Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, dostala jsem k vanocum sadu hrncu (banquet nebo jak se to pise
), ale bohuzel se v nich hned pri prvnim pouziti vse pripalovalo, tak jsem se rozhodla vratit a poridit jine. Muzete poradit nejakou kvalitni znacku a popr i typ? Nejradeji bych cervene nebo oranzove, ale dulezitejsi je kvalita. Jeste dodavam varime na plynu. Dekuji.
My jsme si nechali nadělit sadu od Tefalu. Pár Tefal hrnců už máme a jsme spokojeni ![]()
Mame doma tyhle: http://eshop.tescoma.cz/…resto-9-dilu a nemuzem si je vynachvalit
jsou vhodne na vsechny povrchy a vyborne se myji a nepripaluji, jelikoz je zevnitr keramika. Akorat se musi vse michat plastovymi nebo drevenymi mechackami, jelikoz by se to poskodilo.
Ale za me fakt 1* ![]()
Taky mě čeká výměna hrnců…líbí se mi měděné nádobí, ale ta cena
![]()
Co si myslíte, nebo jakou máte zkušenost s keramickou vrstvou v hrncích a pánvích…??? Je to lepší než teflon?
Mam ted nove od Tescomy, jsem spokojena. Takovy stred, obstojna kvalita za rozumnou cenu.Ty chces barevne, ty jo, to vubec nevim..
Me se nejvic libi medene hrnce, ale to uz je jiny cenovy level.Byly k videni treba v poradu s Italem v kuchyni ![]()
@Foxisssss píše:
Mame doma tyhle: http://eshop.tescoma.cz/…resto-9-dilu a nemuzem si je vynachvalitjsou vhodne na vsechny povrchy a vyborne se myji a nepripaluji, jelikoz je zevnitr keramika. Akorat se musi vse michat plastovymi nebo drevenymi mechackami, jelikoz by se to poskodilo.
Ale za me fakt 1*
I ta keramika se může poškrábat? Jako teflon…??? Uvažuju o tom, ale pokud se to poškrábe…hmm… ![]()
@Eemii píše:
Mam ted nove od Tescomy, jsem spokojena. Takovy stred, obstojna kvalita za rozumnou cenu.Ty chces barevne, ty jo, to vubec nevim..Me se nejvic libi medene hrnce, ale to uz je jiny cenovy level.Byly k videni treba v poradu s Italem v kuchyni
Jooo…ty měděný…!!! Přesně…
![]()
@SIMONA1234 to je, ale jsou nadherny. Zajimalo by me, jak se v nich vari, jak pripaluji.Ale asi dobry za takovou cenu.Asi jsou na cely zivot a kdyz ne, das je do srotu a zas vydelas, za med je hodne ![]()
A jak se jmenuje to medeny nadobi?
jinak keramiku ja osobne vubec nedoporucuju, mam keramickou panev a pripali se na ni UPLNE VSE. a stala asi 1500 Kc nebo i vic, takze jako zadna uplne sunka to neni.
@SIMONA1234 píše:
I ta keramika se může poškrábat? Jako teflon…??? Uvažuju o tom, ale pokud se to poškrábe…hmm…
Uz se mi malem kolikrat stalo, ze jsem pouzila kovovou naberacku, nastesti muz me zarazil, ona se tim pry narusi ta vrstva a nechteji pak uznat reklamaci, kdyz se s tim pozdeji neco stane.
Ale co se myti tyce, fakt parada, jednou projedu hrnec houbickou a je po bordelu ![]()
@SIMONA1234 píše:
Taky mě čeká výměna hrnců…líbí se mi měděné nádobí, ale ta cena![]()
![]()
![]()
Co si myslíte, nebo jakou máte zkušenost s keramickou vrstvou v hrncích a pánvích…??? Je to lepší než teflon?
hrncích nevím, ale v pánvích néé, všechno se v tom lepí, už jsem to psala tuhle v diskusi o bramborácích…na normální pánvi mám krásnej bramborák, na keramický mám trhanec ![]()
@mattez píše:
A jak se jmenuje to medeny nadobi?jinak keramiku ja osobne vubec nedoporucuju, mam keramickou panev a pripali se na ni UPLNE VSE. a stala asi 1500 Kc nebo i vic, takze jako zadna uplne sunka to neni.