co obléct doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
981
23.4.06 10:02

co obléct doma?

Ahoj holky, řešilo se zde, co obléct vašim miláčkům ven. Já bych potřebovala poradit, co v bytě. Dcerce (dva a půl měsíce), oblékám tenké dupky a tenkou košilku, ale přemýšlím, že bych oblékla bodyčko. Okno máme otevřené. Mám však obavy aby, se mi malá nespotila, jak tak máchá rukama a kope nohama a náhodou jí neofouklo a nebyla nachlazená.
Poraďte mi jak to řešíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.4.06 10:11

Ahojky,
myslím, že malou oblékáš přiměřeně. Já bych větrala ale v jiné místnosti, než je prcek, aby opravdu na malou nemohlo foukat. Když je venku tak nádherně, tak se nedá sedět doma a mít všechno pozavírané.
My jsme teda už velcí, ale máme tenké tričko s dlouhým rukávem (krátké mi v aktuální velikosti chybí), tenké tepláčky a ponožky. My si už teplo vyběháme.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
23.4.06 10:13

nezkusena_maminka: no my právě zatím bydlíme v garsonce, a sluničko se už sklání za barák. Takže ji můžu teda asi nechat v tom v čem je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
23.4.06 10:51

Nám svítí do bytu sluníčko od rána do večera, tak je tu dost teplo. Mám otevřenou jen ventilačku.Malý má na sobě body s dlouh.rukávem a dupajdy nepo punčišky. Myslím že mu to stačí…
Ruce má studený protože je má pořád oslintaný, tak to neřeším :) .
Ale už asi najedu na krátký rukávy, protože jsem ho tak oblíkala i v zimě …

• Citovat
  • Upravit
5846
23.4.06 18:54

Říká se, že nelezoucí mimi v bytě jako máma u televize :lol: . Dalis lehával tak, jak jsi psala, teď už leze po zemi, tak má hrubší tepláčky, protože u nás je celkem zima od podlahy. My zas řešíme ponožky ano (já) či ponožky ne (Dalis). Mám pocit, že oblékám stonožku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
23.4.06 19:51

Ja myslím,že body je super vec..chrbátik je vždy v teplotnej pohode :D inak moji odrástli v body a punčoškách a vždy som prihadzovala vrstvy podľa potreby..Skôr je treba dávať pozor na vietor a prievan..čiapočku by som vtedy dala aj doma,takú tenučkú..a to body alebo tielko je to naj,podľa mňa v zime zahreje a v lete ochráni..som zastánca štýlu podľa vzoru cibuľa.. :D

Maxik moji ponožky vždy ale úplne vždy vyzujú :roll: a také nevyzuteľné ešte nevymysleli takže aspoň cvičíme…kto z koho… :lol:
ale aj také otužovanie nie je zlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky