Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uprimne, myslim, ze s tebou nehraje cistou hru a jen zkousi, jak daleko ho nechas zajit.
Drzela bych se od nej zpatky, pokud nechces ulet. Jestli se zamilujes, skonci to osklive a ublizi ti.
@lear Taky mě napadlo, že jsem jen hračka, zpestření nudného dne, poradna…
Obavam se, ze te to napadlo naprosto spravne…
a ty bys mela zajem, kdyz mas partnera? jako „myslis si na nej“?
@Anonymní píše:
@lear Taky mě napadlo, že jsem jen hračka, zpestření nudného dne, poradna…
@lear Mám zájem o to, mít přátele, ne milence, který se co chvíli otočí za jinou
V tom pripade na nej zapomen, nechova se jako kamarad, ale jako hajzlik.
(Anonym kvůli citlivým údajům, nikdo to nemusí vědět) Hele - podle mě je to klasický „chlap“. Máme jich v práci taky dost. Většina z nich - mladí nezadaní, co koukají po svobodných i vdaných kolegyních. Po vdaných možná i trochu víc, protože je baví si zalaškovat, ale bojí se závazků. Dospěje to tak daleko, kam to necháš zajít. Dlouhodobý vztah nečekej
Já to třeba beru pozitivně - mám takového kolegu, se kterým se ráda pobavím, klidně i na intimní téma (no většinou vlastně jenom na intimní téma), člověk se aspoň zasměje a uvolní. Takhle to spolu táhneme už několik let a v životě jsme se jeden druhého ani nedotkli (teda jednou jsem ho uznale poplácala po zádech, když se mu podařilo něco totálně zkazit
). Takže pokud tě ten „vztah“ baví, klidně v něm pokračuj, ale doporučuji nepřekročit hranici ![]()
@Anonymní píše:
(teda jednou jsem ho uznale poplácala po zádech, když se mu podařilo něco totálně zkazit).
seš zlá a krutá
![]()
Byla jsem na tom stejně za svobodna, a jen prostě zkoušeli, jestli „tichá voda břehy mele“. Mít dříve více zkušeností…
Mě se líbí, že se ve vztazích nevyznáš, sleduješ kluka jak patnáctiletá (tón hlasu, pohledy atd) ale máš partnera a dítě a milence nechceš. Co teda chceš. Prostě ho ber jako flirtujícího kolegu, pobav se v práci a šmitec. Pokud nad tím takhle přemýšlíš, už ses chytla a stačí, když chlapec natáhne ruku, a ty poletíš. Kdyby to bylo jinak, zasmála by ses jeho pokusům flirtování a nepitvala to jak puberťačka. Myslím, že dost z nás má nějakého kolegu, se kterým zašpásuje, je tam větší sympatie, ale to je všechno. No a nebo je zodpovědnější, než si myslíš a prostě ví, že máš rodinu, tak ji nechce rozbít. Nevím, co v tom tak hledáš.
Zkouší, jestli mu dáš a jsi jedna z řady. Myslela jsi si něco jiného?
Prostě s tebou jen flirtuje
Pokud máš spokojený vztah a spokojenou rodinu, nenapadlo by tě nad tím nějak výrazně přemýšlet a prostě bys to hodila za hlavu, nebo by ses tomu zasmála ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o ponechání anonymity…Ahoj, potřebuju se vypovídat a poradit se… Vztahy mezi lidmi šli vždy nějak kolem mě, nikdy jsem neměla kamarády, obdivovatele, zkrátka nikoho, takže tohle neznám… Prosíím Vááás o pár věcí : Nejsem 15ti letá, ani hloupá husa, jsem matka od dětí a vím, co je správné
Prosím, opravdu potřebuju poradit, jak se dál chovat…
Můj příběh…Po mateřské jsem nastoupila do nové práce, nový lidé, nové vztahy, přátelé… Vše super.. Začal se o mě zajímat i jistý mládenec, rozuměli jsem si, nejdřív méně, pak více. Každopádně, on si tak skvěle vychází s každým. Neřešila jsem. Pár soukromých rozhovorů, pár zvláštních někdy intimnějších otázek z jeho strany.. Ok je to chlap. Ptala jsem se proč se mě na tohle ptá vždy odpověděl, že v tom nic nemám hledat. Párkrát mě navštívil i doma vždy ve vší počestnosti. Další věc : Pořád na mě háže pohled, když semnou mluví, culí se..Jednou jsme se připili a ptala jsem se, zda se mu líbím, odpověděl mi, že jsem káčátko.. Na f. akci se trochu připil a vzal si mě pod ochraná křídla, že mě dovede domů, že se o mě postará, nikomu jinému to nenabídl. Otázka proč to dělá, se jen usmál a řekl mi, že neví.
