Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímně ani nevím, ze toho existuje. Ale 2× jsem byla cévkovaná a tipuju, že to bude asi hodně podobné?
každopádně cevkovani neboli, jen to stiplo.
@Anonymní píše:
Děkuji moc za odpověď. Existuje
Nebala bych se. Určitě to bude chvilka. Jen to může být trošku nepříjemný, ale určitě to nijak bolet nebude ![]()
Měla jsem 2× cévku, a příjemné to při zavádění fakt nebylo, ale nebolí to. Myslím, že to štíplo, pak to bylo nepříjemné, ale bylo to hned hotové.
Ja treba trpim na zanety moc. mechyre a kolikrat staci, kdyz mene piju a uz citim, jak me mocova trubice pali a řeže a cevkovani jak jednorazove tak permanentni pro me bylo vzdy bolestive dost a to mam za sebou 15 punkci dutin, coz se da dle me v pohode vydrzet, takze si nemyslim, ze bych byla nejak precitlivela, ale asi zalezi z jakeho duvodu ten ster ma byt proveden. Pokud je tam nejaky problem a je trubice zuzena, podrazdena apod..,muze to byt pravdepodobne i bolestive, krome neprijemneho pocitu, ale nesetkala jsem se s tim.Jsou znecitlivujici gely, ktere se aplikuji predevsim u cevkovani muzu, my ho pouzivame i u zen, ale skrze ten ster si nemyslim, ze by bylo mozne ho aplikovat, aby to neovlivnilo vysledek..
Zdravím, potřebuji asi trochu uklidnit, jsem trochu plašanda.
Čeká mě výtěr z močové trubice, co jsem tak slyšela, moc příjemné to není.
Máte s tím některá zkušenosti? Dá se to popřípadě nějak umrtvit?