Co na Vánoce pro dvě holky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
me56h
11.10.15 13:55

@ferret
Ne, to zase ne. Jen by bylo fajn, kdyby věnovala čas nějakému jazyku, který využije, tj. španělštině, francouzštině, arabštině, němčině, ruštině, etc. Je tolik využitelných jazyků a ona si vybere zrovna finštinu.

• Citovat
  • Upravit
1908
11.10.15 14:06
V čem je arabština užitečnější než finština? To bych se o svoji dceru bála zdaleka více v arabské zemi než ve Finsku.
@me56h píše:
@ferret
Ne, to zase ne. Jen by bylo fajn, kdyby věnovala čas nějakému jazyku, který využije, tj. španělštině, francouzštině, arabštině, němčině, ruštině, etc. Je tolik využitelných jazyků a ona si vybere zrovna finštinu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
11.10.15 14:08

@Zuzlounek
Arabština je početnějším jazykem než finština. A protože nejsem xenofobní ho*ádko, neála bych se.

• Citovat
  • Upravit
26270
11.10.15 14:10

@me56h

a tvůj postoj k Finům rozhodně xenofobní není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.15 14:10
@me56h píše:
@Kelsey
A ty bys svou dceru tak daleko pustila s cizím klukem?!
Kromě toho jsem jí jeden dovolila (ve Zlíně 30.10.), ale vlastní blbostí o lístky přišla.
Zaracha a kontrola pc je v jejím věku normální.

Ty vše prehanis.
A jo na koncert zrovna do Prahy i s klukem bych svoji dceru pustila a domluvila jim za Prahou spaní u moji sestry.
Jasne zaracha a zákaz pc ok. Ale dyt ty se k ní chovas jak bachar, hlidas ji, slidis ve věcech, co píše. Nesmí se nejspíš bez dovolení nadechnout.
Takovou výchovou o dceru do budoucna přijedes, jedna věc je vychovávat dítě, ale druhá tak jak popisujes, že s ní jednas.
No fandim tvé dceři ať najde sílu a brzo te pošle do háje.
Dárek od tebe je takova faleš. Zkus prostě změnit své chování k dceři.
Sama pises jak je chytrá, proč s ní jednas, jak s pětiletým frackem? To si nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
11.10.15 14:20

@neumisa to je neskutečný co, do finska by se bála ale mezi Araby je to ok. je vidět že nečte a žije mimo realitu :roll:. ale vlastně se vůči finům chová jak xenofob- zbytečná zem tohle kdyby někdo řekl o Sýrii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.15 14:23
@Markéta80 píše:
@neumisa to je neskutečný co, do finska by se bála ale mezi Araby je to ok. je vidět že nečte a žije mimo realitu :roll:. ale vlastně se vůči finům chová jak xenofob- zbytečná zem tohle kdyby někdo řekl o Sýrii :mrgreen:

Troll. Beztak je to jen nějaká provokatérka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.10.15 14:28
@Kelsey píše:
Troll. Beztak je to jen nějaká provokatérka.

myslím, že ne… je to jen głupia gęś

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
11.10.15 14:29

@Kelsey já taky doufam že to vše neni pravda, jinak se tomu jejímu nedivim že jí občas dá pár facek aby se probrala :lol:. jen holek je mě líto, velká už to má za pár :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
11.10.15 14:30

@neumisa
Nejsem xenofob a nevím co to je „głupia gęś“.

@Kelsey
No a já žádné příbuzné v Praze nemám.
Hlídat své dítě je přece normální. Mám za ni do osmnácti odpovědnost. Dokud žije pod mou střechou, budou platit MÁ pravidla.
A proč by měl být dárek faleš? Mám ji ráda, ne?

• Citovat
  • Upravit
74217
11.10.15 14:38

@me56h
Jo, ale ty to přehánis, jednou se ti to vrati a mimochodem mám úplně stejný postoj k uprchlikum, jak tvá dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
11.10.15 14:39

@Kelsey
Tak to vůbec nemá smysl konverzovat. Jen další šiřička hoaxů a polopravd :D

• Citovat
  • Upravit
26270
11.10.15 14:43

@me56h

zato ty jsi jediná spravedlivá a vševědoucí :lol: a ty jedině zaručené a ověřené pravdy jsou na hatefree a hejty. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
11.10.15 14:44

@neumisa přesně tak, navíc ona nemá čas číst :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
11.10.15 14:54

@neumisa
To není pravda, jen uvádím ty známé. Docela ráda sleduji třeba také ČT nabo Britské listy. Informovaná jsem tedy dost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný