Co ode mě chce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
21.4.16 19:49

Držela bych se známého pořekadla Co je v domě není pro mě. Si jen čechrá peří frája, jsi matka od dětí, tak se podle toho chovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.4.16 19:07

Souhlas s holkama, flirtuje s tebou…záleží jen na tobě kam to necháš zajít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.16 11:15
@Anonymní píše:
Prosím o ponechání anonymity…

Ahoj, potřebuju se vypovídat a poradit se… Vztahy mezi lidmi šli vždy nějak kolem mě, nikdy jsem neměla kamarády, obdivovatele, zkrátka nikoho, takže tohle neznám… Prosíím Vááás o pár věcí : Nejsem 15ti letá, ani hloupá husa, jsem matka od dětí a vím, co je správné
Prosím, opravdu potřebuju poradit, jak se dál chovat…
Můj příběh…

Po mateřské jsem nastoupila do nové práce, nový lidé, nové vztahy, přátelé… Vše super.. Začal se o mě zajímat i jistý mládenec, rozuměli jsem si, nejdřív méně, pak více. Každopádně, on si tak skvěle vychází s každým. Neřešila jsem. Pár soukromých rozhovorů, pár zvláštních někdy intimnějších otázek z jeho strany.. Ok je to chlap. Ptala jsem se proč se mě na tohle ptá vždy odpověděl, že v tom nic nemám hledat. Párkrát mě navštívil i doma vždy ve vší počestnosti. Další věc : Pořád na mě háže pohled, když semnou mluví, culí se..Jednou jsme se připili a ptala jsem se, zda se mu líbím, odpověděl mi, že jsem káčátko.. Na f. akci se trochu připil a vzal si mě pod ochraná křídla, že mě dovede domů, že se o mě postará, nikomu jinému to nenabídl. Otázka proč to dělá, se jen usmál a řekl mi, že neví.
Další věc je to, že s ostatními komunikuje podstatně jinak, než semnou, s ostatními prohodí pár slov, a má i jiný ton hlasu, než když mluví semnou. Nikdy mezi námi nic intimního nebylo. Někdy mě vyhledává maximálně, jindy vůbec, občas volá a chce můj názor - vždy na vážnou věc, když je pro něj něco důležité, chodí s tím za mnou.

Tak a teď… Proč?… Jsem z toho zmatená.. Jeho se ptát nemá význam, stejně mi nic neřekne… Spousta lidí už se mě i ptalo co spolu máme… O tom že mám dítě a partnera ví, s partnerem se zná osobně s mým dítětem také. Opravdu se ve vztazích vůbec nevyznám.. Děkuji za jakoukoliv odpověd a omlouvám se za sloh…

Stalo se mi neco podobneho, kluk (velmi uznavany ve svem oboru a velmi pohledny) mi stale nadbihal. My oba v manzelstvi, deti.
Znal muze, deti, tvaril se pocestne. Ale neustale kontakty, stale volal, psal, vozil mi darky (neustale), ja byla uplne zmatena. Ptala jsem se proc to dela - nevi, nic v tom nemam hledat, jsme kamaradi :nevim:
Pak mi zacly rikat kamaradky, ze ma na me velky vliv a ze me vyuziva - ze si mnou hladi ego. Neverila jsem - ony ho neznaly!!!
Manzel ho uplne nesnasel… Nechapala jsem proc - on me prece nebali! A nic s nim nemam.
Trvalo to rok a pul!!! 8o
Ja uz byla uplne zblbla!!! Furt otazka - proc???
Uz jsem si zacala rikat - ja se asi zamilovala!
On me furt nekam zval, denne psal sms na dobrou noc a krasne sny…
BYL TO MANIPULATOR!!! On si vazne honil ego, zvysoval sebevedomi! Prozrela jsem behem jednoho jedineho vecera, kdy jsem trvala na tom, at mi to vysvetli, furt opakoval - nic za tim nehledej, jsme jen kamaradi.
Byl to emocni upir :mrgreen:
Od toho vecera jsme se uz cilene nevideli. On se jeste parkrat ozval, ja uz nikdy. Uz je to par let, kdyz ho potkam, az se otrepu…
Delal to, protoze vedel ze to ma na me nejaky vliv, bavilo ho to. Proste takova hra. A ja husa hloupa se nechala vodt za nos jak blba

Prece to by nedelal jen tak, ne???

Ale jo :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.5.16 21:28

Ahoj… Tak můj příběh má rozuzlení a zároveň jakousi další epizodu… Chcete slyšet?