Tak a teď… Proč?… Jsem z toho zmatená.. Jeho se ptát nemá význam, stejně mi nic neřekne… Spousta lidí už se mě i ptalo co spolu máme… O tom že mám dítě a partnera ví, s partnerem se zná osobně s mým dítětem také. Opravdu se ve vztazích vůbec nevyznám.. Děkuji za jakoukoliv odpověd a omlouvám se za sloh…
Další věc je to, že s ostatními komunikuje podstatně jinak, než semnou, s ostatními prohodí pár slov, a má i jiný ton hlasu, než když mluví semnou. Nikdy mezi námi nic intimního nebylo. Někdy mě vyhledává maximálně, jindy vůbec, občas volá a chce můj názor - vždy na vážnou věc, když je pro něj něco důležité, chodí s tím za mnou.
Přesně jak píšou holky, zkouší tě
Je mezi vámi nějaký výraznější věkový rozdíl?
Každopádně bych v tom nic vážného nehledala - prostě flirt na pracovišti - v „lepším“ případě bude laškovat, dokud se nechytneš, a pak spolu budete mít románek, v tom horším jen zkouší, jestli se „postarší ženská od rodiny“ chytne, aby to mohl dávat k dobru mezi kamarády…to soudím podle toho, že o něm píšeš jako o mládenci - zní to, jakoby padesátnice mluvila o devatenáctiletým chlapci
Je samozřejmě i šance, že je prostě zamilovaný ![]()
Každopádně, nevinné to není a pokud si nemáš potřebu něco dokazovat, tak od toho dej ruce pryč - jen se v tom zamotáš a pohnojíš rodinu…
Taky bych radila si na něj dávat velký pozor. Já jsem byla velmi dlouho /16 let/ tak trochu mimo pracovní (vlastně jakýkoliv) kolektiv a při první příležitosti jsem si totálně naběhla týpkovi, co si chtěl jen užít nezávazného sexu. ![]()
Hlavně si dej bacha, ať se nezamiluješ /pokud už se to nestalo!/. ![]()
Prosím o ponechání anonymity…
Ahoj, potřebuju se vypovídat a poradit se… Vztahy mezi lidmi šli vždy nějak kolem mě, nikdy jsem neměla kamarády, obdivovatele, zkrátka nikoho, takže tohle neznám… Prosíím Vááás o pár věcí : Nejsem 15ti letá, ani hloupá husa, jsem matka od dětí a vím, co je správné
Prosím, opravdu potřebuju poradit, jak se dál chovat…
Můj příběh…
Po mateřské jsem nastoupila do nové práce, nový lidé, nové vztahy, přátelé… Vše super.. Začal se o mě zajímat i jistý mládenec, rozuměli jsem si, nejdřív méně, pak více. Každopádně, on si tak skvěle vychází s každým. Neřešila jsem. Pár soukromých rozhovorů, pár zvláštních někdy intimnějších otázek z jeho strany.. Ok je to chlap. Ptala jsem se proč se mě na tohle ptá vždy odpověděl, že v tom nic nemám hledat. Párkrát mě navštívil i doma vždy ve vší počestnosti. Další věc : Pořád na mě háže pohled, když semnou mluví, culí se..Jednou jsme se připili a ptala jsem se, zda se mu líbím, odpověděl mi, že jsem káčátko.. Na f. akci se trochu připil a vzal si mě pod ochraná křídla, že mě dovede domů, že se o mě postará, nikomu jinému to nenabídl. Otázka proč to dělá, se jen usmál a řekl mi, že neví.
Další věc je to, že s ostatními komunikuje podstatně jinak, než semnou, s ostatními prohodí pár slov, a má i jiný ton hlasu, než když mluví semnou. Nikdy mezi námi nic intimního nebylo. Někdy mě vyhledává maximálně, jindy vůbec, občas volá a chce můj názor - vždy na vážnou věc, když je pro něj něco důležité, chodí s tím za mnou.
Tak a teď… Proč?… Jsem z toho zmatená.. Jeho se ptát nemá význam, stejně mi nic neřekne… Spousta lidí už se mě i ptalo co spolu máme… O tom že mám dítě a partnera ví, s partnerem se zná osobně s mým dítětem také. Opravdu se ve vztazích vůbec nevyznám.. Děkuji za jakoukoliv odpověd a omlouvám se za sloh…