Co nosíte v kabelce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
16.3.11 19:56

Kabelky jsou moje vášeň,ale teď zahálí v šatně, nosím skoro vše v tašce u kočáru, i když jedu autem, tak vozím podvozek od kočáru pod autosedačku tam tu přebalovací tašku připnu. Mám tam peněženku, jelení lůj, hřben, plenky, ubsousky, přebalovací podložku, jedny dupačky pro sichr,nějaký mazání na prdku, klíče od auta, od domu, mobil, kapesníky, rukavice pro mě, někdy šálu nebo čepici.
Když jdu bez mimi, tak beru kabelku a tam je to už směs všeho,co potřebuju plus různý papírky, účtenky atak. :mrgreen: :mrgreen: Prostě tvůrčí bordel. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.3.11 20:01

Nosím batoh abych měla volné ruce :wink:

Nosím mibil,peněženku s doklady.Kapesníky,ubrousky,pytlíky na psí ho…,parfém,deodorant,nákupní tašku-igelit.,vždy něco na zub,klíče,vložku+tampón,zapalovač,žvýkačky,sprej na astma… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
16.3.11 20:26

Tak já odjakživa nosila batoh a jeho obsah se s prckem až tak nezměnil (pokud nejedeme někam na návštěvu na půl dne).
Takže v něm mám v různých kapsách a odděleních - balíček papírových kapesníků, jelení lůj, žvýkačky, žeton do vozíku, 5kč do vozíku (bo Albert zrušil žetony :zed: ), pepřový sprej, zrcátko, pilníček na nehty, zápisníček a propisku, gumičku do vlasů, hřeben, skládací deštník (podle počasí), peněženku, doklady, složenou igelitku. Klíče a mobil mám v kapsách na zip v bundě.Když je léto, oboje v batohu.
No a s prckem na procházce přihodím jen desinfekční sprej, zdravotní průkazku, plínu na utření, láhev s vodou a dózu s křupkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.3.11 21:02
lacenka píše:
Lulje - je to tak se třetím dítětem se na kratší vzdálenosti - cesta do školky, nebere nic. Jen ty klíče do kapsy :wink:
:palec: Lacenko, díky za potvrzení :palec: Už se těším na třetí dítě :lol:
Jen teď přemýšlím, jak to bude, až se zas vrátím do práce a začnu nosit vé oblíbené kabelky. Co pak do nich budu dávat? 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.7.11 00:01

Ahoj, tak když už jste tady probírali ty kabelky… schválně, teď je na netu test, jak to dopadne :) vyplnte :))

TEST

dole tlačítko „vyplnit dotazník“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.10.11 20:55

Ahoj, mimčo zatím nemám, ale tohle oddechové téma se mi moc líbí.:) Takže… miluju velké kabelky a ani v těch největších není místa nezbit.:-D
Papírové kapesníčky (co nejvíce, minimálně 5 balíčků na den, mám celoroční šílenou rýmu), minimálně dvě knížky a časopis (jsem vášnivá čtenářka), mokré ubrousky na ruce, léky na astma a všemožné prášky na ještě všemožnější bolesti a bolístky, kondomy, náplast, dioptrické a sluneční brýle, peněženku, pouzdro s doklady, sluchátka, mobil, žvýkačky, jablko, diář (bez něj jsem ztracená), kosmetickou taštičku (pudr, tužka na oči, řasenka, lesk, štětišky na úpravu, gumička do vlasů, sponky, pírka, zrcátko, malou Niveu), propisku a bloček, flašku s pitím.
Uff… někdy je to pořádná tíha.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.12.11 00:14

Ja nosim v kabelce uplne vsechno, kdybych zustala nekde viset nebo potrebovala prespat, tak at mam zakladni veci sebou. Proto si vybiram opravdu velke kabelky, sice v nich mam spravny chaos :mrgreen: ale velke kabelky se mi i opravdu moc libi :srdce: http://www.bagzoom.cz/…lke-kabelky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
23.8.13 20:38

V kabelce mám peněženku, klíče, mobil, sprej, rtěnku, kapesníčky, zapalovač a cigarety. No snad jsem na nic nezapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.6.16 21:58

Vše okrem moc penez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie