Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terien
![]()
Třeba ať se učí v dospělosti a ve své vlastní domácnosti, to mi bude celkem fuk.
@neumisa píše:
@terienzjevně jsi nečetla její předchozí diskuzezakladatelka má holt smůlu, utrpěla chytré dítě a neumí to rozdýchat. A to dítě JE chudák.
Ne nečetla, reaguju na tuto. Holku baví finština a půlka příspěvků je o poznávacím zájezdu. Až bude mladší bude v 15 bavit létání tak dostane svůj vrtulník? Mě to přijde přehnané a reakce na to taky.
@me56h nechápu tvé myšlení spousta rodičů by dalo kdoví co za to, že se jejich dítě zajímá o něco smysluplného a ty ji to ještě zakazuješ ![]()
@terien píše:
Ne nečetla, reaguju na tuto. Holku baví finština a půlka příspěvků je o poznávacím zájezdu. Až bude mladší bude v 15 bavit létání tak dostane svůj vrtulník? Mě to přijde přehnané a reakce na to taky.
příspěvky o poznávacím zájezdu navazují na informace, které zakladatelka pustila již dříve.
@madeto píše:
@me56h nechápu tvé myšlení spousta rodičů by dalo kdoví co za to, že se jejich dítě zajímá o něco smysluplného a ty ji to ještě zakazuješ
@terien
Je pravda, že se to tak trošku snažíme zarazit, protože kvůli tomu kašle na školu.
@me56h píše:
@terien
Je pravda, že se to tak trošku snažíme zarazit, protože kvůli tomu kašle na školu.
Pro mě by tohle byl dost pádný argument ![]()
@neumisa píše:
příspěvky o poznávacím zájezdu navazují na informace, které zakladatelka pustila již dříve.
na jaké?
@terien píše:
na jaké?
víš co, počti si sama. Já to tu nebudu sepisovat, protože bych zas dostala vynadáno, že ji špehuju.
@terien
Je to zbytečné, vlákno obsahuje přes sto stránek štěkání a nadávek namířených na koho? No hadej! Na mě!
@zuzukobylka
No vidíš, a mně je jí naopak líto. Nikdy neměla pořádné dětství. Nejprve šprtala angličtinu, teď finštinu. S nikým si pořádně nerozumí. Žije si ve své bublině nenávisti a strachu, kde je ona ta nejchytřejší.