bojím se jaký je budu mít za deset let :D mám výraznou pesinku, při účesu se pereme s pleskami a mohla bych pokračovat. :nevim: nemáte něco osvědčeného co by mi pomohlo? Mé vlasy jsou i hodně jemné, tudiz se rychle zacuchaji. Znám plno drahých znacek, ale bojím se do nich investovat.. nebo stačí nějaké vitaminy z lékárny????? předem dekuji za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
12.2.20 17:44

Jaké vlasy mají tvoji rodiče? (pokud jemné a ne moc, tak je to genetika a ta se úplně neobčůrá)
Ty problémy co máš jsou odjakživa a nebo se objevili třeba před pár lety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 17:47

@Ou Táta hustý ale tyhle vlasy mám po mámě, nevěděla jsem ze to nejde ani obcurat.. :?

• Citovat
  • Upravit
4155
12.2.20 17:48

Pokud máš takové vlasy dané geneticky, nic nepomůže. Mám na hlavě čtyři vlasy v pěti řadách, bohužel dědičná záležitost a nepomohlo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 17:53

@Murka Achjo, tak to mě opravdu štve. Doted jsem měla aspoň tu naději, ikdyz jsem si říkala, jestli by mi vůbec něco pomohlo… :lol: Kdyby ty vlasy aspoň nepadaly :zed: Jinak děkuji za info, aspoň se vyhnu zbytečnému utrácení

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
12.2.20 17:54
@Anonymní píše:
@Ou Táta hustý ale tyhle vlasy mám po mámě, nevěděla jsem ze to nejde ani obcurat.. :?

no pokud máma má podobné vlasy jako ty, tak se můžeš snažit je co nejméně poškozovat a najít si kadeřníka, který umí opravdu dobře stířhat, aby ti tam udělal něco, co ti bude slušet a naučil tě jak s tím pracovat a jaké stylingové přípravky používat.

Jako ničemu neuškodí užíva nějaké vitamíny na vlasy - fajn jsou třeba ty z DM drogerie a nejsou drahé, případně nějaký methionin. Ale úplně bych na to nespoléhala.

Co potřebuješ jsou nějaké nedráždivé přípravky na vlasy, když budou s kofeinem, tak možná pomůžou lépe udržet současné vlasy.

Zkusila bych co ti udělá třeba ten od alterry

https://www.rossmann.cz/…ampon-kofein

Jo a teda to trošičku pomůže s objemem, tak je používat na vlasy hennu/sennu - jen to pak znamená, že se budou případně výrazně hůř barvit chemickými barvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.2.20 17:54

Mám zkušenost s šamponem Milva, cca po měsíci používání mi něco málo narostlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.2.20 17:56
@Anonymní píše:
@Murka Achjo, tak to mě opravdu štve. Doted jsem měla aspoň tu naději, ikdyz jsem si říkala, jestli by mi vůbec něco pomohlo… :lol: Kdyby ty vlasy aspoň nepadaly :zed: Jinak děkuji za info, aspoň se vyhnu zbytečnému utrácení

Počkej, jestli ti vlasy nějak výrazně padají, tak to by neměly, to není genetika to je u mladé ženy známka toho že je něco špatně. (teda počítám s tím, že nejsi čerstvě zletilá kojící matka, tam je padání vlasů přirozené a narostou znova)

1. Nedržíš nějakou dietu? Nesoustředíš se na to abys jedla „zdravě“, jíš i maso?
2. jak spíš, jak jsi na tom s úzkostmi?
3. kdy si byla naposledy na preventivní prohlídce a dělali ti někdy testy na štítnou žlázu?
4. svědí tě ta hlava?

Příspěvek upraven 12.02.20 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 17:57

@Ou Mockrát děkuji, jste vážně pohotový! :potlesk: Tak rychlé reakce jsem necekala. Budu se snažit je šetřit.

• Citovat
  • Upravit
80
12.2.20 17:58

Ja si dovolím nesouhlasit. Pokud mas skrze geny málo vlasu, tak asi nedojde nikdy k tomu, ze budes mít super huste a pevné vlasy, ale k určitému zlepšení díky správné péči dojít muze.

Mluvím z vlastní zkusenosti. Mám po mamce taky jemné a řidší vlasy… Hodně mi pomáhají vitaminy - poslední dobou jsem nejvíce spokojena s Venirou. Dále jsem investovala do lepších šamponu. Mne osobně se nejvíce osvědčily přípravky z rady Loreal Kerastase (pro obnovení hustoty vlasů), dále Loreal Serioxyl (sanpon, kondicioner, serum), anebo Olaplex.
Výsledky jsou vidět cca po dvou měsících užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.2.20 18:00

Ano a souhlasim, ze strava děla taky hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 18:01

@Ou No, snad mi vlasy padají tak nějak normalně. Je jasné, že mě to mrzi víc než holky, co mají vlasy husté a trikrát tolik.
Jinak testy na stitnou žlázu mi nedělali a s ostatním bych na tom měla byt v pořádku

• Citovat
  • Upravit
19606
12.2.20 18:22

Mám skvělou zkušenost s Panthenol 40mg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
12.2.20 18:29

Beru už přes 2roky Veniru, nejvíc spokojená..opravdu mě pomáhá, po hormonech mi padaly vlasy dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.2.20 18:37
@Anonymní píše:
@Ou No, snad mi vlasy padají tak nějak normalně. Je jasné, že mě to mrzi víc než holky, co mají vlasy husté a trikrát tolik.
Jinak testy na stitnou žlázu mi nedělali a s ostatním bych na tom měla byt v pořádku

Zkus zajít do nějaké kliniky plastické chirurgie, kde nastřelují i vlasy. Dělají i vyšetření, jestli třeba nemáš neprobuzené kořínky. To by pak šlo aktivovat k růstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí