Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Co si berete vy, či partner(ka) do práce na svačinu? Ideálně studené věci, ne nic na ohřev. Klasika pečivo + salám nebo sýr, salát je takové ohrané, tak bych ráda nějakou inspiraci. Navíc dělám 12-ky, takže to jsou 2 jídla a mezi 12-kama (což mám 2 nebo 3 dny) jsem ráda, že se vyspím, něco zabere cesta, takže ideálně i něco, co nezabere moc času na přípravu? Snad toho nechci moc, děkuji ![]()
Pomazánka na 1000 způsobů. Paštika, může být i třeba řízek, já chlapovi dávám i tlačenku nebo utopence
Občas udělám pizza šneky, pizza pečivo, toasty, tortily na studeno…
@mlsalkaM píše:
Pomazánka na 1000 způsobů. Paštika, může být i třeba řízek, já chlapovi dávám i tlačenku nebo utopence
POmazánky mě taky napadly, prostě něco domácího, případně jsou jídla, které si dám klidně coby zbytky a neohřívám, i když na mě ostatní koukají blbě ![]()
@Karcool píše:
Občas udělám pizza šneky, pizza pečivo, toasty, tortily na studeno…
Jak děláš tu tortillu? ![]()
Chleba a rohlíky s kdečím, pomazánky, zeleninový salát, pěčené maso od oběda s chlebem a zeleninou, rajčata, olivy…
Muž si dává bílý jogurt s vločkama, skořici, mleté oříšky, někdy s banánem, mě to teda nechutná, já raděj to maso ![]()
@Maty1989 koupím tortily nebo wrapy většinou 8 kusů asi 40 Kč, spojím zakysanou smetanu s česnekem a pak sýr, salám, maso, zelenina podle chuti… a když mám možnost tak dám na chvilku do mikrovlny ať se rozteče ten sýr, pak se to dá jíst i studené v pohodě…
Jím často vločky, takže jogurt s musli anebo ovesné kaše. Většinou instatní
Pro chlapa asi nejlepsi kus masa mezichleby
da seudelat i rychle na prirodno, nebo sekana, vajecny rizek a tak ![]()
@Maty1989 u mě vede jabko s mrkvou
taky mám ráda cottage a jogurtové nápoje nebo kysaná ochucená mléka
Kolacky mnam
,jinak mam rada svoje oblibene kombinace třeba rohlik s pastikou a cerstvy okurek, muj to nemůže ani videt, říká, ze by se pos.
tak když není cas, tak rohliky, chleby s necim a zelenina, nekdy ovoce,, domaci bulky, treba se syrem, slaninou parkem…
@joanee píše:
Kolacky mnam,jinak mam rada svoje oblibene kombinace třeba rohlik s pastikou a cerstvy okurek, muj to nemůže ani videt, říká, ze by se pos.
tak když není cas, tak rohliky, chleby s necim a zelenina, nekdy ovoce,, domaci bulky, treba se syrem, slaninou parkem…
Já to taky tak jím i s kyselou, a ještě to mám ráda paštika, sýr a zelenina k tomu
![]()
Jinak určitě saláty, zeleninové, těstovinové, napéct si štrúdly, na slano, na sladko je hodně možností, udělat si omeletu z vajíček, pečivo, zelenina, toasty a šneky, co tu zazněly…
Krom chleba se syrem si manzel pokazde dela krabicku s nakrajenym ruznym ovocem a orisky, klidne si to posype i kokosem nebo treba slunecnicovymi seminky a k tomu bily jogurt