Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebuji poradit
na maturitním plese jsem byla naposledy asi 10 let zpět a absolutně netuším, co si na sebe obléknout. Nosím spíš sportovní hadry a doma nemám ani jedny společenské šaty. Na netu mi vyjíždí šaty typu,,princezna", jak kdybych já měla maturák
Tam opravdu teď všichni nosí takové,,róby" nebo můžu vzít i třeba jen elegantnější šaty treba ke kolenům?
U nas je takove nepsane pravidlo, ze pokud jsi nebo vypadas dost mlada na to, aby si te nekdo mohl splest s maturantkou, tak si beres kratke saty😄 Princeznovske roby jsou pro maturantky. Elegantni saty ke kolenum jsou uplne idealni
@xxprincesscz píše:
Ahoj holky, potřebuji poraditna maturitním plese jsem byla naposledy asi 10 let zpět a absolutně netuším, co si na sebe obléknout. Nosím spíš sportovní hadry a doma nemám ani jedny společenské šaty. Na netu mi vyjíždí šaty typu,,princezna", jak kdybych já měla maturák
Tam opravdu teď všichni nosí takové,,róby" nebo můžu vzít i třeba jen elegantnější šaty treba ke kolenům?
Delší šaty, ne bohaté, tak akorát, aby se skryly nedostatky. Ne obří výstřihy, zakrytá ramena. Ale je mi skoro 45.
Dlouhé šaty ala princezna jsou pro maturantky. Elegantní šaty, koktejlky ke kolenům budou ok.
Mám jen jedno pravidlo. Dlouhé (ne letní, ne materiál ala triko). Krátké šaty na plese jsem nosila ve dvaceti na vesnické plesy ![]()
Já nosila krátké šaty, tak do půlky stehen
ono je to fuk, stejně na tebe pozornost moc zaměřená nebude ![]()
@Kriss Tina píše:
Já nosila krátké šaty, tak do půlky stehenono je to fuk, stejně na tebe pozornost moc zaměřená nebude
Nebude?? Na plese?? Každá chce vypadat co nejlépe ne?? ![]()
My jdeme dceři na ples zítra. Je v prváku, mají stužkovací ples. Beru si krajkové společenské šaty ke kolenům. V dlouhých šatech se necítím…
Krátké černé šaty. Každá by měla mít v šatníku společenské věci.
Já měla teď na plese krátké šaty po kolena ( černo zelené), drdol - ve vlasech třpytky, silonky s puntíky a černé třpytive boty na podpatku. Takže si vem klidně ke kolenum
Já nosím černé kalhoty a nějakou halenku, šaty a sukně nemám ráda.