• Citovat
  • Upravit
3613
16.5.16 21:32

Ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
16.5.16 21:33

Povídej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
16.5.16 21:53

No šup sem s tím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.16 21:57

Tak tenhle frajer, si jednou počkal na partnera a řekl mu, že si má dávat bacha na mě, protože po něm koukam..?!? Jakože cože? Chlap mi to hned šel říct. Chytila sem si ho a pěkně mu to dala sežrat. A víte co? Opět mi leze do pr..le…

• Citovat
  • Upravit
73
16.5.16 22:01

Pěknej hajzl!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
16.5.16 22:01
@Anonymní píše:
Tak tenhle frajer, si jednou počkal na partnera a řekl mu, že si má dávat bacha na mě, protože po něm koukam..?!? Jakože cože? Chlap mi to hned šel říct. Chytila sem si ho a pěkně mu to dala sežrat. A víte co? Opět mi leze do pr..le…

Tohle mi pripomelo moju zkusenost :lol: :lol: :lol: ale ja si k tomu vzala tehda i ex :mrgreen: a dotycny co si ze me delal dobrej den zrudl :lol: :lol: :lol: pac si vymyslel :poblion: taky zebraky mam nejraci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.16 22:09

Teď si hraje na to, že nic a že jsme prima kamarádi… Jo přítel se nad tím ani nepozastavil a poslal ho do prdele.. Sice stále pořád nevim o co mu vlastně šlo a proč mě chtěl v závěru potopit a asi se to nedozvim, ale je mi to celkem volný - tedy dnes -. Veškeré možné sympatie vůči němu které tam byli odezněli. Bavím se s ním pouze v rámci práce, jinak ne. Na jiné a další neodpovídám, nemám čas. Snaží se to vyžehlit, pořád na mě kouká, hraje si na gentlmena, ale prostě to posral.

• Citovat
  • Upravit
8444
16.5.16 22:21
@Anonymní píše:

Tvl, tak jsem si přečetla diskuzi a nechápu 8o. Jako někteří lidi jsou prostě divní a nemá smysl se snažit přijít na to proč. Debil, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.5.16 00:34

Podle mě tě miloval a tvoje dítě by si vzal za vlastní, ale nedala jsi mu moc zpětných signálů, tak z neopětované lásky udělal takovou blbost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.5.16 00:40
@brisco
Já
@brisco píše:
Tvl, tak jsem si přečetla diskuzi a nechápu 8o. Jako někteří lidi jsou prostě divní a nemá smysl se snažit přijít na to proč. Debil, no. [/citace
@Anonymní píše:
Teď si hraje na to, že nic a že jsme prima kamarádi… Jo přítel se nad tím ani nepozastavil a poslal ho do prdele.. Sice stále pořád nevim o co mu vlastně šlo a proč mě chtěl v závěru potopit a asi se to nedozvim, ale je mi to celkem volný - tedy dnes -. Veškeré možné sympatie vůči němu které tam byli odezněli. Bavím se s ním pouze v rámci práce, jinak ne. Na jiné a další neodpovídám, nemám čas. Snaží se to vyžehlit, pořád na mě kouká, hraje si na gentlmena, ale prostě to posral.

Ignorovat. Nedívat se na něj. Doufat, že si najde jinou „oběť“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.16 10:03

Asi se do tebe zamiloval a nez mu davat nadeji, drz si radsi od neho odstup. Je mi jasne, ze ti je asi naklonost kolegy prijemna, ale treba ty navstevy doma, nevim ale zda se mi to nevhodne. Taky jsem mela takoveho znameho, co mi nadbihal, pak jsem mu rekla, ze s nim nechci nic mit a mela jsem od nej klid. Co se tyce tveho kolegy, staci k nemu zmenit pristup, chovat se chladne a odtazite a s nezajmem, aby poznal ze nemas zajem. Jinak nakonec to muze dopadnout tak, ze se jednou odhodla a zkusi i neco vic, treba te polibit apod. Tak to nenech zajit tak daleko. Uz proto ze nejsi 15ka. Ja myslim, ze kazda zenska pozna, kdyz se nekomu libi. A jestli ti to rika i okoli, tak tomu ver, pokud teda ty sis toho jeste nevsimla. Ze s tebou mluvi jinak, diva se na tebe jinak, venuje ti vic pozornosti, no cim to asi bude. A ani to nemusi znamenat, ze te chce vyuzit. To ze si k tobe jeste nic nedovolil, je mozna z toho duvodu, ze nekoho mas. Ale je spousta lidi, co se rozesli i kvuli nekomu jinymu. Ted jde o to, jestli by ti to za to stalo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky