Co na Vánoce pro dvě holky

me56h
10.10.15 10:56

co na vánoce pro dvě holky

Ahoj, vím, že takových témat je spousta, ale jsem fakt bezradná.
Aspoň přibližně vím, co pro mladší (dvanáctiletou), má ráda LPS a další takové ty kravinky, ale nevím, co pro starší (15).
Ráda čte, miluje hudbu a hry, jak počítačové, tak stolní, ráda studuje jazyky (ale tím jí nechci zatěžovat, studuje těžkou školu). Problém je v tom, je mi řekla, že nechce vůbec nic a sarkastickým tónem dodala „svatý klid“. S mladší už se třeba dohodla, že si vzájemně nic nedají, ale taková dohoda mi připadá padlá na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
10.10.15 10:59

Vzla bych ji at si neco vybere, nasi to s nami v tomhle veku taky delaly, pokud jsem nevyslovily neco konkretniho, tak jsem si vetsunou nakoupily obleceni atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.10.15 11:11

To co píše @katule9 mi přijde v tomto věku nejrozumnější. Vem ji do obchodu, ať si něco vybere a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
10.10.15 11:14

A co mám dělat, když furt říká, že ode mě nic nechce?

• Citovat
  • Upravit
7009
10.10.15 11:17

Venovala bych ji penize, at si s nimi nalozi dle vlastniho uvazeni bez matky za zadkem.
Pokud by je odmitla, tak jdou vzdycky ulozit na sporeni.

A zdrzela bych se konentaru, pokud si za ty penize koupi z tveho pohledu blbost nebo neco dle tebe neadekvatniho. Dar je dar a hodnoceni bych si nechala pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
10.10.15 11:20

To moc tedy nechapu ze rika ze nic nechce.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.10.15 11:23
@me56h píše:
A co mám dělat, když furt říká, že ode mě nic nechce?

Tak bych jí přání splnila :think:
Však nemusí nic dostat, když nic nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.10.15 11:26
@katule9 píše:
To moc tedy nechapu ze rika ze nic nechce.. :nevim:

vsak 15 je cloveku od toho, aby byl nepochopen svymi rodici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
10.10.15 11:28

Ty jo, ale teď se mi vybavila jednu kamarádka na střední - její prohášení před vánocemi - „řekla jsem matce, že nic nechcu, ať mi nic nekupuje! Ale ona je tak blbá, že mi stejně něco trapnýho koupí.“
Takže tak, třeba to tvoje dcera vnímá stejně. Puberťáci, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
10.10.15 11:33
@Klementyna píše:
Ty jo, ale teď se mi vybavila jednu kamarádka na střední - její prohášení před vánocemi - „řekla jsem matce, že nic nechcu, ať mi nic nekupuje! Ale ona je tak blbá, že mi stejně něco trapnýho koupí.“
Takže tak, třeba to tvoje dcera vnímá stejně. Puberťáci, no :nevim:

asi tak. Ale z me zkusenosti, penize vetsinou nesmrdej ani vzpurnym adolescentum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
10.10.15 11:37

@me56h když chce raději ten klid :mrgreen: :mrgreen:, ještě má čas tak snad si o něco řekne, takový poznávací zájezd by se jí určitě líbil :palec: a měla by zážitky ;) ;). To musíš vědět ty co má dcera ráda, co by jí mohlo udělat radost ideálně něco co nečeká :palec: :palec:. Co elektronika nebo v nejhoršim obálku s financema a at si za to koupí co chce ;). asi máte mezi sebou dost dusno :roll:, nech jí dýchat :*

syn taky vždy že nic ;) a pak ten soupis je až moc dlouhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
10.10.15 11:41

A já bych ji dopřála ten svatej klid, podle toho, jak si vzpomínám na některé jiné tvé diskuze ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.10.15 11:53

Dala bych jí penízky, ať si vybere a k tomu maličkost, třeba voňavku, knížku, hezké prádlo, kredit na telefon,… Syn taky vždycky říká že nic nechce a opravdu nic velkého neočekává. Ale nepohrdne hezkým trikem nebo mikinou, ale vedou prachy, to je jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
10.10.15 11:58

@me56h Co třeba poukaz na nějaký jazykový pobyt o prázdninách?

• Citovat
  • Upravit
59409
10.10.15 12:05

@ferret to určitě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat