Co na teplotu pro malé mimi

2390
2.12.08 17:29

Co na teplotu pro malé mimi

Ahojky holky,chtěla jsemse vás zeptat.Mám dvouměsíční mimi,které má něco přes čtyři kila,co jí můžu dát na sražení horečky?
 verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
2.12.08 17:46

nam doktorka radila treba panadol baby sirup…osvedcil se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
2.12.08 17:56

u tak malého mimi bych raději zvolila čípky. Jinak od 3 měsíců a 5 kg je super Nurofen sirup.

Jinak pokud má opravdu horečku (ne jen teplotu), tak co nejrychleji srazit kvůli febrilním křečím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
2.12.08 17:59

Já mám doma paralen čípky,ale ty jsou až od sedmy kilo :? ,tak při nejhoršim uděláme zábal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
2.12.08 18:01

My jsme dávali sirupík Panadol baby a když byly teplotky vyšší tak jsme dávali paralenové čípky!!!

• Citovat
  • Upravit
5021
2.12.08 19:06

Spíš než zábal položit do vaničky a postupně ochlazovat vodu, dokud malá vydrží…My to dělali, je to šetrnější než zábal a účinné úplně stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.12.08 20:01

Pokud máš paralenový čípek až od určitých kil, tak nám doporučila doktorka, kdyby nezabral sirup, dát čípek, ale podélně jej rozříznout

Určitě bych otírala vlhkým hadříkem a dávala zábaly na ručičky a nohy, pokud je teda nemá studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
2.12.08 21:04

Děkuji za vaše rady,po dvou hodinách se jí horečka úpně stratila a teď má už jen zvýšenou teplotu.Nic jsem jí nedávala.tak snad se z toho vyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.12.08 09:45

Já bych se příště radila raději s lékařem ;) Tím nechci žádnou z nás urazit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.12.08 12:43
lulje píše:
Já bych se příště radila raději s lékařem ;) Tím nechci žádnou z nás urazit :wink:

vpohodě,malá začla mít horečku odpoledne,takže dr. už tam nebyla.Naštěstí ta horečka odešla stejně rychle jak přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.12.08 14:41

To je dobře :) Rozálka je krásná panenka. Bylo by zlé, kdyby se trápila v horečkách. Obě ji s Haničkou zdravíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.12.08 15:36

Doktorka mi předepisovala nurofen čípku, jen půlku, ale když jsem přišla do lékárný,tak mě lékárnice pomalu sprdla, proč chci tak malému mimču rvát nurofen, že prý je paralen mnohem šetrnější (paralen100čípky), tak nevím, doma mám pro jistotu obojí. Ale dobře že jste nic nepotřebovali.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.12.08 15:37

Doktorka mi předepisovala nurofen čípku, jen půlku, ale když jsem přišla do lékárný,tak mě lékárnice pomalu sprdla, proč chci tak malému mimču rvát nurofen, že prý je paralen mnohem šetrnější (paralen100čípky), tak nevím, doma mám pro jistotu obojí. Ale dobře že jste nic nepotřebovali.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
3.12.08 15:39

My měli Paralen čípky už od 1 týdne v lékárničce - na doporučení Dr. Ale dokud neměla malá 7kg, tak dávat jen půlku. Teploty nebyly, až v 5ti měsících dostala horečku, čípky zabíraly, ale málo a dostala i febrilní křeče :? :? :? - tak vystrašenou mě snad manžel nikdy ještě neviděl :cry: , ale vše nakonec bylo v pohodě. Pak mi Dr. doporučila Nurofen sirup - zabírá lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.4.10 10:46

hod ji do leduu.. :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie