Jak dlouho být doma ?

Anonymní
29.1.23 22:26

Jak dlouho být doma ?

Dobrý večer kamarádka mě poprosila ať se zeptám tak bych se chtěla zeptat kamarádka má děti a byli od pondělí nemocní horečky zvracení kašel no a ještě mají kašel tak je zítra ještě nechává doma a mám se teda zeptat jak dlouho je nejlepší nechat děti ještě doma když už jsou sice v pohodě ale kasel ještě není?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35890
29.1.23 22:31
@Anonymní píše:
Dobrý večer kamarádka mě poprosila ať se zeptám tak bych se chtěla zeptat kamarádka má děti a byli od pondělí nemocní horečky zvracení kašel no a ještě mají kašel tak je zítra ještě nechává doma a mám se teda zeptat jak dlouho je nejlepší nechat děti ještě doma když už jsou sice v pohodě ale kasel ještě není?

Kašel trvá dlouho. Když jim nic jiného není tak bych je dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
29.1.23 22:36
@Anonymní píše:
Dobrý večer kamarádka mě poprosila ať se zeptám tak bych se chtěla zeptat kamarádka má děti a byli od pondělí nemocní horečky zvracení kašel no a ještě mají kašel tak je zítra ještě nechává doma a mám se teda zeptat jak dlouho je nejlepší nechat děti ještě doma když už jsou sice v pohodě ale kasel ještě není?

kdybych nechávala dceru s kašlem doma, tak by byla doma už tři a půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
29.1.23 23:05
@Anonymní píše:

Nechala bych doma ještě týden, nebo aspoň do středy ať naberou trochu sílu. Přeci jen horečka a zvracení je poměrně náročné. Beru to vždy tak, že týden nemoc, týden doma na zotavenou a nabrání sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
29.1.23 23:06

Když není teplota, nezvrací a nemá průjem, tak už bych poslala. Ovšem záleží jakej druh kašle má.
Jestli dávivý od rána do večera, tak bych ještě doma nechala týden a pak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
29.1.23 23:16

No jasně, pošlete děti do školky s kašlem, ať můžou nakazit i ostatní :roll: jako neříkám s každým prdem nechávat děti doma, ale když přece ještě nejsou doléčený, tak nemaj ve školce co delat :zed: zaprvý tam nakazí ostatní děti a zadruhý s oslabenou imunitou chytí ještě něco horšího… Ještě bych je nechala týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
29.1.23 23:46

Tak zalezi, jaky je to kasel. Nekdy opravdu muze dite kaslat jeste tydny a nebyt infekcni. Ale to by mela kamaradka poznat, jestli je to takove to doznivani.

Jinak 8leta dcera je doma od 16. 1., evidentne ma uz treti nemoc v kuse. Kdyz se zacala uzdravovat z druhe, tak chytla tu treti od sestricek, ktere ji prinesly ze skolky. Takze bude doma nejspis 3 tydny, mozna dele. Porad hrozne chrchla a smrka. U skolkovych by to nebyl takovy problem, ale u ni je blbe, ze zameskava skolu. Ale nemocnou ji tam proste neposlu. S ohledem na ni i na spoluzaky.

Ona sama byla v 5 letech doma 7 tydnu v kuse. Proste kdyz je nemocna, je doma. Tecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.1.23 01:45

Ja mela zacatkem prosince virozu a kaslala jsem jeste nedavno :nevim: Ale urcite uz jsem nebyla nijak infekcni, spis to bylo zmenou teploty, treba kdyz jsem sla z tepleho do studenejsiho vzduchu, tak me to drazdilo…zalezi na tom, zda ty deti obcas zakaslou, nebo zda chrchlaji kazdou chvili a jsou stale zahlenene…mozna bych je jeste do utery, stredy nechala doma a pak se uvidi…ja takhle jednou poslala syna do skolky, ze taky moc uz nekaslal a voalal mi pak ucitelka, at pro nej prijdu, ze se pozvracel a doma pak dostal silenej zachvat kasle, jak to tam zadrzoval, protoze nechtel kaslat pred detmi.

• Citovat
  • Upravit
4966
30.1.23 04:53

Nechala bych doma do konce týdne na zotavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová