Co nosíte na ples?

1402
30.1.23 14:15

Co nosíte na ples?

Ahoj holky, potřebuji poradit :mrgreen: na maturitním plese jsem byla naposledy asi 10 let zpět a absolutně netuším, co si na sebe obléknout. Nosím spíš sportovní hadry a doma nemám ani jedny společenské šaty. Na netu mi vyjíždí šaty typu,,princezna", jak kdybych já měla maturák :mrgreen: Tam opravdu teď všichni nosí takové,,róby" nebo můžu vzít i třeba jen elegantnější šaty treba ke kolenům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
651
30.1.23 14:19

U nas je takove nepsane pravidlo, ze pokud jsi nebo vypadas dost mlada na to, aby si te nekdo mohl splest s maturantkou, tak si beres kratke saty😄 Princeznovske roby jsou pro maturantky. Elegantni saty ke kolenum jsou uplne idealni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
30.1.23 14:28

.

• Citovat
  • Upravit
53518
30.1.23 14:44
@xxprincesscz píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit :mrgreen: na maturitním plese jsem byla naposledy asi 10 let zpět a absolutně netuším, co si na sebe obléknout. Nosím spíš sportovní hadry a doma nemám ani jedny společenské šaty. Na netu mi vyjíždí šaty typu,,princezna", jak kdybych já měla maturák :mrgreen: Tam opravdu teď všichni nosí takové,,róby" nebo můžu vzít i třeba jen elegantnější šaty treba ke kolenům?

Delší šaty, ne bohaté, tak akorát, aby se skryly nedostatky. Ne obří výstřihy, zakrytá ramena. Ale je mi skoro 45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.1.23 14:45

Dlouhé šaty ala princezna jsou pro maturantky. Elegantní šaty, koktejlky ke kolenům budou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.1.23 14:46

@xxprincesscz Černé úplnější krajkové šaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
30.1.23 14:54

Bez kalhotek :)

• Citovat
  • Upravit
917
30.1.23 14:57

Mám jen jedno pravidlo. Dlouhé (ne letní, ne materiál ala triko). Krátké šaty na plese jsem nosila ve dvaceti na vesnické plesy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.1.23 15:20

Já nosila krátké šaty, tak do půlky stehen :) ono je to fuk, stejně na tebe pozornost moc zaměřená nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.1.23 15:40
@Kriss Tina píše:
Já nosila krátké šaty, tak do půlky stehen :) ono je to fuk, stejně na tebe pozornost moc zaměřená nebude :mrgreen:

Nebude?? Na plese?? Každá chce vypadat co nejlépe ne?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
30.1.23 16:10

My jdeme dceři na ples zítra. Je v prváku, mají stužkovací ples. Beru si krajkové společenské šaty ke kolenům. V dlouhých šatech se necítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
30.1.23 16:43

Krátké černé šaty. Každá by měla mít v šatníku společenské věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
30.1.23 18:04

Já měla teď na plese krátké šaty po kolena ( černo zelené), drdol - ve vlasech třpytky, silonky s puntíky a černé třpytive boty na podpatku. Takže si vem klidně ke kolenum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
30.1.23 18:12

Já nosím černé kalhoty a nějakou halenku, šaty a sukně nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová