Co na svačinu do práce - studené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
2.1.15 18:24

@dlouha tak to jsem rada, ze nejsem jedina :kytka:,ještě zapíjím rybicky na chlebu mlekem :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
2.1.15 18:27

Co kuskus (+zelenina+maso+kysaná smetana) nebo je dobrá i vařená pohanka, klíčky… ale chce to dobře dochutit a hodně česneku
karbanátek taky není špatný studený
na léto třeba studený polívky třeba z okurky.
A nebo mi teď ježíšek naježil termosku na polívku či gulášek. Vydrží to teplé, dobře se z toho jí rovnou lžící a nic ohřívat nemusíš… http://termosky.heureka.cz/…-jidlo-0_5l/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101753
2.1.15 18:31
@joanee píše:
@dlouha tak to jsem rada, ze nejsem jedina :kytka:,ještě zapíjím rybicky na chlebu mlekem :oops: :mrgreen:

Hlásím se do klubu, buřty s cibulí octem a k tomu mlíko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
2.1.15 18:48

Tortilly na studeno (jablko, syr, chilli; tunak a vajecna omeleta, papriky, atd.), palacinky na slano, na sladko, zadej do googlu surprise sadwiches - vyjede ti mnoho napadu, pripadne zkus ruzna i vegetarianska jidla - s ovocem, vlakninou, orechy - na 12tky idealni energie. Testoviny zapekane, zelenina zapekana, zeleninove placky, falafel, hummus. Ryzove nakypy s ovocem a orechy. Verim ze neni potreba jen sxru, salamu a peciva… koneckoncu miluju i studene polivky a k tomu domaci chleba s oliva v olivaku… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3905
2.1.15 18:50
@j.a.n.i1 píše:
Hlásím se do klubu, buřty s cibulí octem a k tomu mlíko :mrgreen:

JOOO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
2.1.15 18:59

@Karcool muzu mit dotaz - vim plnis tortily na studeno? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
2.1.15 19:00
@j.a.n.i1 píše:
Hlásím se do klubu, buřty s cibulí octem a k tomu mlíko :mrgreen:

Neeeeeeeee :mrgreen: Míchání slaného, mastného a sladkého? Pro mě vždy na oslavách krize, v dost případech to později končilo :poblion:

Akorát v těhotenství jsem měla bramborák, po něm jsem dopila kakao, co mi zbylo z dopoledne a až pak jsem si uvědomila, že jsem to neměla dělat. Ale pohoda, nic se nestalo. Ale ani tak to už neriskuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
2.1.15 19:06

Ja si do prace chystam smoothie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.11.19 09:28

@Maty1989 já když jdu na natáčení( pokud je placený catering) mám sebou pizzu kterou dám ráno do trouby a než se obleču tak je hotová pak jen zabalit nakrájet do krabičky a hotovo nebo řízek či takový ty pizza rohlík ( a další ty hotový prodávány co mají mezi pečivem) tuňákový sendviče nebo jakýkoliv sendvič i vyrobený domácí sušenky, nebo rohlík s čímkoliv. No kdybych nebyla na rodičovskéé, ale v práci tak mám všechny výrobky KFC se slevou za polovinu na pauzu obědobou. Nevím co víc poradit. Včera měl na natáčení někdo bramborový salát s řízkem mňam, ale já měla žampionovou pizzu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
26.11.19 09:31

Já miluju kus kus s jablkem, skořicí a medem. Nebo nastrouhanou červenou řepu s jablkem. Ale to je potřeba připravovat den předem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.11.19 10:35

@pinklady kuskus je taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
27.11.19 08:21

Nebo mrknete na recepty - jidla na cesty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.12.19 21:48

@Maty1989
Za mě je to večer rychle udělaný chia puding (chia semínka, zalaješ mlékem, hodíš tam co máš ráda a necháš přes noc) to samé se dát udělt s ovesnýma vločkama. Jednoduché a rychlé. Nebo rozmixuješ banán s čokoládou (kakao) + mléko a vločky a vznikne sytý milkshake. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí