Sada hrnců, kvalitní značka

1289
2.1.15 12:31

Sada hrncu - poradite?

Ahoj, dostala jsem k vanocum sadu hrncu (banquet nebo jak se to pise :) ), ale bohuzel se v nich hned pri prvnim pouziti vse pripalovalo, tak jsem se rozhodla vratit a poridit jine. Muzete poradit nejakou kvalitni znacku a popr i typ? Nejradeji bych cervene nebo oranzove, ale dulezitejsi je kvalita. Jeste dodavam varime na plynu. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
2.1.15 12:35

Tescoma, Tefal, Fissler :-)

Mrkni na www.heureka.cz :-)

• Citovat
  • Upravit
17565
2.1.15 12:36

My jsme si nechali nadělit sadu od Tefalu. Pár Tefal hrnců už máme a jsme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
2.1.15 12:39

Mame doma tyhle: http://eshop.tescoma.cz/…resto-9-dilu a nemuzem si je vynachvalit :-) jsou vhodne na vsechny povrchy a vyborne se myji a nepripaluji, jelikoz je zevnitr keramika. Akorat se musi vse michat plastovymi nebo drevenymi mechackami, jelikoz by se to poskodilo.
Ale za me fakt 1* :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 12:41

Taky mě čeká výměna hrnců…líbí se mi měděné nádobí, ale ta cena :roll: :roll: :roll: :mrgreen:
Co si myslíte, nebo jakou máte zkušenost s keramickou vrstvou v hrncích a pánvích…??? Je to lepší než teflon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
2.1.15 12:42

Mam ted nove od Tescomy, jsem spokojena. Takovy stred, obstojna kvalita za rozumnou cenu.Ty chces barevne, ty jo, to vubec nevim..

Me se nejvic libi medene hrnce, ale to uz je jiny cenovy level.Byly k videni treba v poradu s Italem v kuchyni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 12:42
@Foxisssss píše:
Mame doma tyhle: http://eshop.tescoma.cz/…resto-9-dilu a nemuzem si je vynachvalit :-) jsou vhodne na vsechny povrchy a vyborne se myji a nepripaluji, jelikoz je zevnitr keramika. Akorat se musi vse michat plastovymi nebo drevenymi mechackami, jelikoz by se to poskodilo.
Ale za me fakt 1* :-)

I ta keramika se může poškrábat? Jako teflon…??? Uvažuju o tom, ale pokud se to poškrábe…hmm… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
2.1.15 12:43

@SIMONA1234 bylas rychlejsi s medi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 12:43
@Eemii píše:
Mam ted nove od Tescomy, jsem spokojena. Takovy stred, obstojna kvalita za rozumnou cenu.Ty chces barevne, ty jo, to vubec nevim..Me se nejvic libi medene hrnce, ale to uz je jiny cenovy level.Byly k videni treba v poradu s Italem v kuchyni :)

Jooo…ty měděný…!!! Přesně… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 12:44
@Eemii píše:
@SIMONA1234 bylas rychlejsi s medi :lol:
:mrgreen: Jako rendlík za 4-5 tisíc je masakr… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
2.1.15 12:47

@SIMONA1234 to je, ale jsou nadherny. Zajimalo by me, jak se v nich vari, jak pripaluji.Ale asi dobry za takovou cenu.Asi jsou na cely zivot a kdyz ne, das je do srotu a zas vydelas, za med je hodne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
2.1.15 12:48

A jak se jmenuje to medeny nadobi? :) jinak keramiku ja osobne vubec nedoporucuju, mam keramickou panev a pripali se na ni UPLNE VSE. a stala asi 1500 Kc nebo i vic, takze jako zadna uplne sunka to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
2.1.15 12:49
@SIMONA1234 píše:
I ta keramika se může poškrábat? Jako teflon…??? Uvažuju o tom, ale pokud se to poškrábe…hmm… :think:

Uz se mi malem kolikrat stalo, ze jsem pouzila kovovou naberacku, nastesti muz me zarazil, ona se tim pry narusi ta vrstva a nechteji pak uznat reklamaci, kdyz se s tim pozdeji neco stane.
Ale co se myti tyce, fakt parada, jednou projedu hrnec houbickou a je po bordelu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.1.15 12:52
Máme nějaký klasický nerezový od tescomy, a jsou dobrý. ale pak máme i smaltovaný z tesca, a taky jsou ok. v
@SIMONA1234 píše:
Taky mě čeká výměna hrnců…líbí se mi měděné nádobí, ale ta cena :roll: :roll: :roll: :mrgreen:
Co si myslíte, nebo jakou máte zkušenost s keramickou vrstvou v hrncích a pánvích…??? Je to lepší než teflon?

hrncích nevím, ale v pánvích néé, všechno se v tom lepí, už jsem to psala tuhle v diskusi o bramborácích…na normální pánvi mám krásnej bramborák, na keramický mám trhanec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.1.15 12:52
@mattez píše:
A jak se jmenuje to medeny nadobi? :) jinak keramiku ja osobne vubec nedoporucuju, mam keramickou panev a pripali se na ni UPLNE VSE. a stala asi 1500 Kc nebo i vic, takze jako zadna uplne sunka to neni.

https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport