Stále se ptá jaký mám den - co odpovědět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.10.19 13:24

Jen napiste co napsat na to. Ma fakt nudny otazky

• Citovat
  • Upravit
10244
24.10.19 13:25
@Anonymní píše:
Je to typek s kterym jsem v patek byla na schuzce a pokousel se o sex i se mu to docela povedlo.
Porad ma takove dotazy, nez aby neco konkretne navrhl.
Tak co mu mam odpovedet :D jaký mám denPříspěvek upraven 24.10.19 v 13:19

A o ten sex se pokoušel na té schůzce sám se sebou, nebo ten sex měl s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21536
24.10.19 13:59

Hm, musím se manžela zeptat, jestli ho nudím, když se ho každý den po příchodu domů ptám, jak se měl. A on mě taky. Většinou je odpověď, že v pohodě. Nebo případně info o něčem zajímavém z práce. A ráno se ho ptal, jak s vyspal. No já jsem tak nudná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21536
24.10.19 14:01
@Anonymní píše:

A proč nemůžeš odepsat podle pravdy? To musíš být prudce originální?
Pokud tě těmi dotazy štve, vzal mu to řekni a nebo neodpovidej… To je zas dotaz jak z Bravicka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.19 14:51
@Premek_Orac píše:
A o ten sex se pokoušel na té schůzce sám se sebou, nebo ten sex měl s tebou?
:lol:
Me zase zaujalo to, ze se mu to docela i povedlo. Leda prave, jak pises, k sexu doslo, ovsem jen na jedne strane…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.10.19 15:35
@Anonymní píše:
Na dotaz od chlapa jaký máš den? Pořád se mě na to ptá dokola, jaký mám den, večer, víkend. Už nevím. Co odpovedet? A nemusí to byt popis toho co delam.

Jo to jsi ty, jak se s tebou zavrel v obchode a donutil te vykourit ho a ty ses tu pak ptala, proc ti nepise, proc se neozyva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
24.10.19 15:37
@Anonymní píše:
Tak dejte tipy. Me uz nic nenapada
@Anonymní píše:
Tak dejte tipy. Me uz nic nenapada

stojí to za h…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.19 15:50
@Anonymní píše:

Mas fakt nudny otazky. Uz me nenapada, co ti odepisovat. Jediny, proc s tebou „skoro sexuju“ je, ze jsem zatim nepotkala nikoho, kdo tak rad „skoro sexuje“, jako ja. Tak se me prosimte uz na nic neptej a vecer zase prijd. Cau!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
24.10.19 15:56
@nozu píše:
Hm, musím se manžela zeptat, jestli ho nudím, když se ho každý den po příchodu domů ptám, jak se měl. A on mě taky. Většinou je odpověď, že v pohodě. Nebo případně info o něčem zajímavém z práce. A ráno se ho ptal, jak s vyspal. No já jsem tak nudná… :roll:

to teda…neotravuje ho to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
24.10.19 16:02

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Čůrám tu z těch odpovědí :mrgreen: Asi po tobě jde a neumí tě ohromit ničím jiným než touto otázkou. Já být tebou, pokavaď bych o něj měla jakýkoliv zájem, napsala ať se mě neptá, že mám furt stejnej den a zkusila bych nahodit jiné téma

• Citovat
  • Upravit
11722
24.10.19 16:06

V práci na otázku: Jak se mám, odpovídám: Jako ve čtvrtek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
24.10.19 16:31

@T.Petr Taky by mě zajímalo

• Citovat
  • Upravit
21536
24.10.19 17:39

@Venetia kupodivu ne. Je to náš společný rituál. I dětí se ráno ptám, jak se vyspaly a přeji jim dobré ráno. Pro zakladatelku by to byly neskutečně nudné otázky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
24.10.19 17:56
@nozu píše:
@Venetia kupodivu ne. Je to náš společný rituál. I dětí se ráno ptám, jak se vyspaly a přeji jim dobré ráno. Pro zakladatelku by to byly neskutečně nudné otázky…

Taky bych nevěděla co na to pořad odpovídat, asi jen děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.10.19 18:34

A chceš se takového nahazovače zbavit? Tak mu napiš, jaký opravdu máš den: „díky za optání, dneska jsem ti dostala takovej průjem, že běhám co patnáct minut a jednou jsem si ufoukla a mám na spoďárech hroznej šlic…“

Jinak nevím, co znamená, že se pokoušel o sex a docela se mu to povedlo :think: jakože pohlavní styk začal a nedokonal?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová