Co ode mě chce?

Anonymní
21.4.16 01:39

Co ode mě chce?

Prosím o ponechání anonymity…

Ahoj, potřebuju se vypovídat a poradit se… Vztahy mezi lidmi šli vždy nějak kolem mě, nikdy jsem neměla kamarády, obdivovatele, zkrátka nikoho, takže tohle neznám… Prosíím Vááás o pár věcí : Nejsem 15ti letá, ani hloupá husa, jsem matka od dětí a vím, co je správné
Prosím, opravdu potřebuju poradit, jak se dál chovat…
Můj příběh…

Po mateřské jsem nastoupila do nové práce, nový lidé, nové vztahy, přátelé… Vše super.. Začal se o mě zajímat i jistý mládenec, rozuměli jsem si, nejdřív méně, pak více. Každopádně, on si tak skvěle vychází s každým. Neřešila jsem. Pár soukromých rozhovorů, pár zvláštních někdy intimnějších otázek z jeho strany.. Ok je to chlap. Ptala jsem se proč se mě na tohle ptá vždy odpověděl, že v tom nic nemám hledat. Párkrát mě navštívil i doma vždy ve vší počestnosti. Další věc : Pořád na mě háže pohled, když semnou mluví, culí se..Jednou jsme se připili a ptala jsem se, zda se mu líbím, odpověděl mi, že jsem káčátko.. Na f. akci se trochu připil a vzal si mě pod ochraná křídla, že mě dovede domů, že se o mě postará, nikomu jinému to nenabídl. Otázka proč to dělá, se jen usmál a řekl mi, že neví.
Další věc je to, že s ostatními komunikuje podstatně jinak, než semnou, s ostatními prohodí pár slov, a má i jiný ton hlasu, než když mluví semnou. Nikdy mezi námi nic intimního nebylo. Někdy mě vyhledává maximálně, jindy vůbec, občas volá a chce můj názor - vždy na vážnou věc, když je pro něj něco důležité, chodí s tím za mnou.

Tak a teď… Proč?… Jsem z toho zmatená.. Jeho se ptát nemá význam, stejně mi nic neřekne… Spousta lidí už se mě i ptalo co spolu máme… O tom že mám dítě a partnera ví, s partnerem se zná osobně s mým dítětem také. Opravdu se ve vztazích vůbec nevyznám.. Děkuji za jakoukoliv odpověd a omlouvám se za sloh…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1109
21.4.16 01:47

Uprimne, myslim, ze s tebou nehraje cistou hru a jen zkousi, jak daleko ho nechas zajit.

Drzela bych se od nej zpatky, pokud nechces ulet. Jestli se zamilujes, skonci to osklive a ublizi ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 01:51

@lear Taky mě napadlo, že jsem jen hračka, zpestření nudného dne, poradna…

• Citovat
  • Upravit
1109
21.4.16 01:57

Obavam se, ze te to napadlo naprosto spravne…
a ty bys mela zajem, kdyz mas partnera? jako „myslis si na nej“?

@Anonymní píše:
@lear Taky mě napadlo, že jsem jen hračka, zpestření nudného dne, poradna…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 02:04

@lear Mám zájem o to, mít přátele, ne milence, který se co chvíli otočí za jinou

• Citovat
  • Upravit
1109
21.4.16 02:10

V tom pripade na nej zapomen, nechova se jako kamarad, ale jako hajzlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 04:10

(Anonym kvůli citlivým údajům, nikdo to nemusí vědět) Hele - podle mě je to klasický „chlap“. Máme jich v práci taky dost. Většina z nich - mladí nezadaní, co koukají po svobodných i vdaných kolegyních. Po vdaných možná i trochu víc, protože je baví si zalaškovat, ale bojí se závazků. Dospěje to tak daleko, kam to necháš zajít. Dlouhodobý vztah nečekej ;) Já to třeba beru pozitivně - mám takového kolegu, se kterým se ráda pobavím, klidně i na intimní téma (no většinou vlastně jenom na intimní téma), člověk se aspoň zasměje a uvolní. Takhle to spolu táhneme už několik let a v životě jsme se jeden druhého ani nedotkli (teda jednou jsem ho uznale poplácala po zádech, když se mu podařilo něco totálně zkazit :lol: ). Takže pokud tě ten „vztah“ baví, klidně v něm pokračuj, ale doporučuji nepřekročit hranici :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6882
21.4.16 07:01
@Anonymní píše:
(teda jednou jsem ho uznale poplácala po zádech, když se mu podařilo něco totálně zkazit :lol: ).

seš zlá a krutá :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 07:36

Byla jsem na tom stejně za svobodna, a jen prostě zkoušeli, jestli „tichá voda břehy mele“. Mít dříve více zkušeností…

• Citovat
  • Upravit
3030
21.4.16 07:50

Mě se líbí, že se ve vztazích nevyznáš, sleduješ kluka jak patnáctiletá (tón hlasu, pohledy atd) ale máš partnera a dítě a milence nechceš. Co teda chceš. Prostě ho ber jako flirtujícího kolegu, pobav se v práci a šmitec. Pokud nad tím takhle přemýšlíš, už ses chytla a stačí, když chlapec natáhne ruku, a ty poletíš. Kdyby to bylo jinak, zasmála by ses jeho pokusům flirtování a nepitvala to jak puberťačka. Myslím, že dost z nás má nějakého kolegu, se kterým zašpásuje, je tam větší sympatie, ale to je všechno. No a nebo je zodpovědnější, než si myslíš a prostě ví, že máš rodinu, tak ji nechce rozbít. Nevím, co v tom tak hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.4.16 08:09

Zkouší, jestli mu dáš a jsi jedna z řady. Myslela jsi si něco jiného?

• Citovat
  • Upravit
3677
21.4.16 08:11

Prostě s tebou jen flirtuje :nevim: Pokud máš spokojený vztah a spokojenou rodinu, nenapadlo by tě nad tím nějak výrazně přemýšlet a prostě bys to hodila za hlavu, nebo by ses tomu zasmála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
21.4.16 08:16
@Anonymní píše:
Prosím o ponechání anonymity…

Ahoj, potřebuju se vypovídat a poradit se… Vztahy mezi lidmi šli vždy nějak kolem mě, nikdy jsem neměla kamarády, obdivovatele, zkrátka nikoho, takže tohle neznám… Prosíím Vááás o pár věcí : Nejsem 15ti letá, ani hloupá husa, jsem matka od dětí a vím, co je správné
Prosím, opravdu potřebuju poradit, jak se dál chovat…
Můj příběh…

Po mateřské jsem nastoupila do nové práce, nový lidé, nové vztahy, přátelé… Vše super.. Začal se o mě zajímat i jistý mládenec, rozuměli jsem si, nejdřív méně, pak více. Každopádně, on si tak skvěle vychází s každým. Neřešila jsem. Pár soukromých rozhovorů, pár zvláštních někdy intimnějších otázek z jeho strany.. Ok je to chlap. Ptala jsem se proč se mě na tohle ptá vždy odpověděl, že v tom nic nemám hledat. Párkrát mě navštívil i doma vždy ve vší počestnosti. Další věc : Pořád na mě háže pohled, když semnou mluví, culí se..Jednou jsme se připili a ptala jsem se, zda se mu líbím, odpověděl mi, že jsem káčátko.. Na f. akci se trochu připil a vzal si mě pod ochraná křídla, že mě dovede domů, že se o mě postará, nikomu jinému to nenabídl. Otázka proč to dělá, se jen usmál a řekl mi, že neví.
Další věc je to, že s ostatními komunikuje podstatně jinak, než semnou, s ostatními prohodí pár slov, a má i jiný ton hlasu, než když mluví semnou. Nikdy mezi námi nic intimního nebylo. Někdy mě vyhledává maximálně, jindy vůbec, občas volá a chce můj názor - vždy na vážnou věc, když je pro něj něco důležité, chodí s tím za mnou.

Tak a teď… Proč?… Jsem z toho zmatená.. Jeho se ptát nemá význam, stejně mi nic neřekne… Spousta lidí už se mě i ptalo co spolu máme… O tom že mám dítě a partnera ví, s partnerem se zná osobně s mým dítětem také. Opravdu se ve vztazích vůbec nevyznám.. Děkuji za jakoukoliv odpověd a omlouvám se za sloh…

Přesně jak píšou holky, zkouší tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
21.4.16 09:06

Je mezi vámi nějaký výraznější věkový rozdíl?
Každopádně bych v tom nic vážného nehledala - prostě flirt na pracovišti - v „lepším“ případě bude laškovat, dokud se nechytneš, a pak spolu budete mít románek, v tom horším jen zkouší, jestli se „postarší ženská od rodiny“ chytne, aby to mohl dávat k dobru mezi kamarády…to soudím podle toho, že o něm píšeš jako o mládenci - zní to, jakoby padesátnice mluvila o devatenáctiletým chlapci ;) Je samozřejmě i šance, že je prostě zamilovaný :nevim:

Každopádně, nevinné to není a pokud si nemáš potřebu něco dokazovat, tak od toho dej ruce pryč - jen se v tom zamotáš a pohnojíš rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 19:04

Taky bych radila si na něj dávat velký pozor. Já jsem byla velmi dlouho /16 let/ tak trochu mimo pracovní (vlastně jakýkoliv) kolektiv a při první příležitosti jsem si totálně naběhla týpkovi, co si chtěl jen užít nezávazného sexu. :pocitac:
Hlavně si dej bacha, ať se nezamiluješ /pokud už se to nestalo!/. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí