Co nosíte v kabelce?

16.3.11 13:54

Co nosíte v kabelce?

Ahoj dámy :) takové téma na uvolnění ať pořád neřešíme jen ty důležité věci.

Zajímalo by mě co nosíte v kabelce. Změnil se hodně váš obsah, když máte dítě?

Plus klidně připište nějaké vychytávky do kabelky, bez kterých se neobejdete.

Takže já: vždycky jsem holdovala velkým kabelkám a teď mi ani nestačí.
Takže jsem vysypala kabelku a mám tam - ve vnitřiních kapsičkách věci co nejvíce vytahuju: mobil, sluchátka (s holkama se využít nedají, Dianka na mě pořád něco žvatlá :D ikdyž, asi je někdy zapojím), flešku (?), parfém, jelení lůj, jeden voňavej pro Dianku, lesk na rty, dále klíče od domu a od auta, kapesníky, žvýkačky.
Normálně v kabelce mám plýnu, ubrousky na prdku, deštník, litrovku vody, čajík, diář (bez něj neudělám ani krok), propisky, krém na ruce, antobobalterialní gel na ruce, peněženku, hračku, dudel :D a kosmetickou taštičku - dřív jsem tam nosila tampon, makeup, štětec, pudr, tvářenku, bronzer, korektor, pilníček - dnes tam zbyl jen pudr, tvářenka, štětec + náplasti (Dia je raubířka a věčně doškrábaná, ibalgin a něco na bolest v krku)

To je snad vše, taky pěkně váží :D ale stejně na odpolední procházky hodím do tǎsky ke kočáru plínu, ubrousky, kapesníky, vodu a jelení lůj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.3.11 13:56

*taková ostuda - plýna ;DD spíš plína :D kojo demence ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
16.3.11 13:59

teda ty tam toho mas :-D
ja kabelku nenosim jen batoh,tam mam penezenku a sacky na hovinka od psa :-D klice nosim v kapse.jo a jeste kapesniky.

• Citovat
  • Upravit
11502
16.3.11 13:59

Ahoj, tak já svou kabelku od dětské odděluju, takže tam mam akorát očkovací průkazku, pak ze svých: deštník, tašky na nákup (ty skládací od Orifu 2×) peněženku, doklady, kolečka do vozíků (věčně je někde hledám), zrcátko, parfém, něco na pusu, když se mi smaže rtěnka, tak abych si ji měla čím zvlhčit, tužku, papírky, vložku (co kdyby náhodou) a mobil, to je vše. Jo a ještě pilníček, zatrhnutej nehet je fakt něco nepříjemnýho! A občas tam šoupnu foťák, když jedem k babičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
16.3.11 14:02

To musíš mít pořádnou kabelu.
Já nosím - doklady, peněženku, kapesníky, mobil, klíče, jelení lůj, diář, zrcátko, propisku, plátěnku na nákup a deštník. Pro malého pak - plínku, vlhké ubrousky, bryndák, malou krabičku s piškotama apod., pití.
No pronese se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.3.11 14:02

Já teda s kabelkou chodím minimálně, osvědčil se mi spíš batoh… Ale jeho obvyklý obsah je:
peněženka, diář, propiska, synova zdravotní průkazka, moje těhu průkazka, klíče, mobil, papírové kapesníky, jelení lůj, náplat, žvýkačky
pití pro malého, většinou i pro mě
krabička sušenek a piškotů, různě nakousané musli tyčinky, slupka od banánu, špička rohlíku, načatý pytlík rozinek, …
náhradní plínka, vlhčené ubrousky
několik autíček, kamínky, šiška, …

A spousta dalších strááááášně užitečných věcí :lol:

Nejlepší je, když jdu někam sama, a stejně vytahuju takovéhle poklady… Když jdu s dítětem, celkem myslím, že se nikdo nediví, ale chodím třeba jednou týdně do jazykovky, takže vylovím kusy rohlíku, kamínky, učebnici, autíčko, sešit, … :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.3.11 14:03

neni to vše, občas žvýkačky, hlavně kapesníčky a ibalgin s paralenem a renie. Jinak kabelku zas tak velkou nemam, je celkem malá. Na dítě nosim jeho tašku a tam jsou: ubrousky, plíny, přebalovací podložka, krém na zadek, krém na obličej, jídlo, pití a už začínám i něco na převlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
16.3.11 14:04

Šišky a klacíky a slupky od banánu taky nosíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
16.3.11 14:05

Hezke tema :wink:
Ja tam nosim (taham) to same co ty, krome te plinky :wink: A jeste navic plastenku, kdyz je hnusne, hracky (podle momentalni nalady maleho- dinosaura, auta, hopiky), vecne nejaky casopis (jsem vasniva ctenarka)a obcas i nakup. Ted se chystam na nakup nove kabely, uz se tesiiiiim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 14:07
Svatka píše:
To musíš mít pořádnou kabelu.
Já nosím - doklady, peněženku, kapesníky, mobil, klíče, jelení lůj, diář, zrcátko, propisku, plátěnku na nákup a deštník. Pro malého pak - plínku, vlhké ubrousky, bryndák, malou krabičku s piškotama apod., pití.
No pronese se to.

Právě, že se s tím tahám, ale využiju tak maximálně žvýkačky ;D to je u mě normální - radši víc než míň, manžel si zvykl, že když letíme na dovolenou, tak má ve svým kufru půl mých věcí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
16.3.11 14:09

Tak já ted kabelku nenosím, všude chodím s malou s kočárkem, takže vše je v tašce u kočárku :
peněženka doklady, klíče, malej diář, zdrav průkazka malé, pap. kapesníčky, jelení lůj, propiska, věci pro malou na přebalení-plína, přeb podložka, krém.
Pití pro malou a pro mě - to strkám do bočních kapes kočárku.

Když jdu někam bez malé - je to výjměčně, tak si své věci přeházím do kabely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
16.3.11 14:10

Ahoj,
tak já v kabelce mám podobný obsah jako ty. Jen teda šminky vždycky nechávám doma.
Co se týče plínek, tak v 1,5roce je spotřeba minimální, takže pokud jdu na vekou procházku, tak beru 2plíny, ale dávám je i s ubrousky do kapsy u kočárku. Když jdeme na krátkou procházku, tak beru jen pití a něco málo k zakousnutí pro malou.
Takže do kabelky dám jen mobil, diář, kapesníky, dudlíka, pití, sušenky, peněženku a občas mp3 se sluchátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
16.3.11 14:17
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
16.3.11 14:24

mam bud vse v kocaru nebo kdyz jdem bez kocaru tak v kapse…nikdy jsem na kabelky a na tahani s sebou moc veci nebyla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.3.11 14:26

Já se snažím oddělit svoje a Kaččino. Ale nechcou se mi tahat 2 tašky ,t ak to řeším jednou na kočárku. Až začne poletovat a budeme venku bez kočárku, počítám s batůžkem.
Já nosím, v kabelce 2 tašky, peněženku a doklady, jelení lůj, jodové pero, nožík, (svůj inhalátor a léky) , skládací hřeben, žvejky, Kapesníky, pisátko, sluchátka k mobilu, vložku, :D
pro Kačku v jiné Kapse - lžičku, 2-3 plíny a sáčky na ně, ubrousky, mazaldo na dupku, bryndák, hajáčka, igelitovou knížku, zicherku - chrastítko, šušenky, dudlíkaa přidávám sváču a flašku. A náhradní punčošky a kalhoty, kdyby se náhodou stala nehoda, ať není v mokrém. A očkovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová