Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkný den
prosím o radu budeme křtít syna v dubnu
a bude mít 5 mesícu ale vubec netuším co mu mám dat na sebe prosím o rady dekuji
To fakt neni podstatne, neco hezkeho. Ostatne asi vis, co je u vas v kostele pri krtu zvykem, urcite jsi tam nejaky krest zazila. Spis se pripravde duchovne a na vsechny ty zavazne verejne pronesene sliby.
@maci1986 píše:
Pěkný den
prosím o radu budeme křtít syna v dubnu
a bude mít 5 mesícu ale vubec netuším co mu mám dat na sebe prosím o rady dekuji
Kalhoty, hezkou bundičku, čepičku a hotovo. Běžně.
Křtiny prvního dítka byli spojené s oslavou na hotelu, rodina byla i v půjčovně si vypůjčit šaty a stálo to za h..no.
Druhé křtiny proběhli normálně, v klidu, v úzkém rodinném kruhu, oslava doma, obyč oblečení, malá byla stejně v emitex zavinovačce (taková ta do autosedačky) - v kostele byla zima. A bylo to super.
@maci1986 když jsme měli křtiny, tak mi farář řekl, at mu oblečeme, co chceme. Tak malý měl hezké světle modré kalhoty a modrou košili, pod tím bílé tričko
Unosil to i jindy
Staršího jsme křtili v pěti měsících, v říjnu. Mel modrobílý flisovy overal a bílou čepičku. Chtěla jsem aby mu bylo hlavně pohodlně.
Nas mel na krtinach bilou platenou kosili a bile platene kalhoty, pojali jsme to lezerne, s manzelem jsme byli obleceni ve stejnem stylu. bylo leto, syn mel 5m ![]()
@maci1986 malý měl při křtu také 5 měsíců, takže do křítící peřinky už se fakt nevlezl. Bylo to v březnu, v kostele zima/syrovo. Měl normálně zimní kombinézku (hodně světlounce modrá), bílé rukavičky, modrou čepičku. Prostě jak jsem ho běžně oblékala do kočárku. My jsme taky byli v zimních bundách ![]()